- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
"Az EUEXP ami nem játszik
Friss az infó, ugyanis épp benne ülök. Majd ha a végére érek, közzéteszem. Csak nem mellékesen 8k $ van benne"...Éés szabadna érdeklődnöm a mixeshop vagy a szállitó (az euexp) vagy a gonosz léézárszemüek okozták a
nyolcezer (8k) dolláros áruáramlási fennakadásodat?Mert én még mostanában mixeshopos euexp-es vásárlást akartam ...ööö..egy-két darab
RedMi 1S -ilyenféle- jó telót.Nyolcezer dodó nemkispálya.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Dominó85 #27622 üzenetére
"amit Japánban ő már leadózott. *Puff*"
Ugyanmár, Dominó85, az EU egy vámunió (ezért vásárolhatunk EU-s területi raktárakból ÁFA nélkül)
de Japán nem része, tehát ha Japánban valamilyen (pl. Honda motoralkatrész) árura ottani FA terhelődik az ettől függetlenül ide az EU-államba beérkezve itteni ForgalmiAdóval terhelődik (igen, "mégegyszer"),
Egyedül a nemzetközi garancia nemzetközi jogszabályai és azok érvényrejutása játszhattak jól ebben a Honda-alkatrészes sztoriban...
Forgalmiadó ezügyben a felsőötvenezer meg honatyáink érintetlenek (, illetve a VámUnió ratifikálásán némelyikük natyonnaccerü kézjegye - tette lehetővé anno, hogy vásárolhatunk EU-s területi raktárakból ÁFA nélkül).Emez a vámuniók természete.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Cpt. Flint #27574 üzenetére
Mixeshopon a "shipping cost estimator" 2 (és 5 10 20) darab esetére is kidobja az euexp-es szállitás díját
és ezen a ponton Flint kapitány az pl.angoláfás alapu végiggondolás elvethetö mert azt látjuk
hogy többdarabos esetekben a darabonkénti euexp-díj jelentősen csökken. (Úgy látni, már kettő darabos rendeléstől kezdve feltehető a kérdés, miből vesznek benzint a futárkocsikba )) -
ÁrPi2
senior tag
válasz slezakimi #26781 üzenetére
"Rendelt már valaki a Mixeshopról EUEXP.-vel?
Van amit érdemes lenne ha igaz ami oda van irva."Én sem, de az tuti hogy aki ebben pozitiv tapasztalattal már rendelkezne, az nemdebár óriási
versenyelőnyben van az itthoni akár másodkézi eladás sőt továbbértékesítés terén is (!!) .
De például kisebb-nagyobb csoportosvásárlási ad-hoc csoportot is alakíthatnánk, rémlik mintha kezdeményeződött volna már korábban (valahol fentebb)...Fantáziáltam már:
Gondoljuk csak meg, az odaírt módon nem csak egy-két áru hanem gyak. bármi rendelésre érdemes
e boltból kiváltképpen ha többdarabos - ötös, tízes vagy huszas kvantitiben rendel (a merész nyerész). -
ÁrPi2
senior tag
válasz Joachim #19773 üzenetére
"Egyszerű szürke zacsiba, lapos csomag (olyan nagyobb levélalakú, kb 3cm magas), Photo Frame tartalommegjelöléssel, 25$ értékben és Gift-ként feladva.
Legalább ennyi örömöm volt 22 nap várakozás után, illetve, hogy épségben megérkezett."22 nap utazás és novat : Boldog Karácsonyt Joachim!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz CoolBoy323 #19683 üzenetére
Igen, Tenyérbemászó az sokkal inkább a vámtiszt. Az ügyintézőTünde ártatlan!
-
ÁrPi2
senior tag
Kínából hozatott már valaki telefont az euexp nevű szállítócéggel?
(Tinydeal vagy mixeshop fölkínálja kedvező paraméterekkel. ) -
ÁrPi2
senior tag
válasz Stanley-B. #17913 üzenetére
"van a törvényben erről konkrét szöveg, hogy joga van semmibe venni az igazolásokat, és megmondania, hogy márpedig ez ennyibe kerül?"
Hogy lenne már ilyen szöveg a törvényben?
Menj be a főpostára vagyis aaa fővámhivatalba és tedd helyre a helyszínen azt a balhés vámhivatalnokot.
Ne menjen már itt ebben a fórumban az a duma hogy tulajdonképpen azért a párezer Forintért már mindegy.
-
ÁrPi2
senior tag
Még annyit szeretnék megtudni, tudja -e itt valaki konkréta(bba)n hogyan milyen fee-vel és charge-val
szállít Magyarországra pl.Bp.-re az EUEXP? (Ezt a linket találtam róluk..)[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz wendy87 #16377 üzenetére
" Hallottam már mondjuk olyat, hogy ők határoztak meg értéket."
Olyat is hallottál már hogy a vámosok letojják mi van a vámárudhoz tartozó számlára ár írva:
Coolboy a csomag küloldalára firkált value érték figyelmenkívülhagyásáról írt neked:
"De elvileg letojják, hogy mi van ráírva, nem az alapján vámolnak!" - a bekért számla alapján vámolnak.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz KurtCobain #16195 üzenetére
Október elején én a piros rovartól novat kaptam, kérdem én ez tán már egy elmúlt régi idő?
(mi az a no vat )
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz maj-viktor #12053 üzenetére
Mondd Vikitor az az aug.20-i utolsó infós "Célországba elküldve" státuszos az Paypal-on még refundulható , vagy ez a rendeléseid nem is PP-sek? Ali-pay-os?
-
ÁrPi2
senior tag
HaHa a kavarodás mint olyan az mindig olyan hogy akár szeniorok is megkavarodnak és összeaszociálnak egy feketekereskedelmes Hiradó.hu-hírt azzal hogy tképpen csak a HK posta akkumlátoros küldeményeket visszafordít és még tájfun is közelít Hongkonghoz miközben ott Kínában kétnapos ünnepet követ most oktober1-től még 1hetes Ősz ünnep.
(Egyébként a Kereskedelmi Szövetség fötitkárának VámosGyörgynek a közléséböl is származó fordítottáfás
hirado.hu hírből is kavarodás származik.) -
ÁrPi2
senior tag
válasz vegyszer #11897 üzenetére
12-i csütörtöki rendeléssel asszem azonos rendelésdátumú vagyok veled és szintén onnan:
Rendeléskor csak paypal levél jött, Ante levél nem (egyébként hírlevelük sem jön manapság)
Én a múlt hétfőn elhatároztam hogy ha nem kapok TN-t szerdáig(09.18.) akkor dispute - másnap az Antés loginom alatt az orderstátuszban már Processingről Completed-re váltott és találtam egyúttal TN-t.
Most hétfőn (mivelhogy ez a TN mindenütt (Singpost, 4px, 17track) Not found - kivétel az Ezyparcel.com ami Natasának mutatja a "Receiver Name"-t Hongkongban)
elhatároztam, hogy ha így marad szerdáig, akkor dipute - Nos ez meg MA megjelent a Singpost.com nyomkövetőjében: Despatched to overseas (Country code: HU)
(ezyparcels.com szerint: Despatched to ATC (tegnap 21:37:00)Szóval én Antéval már kétszer disputázni akartam de még eddig megelőzött a (z áru) haladás.
(Most vagyok rendeléstől a 13. napnál) -
ÁrPi2
senior tag
válasz yourname #11806 üzenetére
(Antelife trekkelés)
Valóban továbbjut :
(Nem disputáztam. ésgiigz -nek írom én likeus -kupont érvényesíteni tudtam (szept.elején) "6% OFF"-al jelzett árun)
ezyparcels.com: Despatched to ATC (tegnap 21:37:00)
ÉS megjelent a singpost.com track-ján :
Despatched to overseas (Country code: HU)Hány nap még ez ha gyorsak a vámosaink?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz maj-viktor #11860 üzenetére
Én meg "Nataha" , hongkongi receiver vagyok de izé inkább lennék ÁrPi , tudom konzervativ dolog..
Ha jól sejted akkor az a kérdés hogyan lehet rávenni Antelife-t a hibás összepárosítások (rendelés-ID-k és TN számok) korrigálására? Írhatnánk pl. figyelmeztetést vagy peticiót vagy éppen elkezdenénk hanyagolni a kis hangyásokat?
Esetleg az Antelife shopját vagy logisztikáját egy nagyszabású eltérítési akcó nyomán tolvajok birtokolják?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz yourname #11801 üzenetére
Köszönet.
Ezek hangyásak vagy kamuznak
Ha freeshippinggges ügyfélként én a ragszámhoz keveset fizettem (incluisive) akkor
olyan ragszámot kapok-kaptam ami nem(?!) nyomonkövethető ("Not it shows that your order is on the road to get reach") ?Ha csak a részletezettségéről volna szó az valójában kevésbbé izgat(na).
Akkor csak a Hongkongba közelítő tájfun miatt aggódnék (bagatell)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz yourname #11715 üzenetére
Nekem is egyedül ez az Ezyparcel ad infót, viszont elsőre baljós:
Státuszként "Physical item RECD" és van egy explicit személynév mint
"receiver name": Nataha Andreeinova. és Updated location: HongkongEzt a 12-i rendelést Antelife-tól várom elvileg Singposttal de az és az en.4px.com semmit nem talál a RQ-kilencszájegy-SG ragszám alapján!
Mit érdemes tenni?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Ismerős-é valakinek ez a "receiver name" a ezyparcels nyomkövetőoldalról hogy
Nataha Andreeinova?? (Hongkongban van a csomagom pár nappal ezelőtt "RECD" státusztban, ez itt micsoda? )
-
ÁrPi2
senior tag
Megjegyezném hogy az Anténak a webes loginja (és hát a kosárbarakások is! Szóval a shop) honi idő szerint szombat délután és vasárnap délelőtt körül között nem is igazán működött, szerintem a webszerverük ilyen problémája eléggé mégegylapáttal behalasztotta a kis lusta szorgoshangyáékat.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz west76 #11548 üzenetére
Ante.
Én is csütörtökön rendeltem (g3s, belépve (neem betépve )) és sokáig csak Processing volt a státusz.Én békén hagytam őket teljesen de (hétfő délután) passzivan kitüztem magamnak hogy
szerdán figyelmeztetés nélül dispute-t indítok,noshát kedden délelőtt az orderstatus Processing-ről Completed-re váltott és hozzá a sg-s ragszám
is olvasható az antés "account"-omon.Ez a ragszám viszont 4px-en, singposton (és 17track-on, Postán) is not found .
Az a kis ünnep 19-től van? (A nagyobb az okt1-től egy hét...)
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz maj-viktor #11355 üzenetére
Köszönet.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz scream #11346 üzenetére
Én vegszerrel vagyok rendelésileg egyidős: Ha antén belépek nekem még most is Processing a státusza.
(Tehát most mentek még el horgászni hamar hogy én halászlét rendeltem.)De lenne kérdésem is a tájékozottabbakhoz
Ha Minitől rendelném (és Linda egy pár napja (pénteken) azt mondta in stock és hogy kívánságomra svéd postával is jöhet), akkor ilyen konstelláció hasznomra válhat-e a listaár fölötti pluszkiadások kérdésében, van olyan jó árban és sebességben mint máshol a hongkong- vagy chinapost- féle postázás? -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok ,
adjatok tippeket hogy tegnapi kínából rendelés megjön-e illetve kijön-e még az ünnepeik előtt!
(szorgos( )hangyás, Singposttal)
-
ÁrPi2
senior tag
Hátha tudod, vagy valaki tudja, az Antelife spanyol raktárából mennyiért hoznak Budapestre telefont? Vagyis mennyi "felár" jön még a "főoldali" webshopos árra? (Mi az a Nacex, hova és hogy szállit?)
És mi az ott a spanyol warehouse-ban a "Round6 - septembre 11" ?
(Gondolom ha van ebben a raktárban, akkor az hamar megjön és EU-n belüliség miatt nem is vámáru..)
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Antelife-tól aug21-i rendelés (és "24h shipment" ...):
17track.net -ről lejövő infóim:
posta.hu :
2013.08.24 15:47 (HONG KONG)
Item information :
Küldemény felvéve / Item acceptedHK Post:
The item (RC-kilencjegy-HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 27-Aug-2013.Hol dekkol most? Az antelife futárja játszik vele Senzenben?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz CoolBoy323 #9603 üzenetére
CE?
Warning, don’t get confused!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz cappa72 #5473 üzenetére
Szia nekem a Singpost még most délelőtt ezt írta (már 15h után:despatched to overseas),
alighanem a leadminisztrálóik nem adminisztrálnak
a hirhedt nagy szmogban:28-06-2013 INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)Ez azt jelentené (és kilenc nap után elkezdhetném már baxtatni az antelife.com-ot ) hogy mint mondod:
"Foglaltak neki nyomkövető számot (ragszámnak hívják a postai zsargonban), de fizikailag még nincs a posta kezében."
DE az en.4px.com (ami huszonkilencedike óta most töltődött be nekem először)
azt írja (senzen? és honkong után) 29-ikén már szingapurban dekkol(t) :
RF-kilenc-számjegy-SG 2013-07-03 11:04:15 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS
Local Date and Time Week Local places of transhipment Transshipment records
RF-kilenc-számjegy-SG
2013-07-02 07:56:12 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS
2013-06-29 09:30:35 SINGAPORE
2013-06-29 09:18:27 HONGKONG
2013-06-29 09:04:31 HONGKONG
2013-06-29 08:50:58 HONGKONG
2013-06-27 16:33:33 兰光
2013-06-27 16:33:33 兰光
2013-06-27 16:00:37Emez tehát jó hír, (de hány napig jön felém a tengereken át)
Hajrá 4PX !
-
ÁrPi2
senior tag
válasz nepszter1 #4934 üzenetére
Szia, én is jún24-én az antelife.com-tól rendeltem (G3S-t) ,
nekem tegnap a rendelésem státusza "complete"-re váltott, és adtak egy tracking nr-t (ami (most még tán) nem ad találatot a singposton)
nálad mizujság ..sorstárs ?
Én valójában egy számonra falsnak tűnő-hangzó státusbejegyzésük miatt aggódom:
Order status : complete
Hát miez kérem, már kiszolgáltak aztán máris komplett minden?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok ,
antelife.com-ról rendeltem jún 24-én,
a site-jukon "processing"-ról már "complete"-re váltott a rendelésem státusza (ez jó jel-é vagy hamisjel?),
és azzal egyidőben tracking számot kaptam (Singpost) - RF-kilencszámjegy-SG. MErthogy..
Ezzel a számmal viszont perpillanat nem található semmi a singpost.com -on...
( The following Item(s) is/are not found: )
-
ÁrPi2
senior tag
Szia,
Én Szilveszter reggeltájt (is) megnéztem a küldeményem nyomait a Posta.hu-n,
azóta az alábbi állapotban van. Vámkezelték már tavaly, szombaton.
Emellett most másodikán nem vagyok itt a kézbesítési címen csak estétől, de semmi értesítőcédula nincs hogy fizessek vámot ha akarom a küldeményem vagy hogy vegyem át mert teli a puttonya Mikulásbácsinak, de nekem is a kérdésem hogy vajon fizetek-e vámot ?
2012.12.28 13:36
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.12.28 14:21
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.12.29 11:41
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 3
- Elektromos cigaretta 🔞
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest