-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Valakinek van tapasztalata, hogy Spanyolországból, Madridból mennyi idő alatt ér ide egy kis csomag? 8 napja lett feladva.
-
atala
addikt
Vannak még szemét kínai eladók.
Vettem egy fülhallgatót ami le volt árazva. 4 nap Processig Time. Még le sem járt a 4 nap, valahogyan meghosszabbodott 7 napra. Még mindig van több mint 3 nap. Szerintem megvárja míg lejár, és nem küldi el. -
atala
addikt
Felvilágosítást szeretnék kérni.
Az Aliexpressen volt egy termék ami már 50 napja utazott, 3 nap volt még a határidőig. Indítottam dispute-ot. Az eladó kitolta még 20 nappal a határidőt és kérte, hogy vonjam vissza a dispute-ot. Szerencsére ma megjött a csomag, így azzal kezdtem, hogy vissza vontam. Látszólag ugyan az lett az eredmény, megint megjelent a dispute gomb. Tehát bármikor újra tudtam volna indítani.
Ilyenkor ha kitolja az eladó az időpontot, akkor köteles vagyok visszavonni a dispute-ot?
Mivel meg jött a termék, így vissza vontam, de mi van ha nem jön meg? Az eladónak még 3 napja lett volna a reagálásra.
Hogy szoktátok ezt intézni? -
atala
addikt
válasz
szili.tamas1 #41888 üzenetére
Nekem volt egy "wedo-s" szállítmányom, az megjött kb 5 hétre, de most van egy másik ami már 6 hete nem jött meg. Megvárom ezt a hetet, aztán dispute. Sajnos aliexpress-es rendelés, így nincs paypal, máskülönben már megnyitottam volna a 45 napnál.
Azért tettem idézőjelbe a wedo-t, mert semmi köze a postázáshoz. Kamu oldal. Nálam is azt jelzi, hogy megjött, holott semmi.
-
atala
addikt
Az Aliexpressen Július 3-án vásároltam egy terméket ami még ne jött meg. Még van 11 nap a visszaszámlálásból.
Mikor kell megnyitni a disput-ot, amikor lejárt az idő, vagy előtte? -
atala
addikt
Tudja valaki, hogy az Aliexpressnél a My Orders oldalról hogyan lehet eltávolítani a megvásárolt, és már megérkezett termékeket? Ha lehet egyáltalán. Vagy meddig lesz ott. Gondolom egy idő után automatikusan törlődik.
-
atala
addikt
Egy kis pozitívum a Kinai eladókról:
Nemrégen vettem egy kínaitól tabletre védőfóliákat. Gyorsan meg is jött két ajándékkal (érintőceruza, és törlőkendő) Az egyik csomag (5 db) más méretű volt. Megegyeztünk, hogy küld 5 db újat, ami már jó méretű, és nem kell visszaküldenem a rosszat sem. Július 17-én adta postára nyomkövetéssel, és 22-én már meg is jött! 7 nap, ebből egy hétvége is volt. China Post. Eddig ez a rekord.
Ráadásul még az új szállítmányhoz is adott két ajándékot (érintőceruza, és valami Dust-absorber) Le a kalappal az eladó előtt!Aki tud jól angolul, írna nekem pár sort, amivel egy nagyon jó értékelést tudnék adni?
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Ma megjött a WEDO-s csomagom. (WD12345678CN). Szándékosan nem adtam meg most a számot, mert lefotózták a csomagot, és rajta van a címem. :-)
Simán bedobták, tehát biztos, hogy kamu volt a nyomkövetési szám. Nagyon lassan jött meg, 33 nap alatt. -
atala
addikt
válasz
Tothgera30 #39728 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz onnan, csak olyan eladót keress akinek sok az értékelése, főleg az adott termékről.
-
atala
addikt
Meg tudja valaki mondani, hogy az Aliexpressen, meddig lehet értékelni egy aukciót? Rendeltem tabletre 5 db védő fóliát, és nem jót küldött a kis kínai. Rendes volt, mert küld másikat, és ezt sem kell vissza küldeni. Ha tényleg elküldi, akkor adok neki egy jó értékelést. Csak félek, hogy kifutok az időből. A visszaszámláló 23 napot mutat, de az ha jól tudom, csak a dispute-ra vonatkozik, vagy az az értékelésre is?
-
atala
addikt
Ma újabb rekord csomag érkezésem volt.
Feladva 07.02
Kézbesítve: 07.11
9 nap alatt itt volt.Kaptam egy RI040386809CN nyomkövetési számot, amit nem is néztem, mert azt hittem, hogy kamu. Nem szokott RI-vel kezdődni a sima kínai csomag.
Most már csak azt tudnám, hol a fenébe kevereg több csomagom is már 26 napja.
Ui. a szépséghibája a csomagnak, hogy rendeltem 2x5 db képernyő védő fóliát tabletekre, abból az egyik típus (5db) más méretű mint amit rendeltem. Írtam az eladónak, kíváncsi leszek mit fog mondani.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz
szili.tamas1 #38943 üzenetére
Nekem meg ma hozott a postás egy 04.25-i feladású csomagot.
-
atala
addikt
válasz
Anonymus23 #38448 üzenetére
Így van. A vámhatósági határozat alapján vissza lehet igényelni az importból származó termék áfáját. Van az áfa bevallásban (1465) is erre szolgáló nyomtatvány a 02-es fülön.
-
atala
addikt
Annyira idegesítő, hogy egyes csomagjaim 10 nap alatt itt vannak, mások meg 1 hónapig utaznak.
aytukabozs: köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
atala
addikt
Ma 3 csomagom jött meg. Mindegyik China post, kis értékű. Érdekes, hogy egyik nagyon gyorsan jött, amíg a másik sokára.
Feladva --- érkezett
05.29 -- 06.25 (27 napot utazott)
06.06 -- 06.25 (19 napot utazott)
06.15 -- 06.25 (10 napot utazott) -
atala
addikt
válasz
Laza... #37658 üzenetére
Korrekt volt az eladó, én meg a szemét inkorrekt magyar aki nem akar két gombot nyomogatni.
Hi,We have refunded 50% as agreed.
Sorry
Emma
Nem könyörögtem neki, nem fenyegetten, nem indítottam disput-ot.
Vissza már nem küldöm a pénzt.
Most nagyon utáltok?
Kap majd egy nagyon szuper értékelést. -
atala
addikt
válasz
El_Diablo #37669 üzenetére
A fotón 4 gomb is volt.
A leírás szerint mind a 4 gombra különböző távirányítókat lehet ráprogramozni. Pl az elsőre a kiskaput, a másodikra a nagykaput, a harmadikra a garázskaput...
Te mit szólnál, ha csak a garázsba szeretnél bemenni, és előtte ki kellene nyitnod a kiskaput a távirányítóval, ahhoz, hogy bemehess a garázsba?Lehet, hogy tényleg csak én képzeltem bele túl sokat, és valóban nem az elképzelésemnek megfelelően működik, most már nem is lényeges ez.
Az 1 dolláros cuccnál sem biztos, hogy átvernek, csak egyszerűen lenyúlták a postán. Én pont az ilyen kis értékű cuccnál hagyom a fenébe. -
atala
addikt
válasz
El_Diablo #37663 üzenetére
Nem tragikus, és nem is súlyos probléma, de nem értitek a lényegét. Félre téve a konkrét esetet. Veszel valamit, ami nem úgy működik ahogyan kell. Nem teljesen hibás, csak nem úgy működik. Azt kaptad amit vettél? Nem.
Ez 4e Ft-os cucc, de akkor mit mondasz annak az emberkének, aki vesz egy 1 dolláros cuccot, és full refund-ot kér, mert mást küldenek neki.
A múltkor javasolta valaki itt, egy 1,5 dolláros cikknél ami nem jött meg az illetőnek, hogy kérjen full refund-ot, mert az is pénz. -
atala
addikt
válasz
maj-viktor #37661 üzenetére
Ok, akkor hagyom a fenébe. Úgy sem akar válaszolni a levelekre, pedig csak segítséget kértem tőle, hogy mit javasol.
Jól van beprogramozva, másként nem is lehet. Még azt tudom elképzelni, hogy ez a fajta távirányító csak olyan kapuhoz jó, aminél az egyik gomb nyitja a kaput, a másik zárja. De még ezt sem hajlandó leírni az eladó. Nem szeretem az ilyen hozzá állást. Én is árulok, (nem kínai cuccokat) és ha kérdeznek valamit, szinte azonnal válaszolok. Nem csak addig fontos a vevő, míg fizet. -
atala
addikt
válasz
Laza... #37658 üzenetére
Most néztem, és az eladó szerintem nem azt a postaköltséget téríti vissza amit én fizetek a visszaküldésért, hanem amit ő kért a feladásért.
[link]
Tehát akkor nem volt jó ötlet. Vagy visszaküldöm, buktam 1050 Ft-ot, vagy használom így.
De nem kell leharapni a fejemet, azért jöttem ide, hogy tanácsot kérjek! -
atala
addikt
válasz
Laza... #37645 üzenetére
Ha vissza küldöm, az 1050 Ft mínusz nekem, bár azt írja az oldalán, hogy visszatéríti a postaköltséget is.
supreme7: Igen. Elvileg úgy kellene működnie, hogy egy gombbal nyitni, és zárni is. Most két gombot kell megnyomni ahhoz, hogy nyissam, vagy zárja. De még ha úgy lenne, hogy az "A" gombbal nyitna, és a "B" gombbal zárna, nem lenne semmi bajom.
Nem full refundot szeretnék, csak 50%-ot, vagy amennyiben megegyezünk.
Mégsem azt kaptam amit rendeltem, vagy nem így gondolod?
De ez csak egy ötlet volt, ha nem megy bele, akkor így jártam. -
atala
addikt
Kicsit hosszú lesz a bevezető, de hogy megértsétek, muszáj leírnom.
Rendeltem Angliából egy tanítható távirányítót a garázs kapuhoz. 4 gombos. Az eredeti távirányító egy gombbal működik. Megnyomom, felmegy a kapu, megint megnyomom lemegy. Sajnos a tanítható csak úgy működik, hogy két gombra rá tanítom az eredeti távirányító gombot. Minden nyitás/zárás előtt meg kell nyomnom az "A" gombot, hogy működjön. Tehát megnyom "A" gomb, megnyom "B" gomb.
Most jön a lényeg.
Írtam az eladónak, hogy nem okés. Nagy nehezen válaszolt, sajnálkozott, és ennyi.
Én írtam neki, hogy, mivel működik, de kényelmetlen a használata 50% refundot kérek. Szerintetek korrekt ez így? Azóta (2 nap) az eladó nem válaszol. Nyomjak egy dispute-ot? -
atala
addikt
Tudj esetleg valaki, hogy Londonból az alábbi feladással kb hány nap míg ideér a csomag?
Royal Mail International Standard (Small Packets)
Az eladó maximum 15 munkanapot ír, de biztos kevesebb az.Most nézem: Estimated Delivery: Wed. Jun. 18 - Tue. Jun. 24 13-án lett feladva.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
De az enyém WODO-s. Ráadásul, ha megnézed a fentebb berakott képemet, le van fotózva a termék, és a csomag is.
Lehet, hogy ez is kamu, és csak simán van feladva, de szerintem nem ver át az eladó, mert 4 csillagos, jó értékeléssekkel. [link]
Én inkább arra tudok gondolni, hogy az Ali-n kötelező megadni nyomkövetési számot, és így oldják meg. Vagy nem kötelező? Eddig minden kis értékű rendelésemhez adtak nyomkövetési számot.[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Ilyen nyomkövetési oldalt kapott már valaki?
Rendeltem 2db 7 dolláros terméket, amire kaptam egy WD kezdetű nyomkövetési számot. A feladó küldött egy linket, ahol ellenőrizni tudom a státuszát. Az oldalon le van fotózva a termék, és a megcímzett csomag . (Ezért takartam ki pár számot, mert a csomagon látszanak az adataim) -
atala
addikt
A múltkor már írtam itt, hogy rendeltem egy kínaitól ebay-en kívül egy terméket. Ő küldött egy paypal fizetési behívást (nem tudom pontosan mi a neve) bele írta a termék nevét. Én azt kifizettem neki, a megjegyzésbe én is írtam a termék nevét. Ez volt május 26. Azóta nem válaszol egy levélre sem. Addig rögtön válaszolt a levelekre. Ha nem jön meg 45 nap alatt elvileg ugyan úgy tudok dispute indítani? Vagyis azt látom, hogy tudok indítani, csak ilyen esetben is jár a visszatérítés ha nem jön meg?
Bocsi, most nézem, hogy nem a paylap-es topicba írtam.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz
aytukabozs #36866 üzenetére
Én úgy tudom elképzelni, hogy naponta többször érkeznek csomagok, amiket egy raktárban tárolnak vegyesen. Így előfordulhat, hogy egyszerre érkezett csomagok közül az egyik rögtön továbbításra kerül, míg a kupac alján lévő, lehet, hogy egy hetet is rostokol a raktárban.
-
atala
addikt
Egy hete célországba megérkezett a termékem. Ilyenkor mi van? Se vámkezelés, (éppen áfa határon van) se kézbesítés.
2014-06-04 10:58, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
atala
addikt
válasz
Gépötty #36665 üzenetére
Tuti biztos, hogy a kis dolgokat ingyen adják fel. Vagy van valami összeköttetés, vagy általány, nem tudom, de amikor árulnak egy 200Ft-os terméket, amit bele tesz egy 150 Ft-os (kint biztos olcsóbb) bubis borítékba, feladja, és még van rajta haszna, mert más különben nem csinálná. Elképesztő.
-
atala
addikt
válasz
#32839680 #36653 üzenetére
Komolyan van aki olyan cuccot rendel kínából ami itthon is 1000-1500 huf?
Komolyan van. Én rendszeresen. Ami itthon 1500 Ft, plusz 1500 Ft a kiszállítás, azt Kínából rendelve 700 Ft-ért házhoz hozzák.
Nem az itthoni árak pofátlanság, hanem az, hogy nem tartanak készletet, és csak akkor rendelik be Kínából, amikor valaki rendel náluk. Tartson raktár készletet. Pláne az ilyen olcsó dolgoknál. -
-
atala
addikt
Rendelt már valaki kínából párakaput? Amit a terszra lehet tenni, (több pontból szór) és a párával hűsíti a levegőt.Tavaly emlékszem, hogy találtam az ebay-en, de most akár hogy is keresem, nincs.
-
atala
addikt
válasz
maj-viktor #36516 üzenetére
Tudom hogy működik a ajánlott postázás, és a kártérítés. Csak belföldön postázok. Sajnos a vásárlóim zöme kispénzű 2000 Ft alatti rendeléses. Aki ajánlottan kéri, annak úgy postázom aki simán, annak simán. Napi 5-6 borítékot adok fel, nekem az csak jó, ha nem kell minden nap bemennem a postára sorban állni, csak bedobom előtte a postaládába.
Nem vállalok felelősséget a sima küldeményekért, ezt mindig előre leszögezem. Az csak az én jó indulatom, hogy néha újra küldöm a csomagot. Hangsúlyozom, évente 1-2x van ez. Belefér. -
atala
addikt
válasz
maj-viktor #36503 üzenetére
Érdekes módon az Ebay, és az Ali, jobban védi a vásárlókat, mint az eladókat, pedig az eladókból van a pénzük.
A vaterát nem igen érdekli, ha mondjuk a postán elveszik egy csomag, vagy ha sérülten érkezik. Én is árulok a vaterán, igaz, matricákat, amit borítékban küldök, de amikor nem kapja meg a vevő, akkor általában az ajánlott postaköltség fejében újra elküldöm a matricákat. Nem lenne kötelező, de megkímélem magam a jogtalan negatív értékeléstől. Sajnos minden évben van pár boríték amit lenyúlnak. És mennyit nyúlhatnak le a külföldi csomagokból!
Nekem volt olyan, hogy egy rangszámos küldemény a postahivatalunkig meg volt, de hozzám már nem került ki. -
atala
addikt
Nem kértem vissza a pénzt, csak megemlítettem, hogy sajnos mégsem volt jó az én nyomtatómhoz. Ő ajánlotta fel a visszafizetést. Én úgy voltam vele, hogy nagyjából egyezik a típus, tehát valamit lehet, hogy tudok hasznosítani belőle, de ha nem, akkor is max 1000 Ft-ot buktam.
-
atala
addikt
Vettem az ebay-en egy nyomtató szerviz könyvet, amit pdf-ben volt letölthető. Sajnos elnéztem, és mégsem volt jó az én nyomtatómhoz. Közben az eladó írt egy levelet, hogy van-e még valamire szükségem, és linkelt egy webcímet. Én írtam, hogy sajnos rosszat vettem meg tőle. Nem akartam én vissza kérni a pénzt, de Ő felajánlotta, hogy megkérdezi, a főnökétől, hogy vissza adhatják-e a pénzem. Megörültem, hogy milyen rendes kínaiak is vannak még. Persze a főnök mondta, hogy ez nekik is költség, és nem adhatják vissza. Nem nagy összeg 5 dollár sem volt. Kérdem én, milyen költség? Van az ebay-es jutalék, és a paypal jutalék. Szerintem ez nincs 1 dollár összesen. A termék meg pdf-ben volt, tehát nincs fizikai áru mozgás.
Na, csak érdekesség képen írtam le. -
atala
addikt
válasz
maj-viktor #36368 üzenetére
Akkor marad az itthoni vétel. Én olcsó kategóriából még nem hallottam jót. Most is egy sennheiser van. Előtte egy 6e Ft-os panasonic volt, és sokkal gyengébb mint a mostani cx280-asom.
-
atala
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan eladót mondjuk az Ali-ró, vagy Ebay-ről (esetleg webshopot) aki garantáltan eredeti Sennheiser füleseket árul? Állítólag nagyon sok a hamisítvány. -
atala
addikt
válasz
maj-viktor #36171 üzenetére
Miért ne használnának vezetékes telefont? Havi 4200 Ft-ból 5000 percig ingyen hívhatok vezetékes számokat, és 200 perc erejéig t-mobilos számokat.
-
atala
addikt
Csak hogy jót is írjak a postázás gyorsaságáról. A május 25-én feladtak sima CN post-al egy csomagot, amit ma kaptam meg. 9 nap alatt (7 munkanap) itt volt. Eddig ez a rekord.
-
atala
addikt
Az egyik fentebb linkelt Ali oldalon volt egy igényelhető 10 dolláros kupon. Jól értem, hogy 180 dollár feletti rendelésnél lehet csak felhasználni?
29 May,2014 00:30:14 ~ 05 Jun,2014 00:30:14
Restrictions: Only used on one order value ≥ US $180.00
Application: All items for this store
From: 5 -
atala
addikt
Az Aliexpressen ha kártyával fizetnék, akkor az Alinak megy a pénz, és ő küldi az eladónak? Vagy hogy működik a kártyás fizetés?
-
atala
addikt
válasz
pomphl #35298 üzenetére
Szerintem csak fáradt, és el is kerülhették egymást a leveleink. Megírtam neki újból. De az is lehet, hogy Ő is a google-el fordítja a szövegeket.
Nagyon tőmondatokban ír. Na, mindegy, remélem meg is fogom kapni. Szerencsére eddig mindent megkaptam,a legutóbbit kivéve. Annak lába kelt.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz
pomphl #35296 üzenetére
Nagyon elbeszélünk egymás mellett ezzel a fickóval.
Most meg ezt írta.
your phone NO please ?
Most akkor azt akarja írni, hogy nem kér telefonszámot, vagy azt, hogy nem küldök neki? 5 percel előtte küldtem neki el a telefonszámomat, és a paypal fizetésnél a közleménybe is beleírtam.[ Szerkesztve ]
-
-
atala
addikt
EBBEN senki nem tud segíteni? Fontos lenne. Köszi!
-
atala
addikt
Az ebay-en egyezkedtem egy kínaival. Tölthető tinta patront árul, és nekem csak a chippek kellenek róla. Meg is egyeztünk, és kérdeztem, hogy hogyan oldjuk meg. Azt írja, hogy paypal-el ki tudom fizetni. A paypal account kér. (Your PP account please ?)
Ha kifizetem neki paypal-el, akkor is tudom érvényesíteni a visszatérítést, ha nem jönne meg a csomag?
A PP accunt-ot hol találom? Vagy az a paypal-es email címem? -
atala
addikt
Az alibaba-n miért nem jelennek meg az árak? Már regisztráltam is.
Bocs, most látom, hogy az nagyker.[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Ez gyors volt. Az eladó már vissza is fizette a pénzt. Le a kalappal előtte.
Köszi a segítséget mindenkitől. -
atala
addikt
Nem küldtem vissza semmit, mert meg sem jött. Nincs TN, mert simán lett feladva.
Én is azt mondom, hogy fizesse vissza a pénzt, az a legtisztább. Ha mégis megjön a csomag, majd kifizetem neki. Nem ígérgetek neki semmit, és a pénzt is kifizetem neki, ha mégis megjön. Vagyok annyira becsületes.[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz
aytukabozs #35035 üzenetére
Bocsi, Ebay-en vettem paypal fizettem ki. Tegnap 23-án indítottam a dispute 40. napra. Ma reggel már itt volt a válasz. 12-én jár le a 20 nap.
-
atala
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert ez az első ilyen esetem. Vettem egy terméket kínából, ami nem érkezett meg, Indítottam dispute-ot. Most az eladó írt, de szegényes az angol tudásom. Mint ha azt akarná, hogy küld újat. Ilyenkor mi a teendő? Ha elfogadom, hogy küldjön újat, az nem fog megérkezni 20 napon belül, addig meg claim-é kell állítanom. Ha lejár, és az újat sem kapom meg, buktam. Ha megjön az új, de közben meg vissza követeltem a pénzt, akkor vissza kell küldenem. Mi a szokás ilyenkor?
Mit írjak vissza az eladónak?
Ezt küldte:Hi friend,
Thanks for your kind message and having a nice day.
Sorry for the late reply because of time lag, I am really sorry to hear that, it always need 15-25 working days since item post out of China in normal conditions, but sometimes, there are some uncertain reasons which may influence the transit, such as weather, accident and so on, pls understanding.
if you still like them, we would like to resend them to you, otherwise, we could refund to you, just hope that if you receive the first package one day, pls tell us, is that OK?
to do this for the inconvenience, pls forgive and understanding, and any your ideas are welcomed, we are always here for you.
looking forward to your kind understanding and early reply.
much appreciate and best regards to you and yours.
Előre is köszi a válaszokat.
-
atala
addikt
válasz
maj-viktor #34939 üzenetére
Köszi!
-
atala
addikt
Ebay/papypal vásárlás esetén a dispute-ot honnan érdemes indítani? Mert lehet az ebay oldalán is jelezni, és lehet indítani a paypal oldalán.
-
atala
addikt
Szokott valaki vásárolni az Aliexpress-ről? Olvasom, hogy nem lehet paypal-el fizetni. Akkor hogyan lehet? Láttam, hogy van kártyás fizetési lehetőség, de nem szívesen adnám meg a kártyaszámomat. Az a baj, hogy amit akarok venni, az nincs az ebay-en.
-
atala
addikt
Az Ebay/Paypal vásárlás esetén a mitől számít a 45 nap határidő dispute indításhoz? Váráslás napja, a kifizetés napja, vagy a postázás napjától?
-
atala
addikt
válasz
szili.tamas1 #22899 üzenetére
Járuljak hozzá 200 Ft-al az országunk hírnevéért?
Na, majd meglátjuk mit válaszol. Ha válaszol egyáltalán. -
atala
addikt
Rendeltem Kínából a bicajokra 4 első és 4 hátsó világítást. Egy első lámpa lemaradt. (nem nagy összeg, de azért küldje csak el) Írtam email-t az eladónak. Ilyenkor kell írni az ebay-en keresztül is, vagy mi a protokol? Paypal? Szerencsére készítettem videót is a csomag felbontásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Trollok komolyan
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...