- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Lehet tudni, hogy az alábbi trackinggel rendelkező termék mikor érkezhet meg?
Package status: In transit
Destination: Hungary
2018-08-01 07:46 Processed in the destination country
2018-07-24 13:00 NLAMSA(Netherlands (, Item sent abroad
2018-07-23 08:25 NLAMSA(Netherlands (, Item sent abroad
2018-07-20 10:37 NLAMSA(Netherlands (, Item accepted by postal operatorOrigin: Netherlands
2018-07-25 08:55 The consignment has arrived in the country of destination
2018-07-25 08:55 The item has arrived in the country of destination
2018-07-24 12:14 The item is on transport to the country of destination
2018-07-23 08:26 The item is at the PostNL sorting center
2018-07-23 08:26 The item is processed at the PostNL sorting center
2018-07-19 04:05 The item is pre-advisedEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
tomszli11
tag
válasz Mr.Csizmás #87596 üzenetére
A termék ez lenne, a képen valami elírás történt a linken, úgyhogy ha ezen nézitek a szállítási módokat akkor ott látszik a valós árszabás. Valakitől azt az infót kaptam, hogy a "priority direct mail" vám mentes szállítás.
-
Chaser
legenda
válasz Mr.Csizmás #87596 üzenetére
Jogos, ha benne van az arban de a felsorolt postak nem garantalt afa mentwsek az biztos
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Ha tudtok kérlek segítsetek nekem, a mellékelt képen melyik az a szállítási mód aminél nem kell tartanom hogy a termékem nagyobb összegnél kb. 100ezer Ft-nál fenn akad a vámon?
Előre is köszi -
Chaser
legenda
válasz bjergerking #87588 üzenetére
telefonálj be, h kiadták futárnak v benn van a postán
-
bjergerking
tag
válasz duckymusic04 #87589 üzenetére
Egy kisebb dobozos ecigirol van szo, azt mar nem hoznak ki?
-
duckymusic04
csendes tag
válasz bjergerking #87588 üzenetére
Igen, vagy be is mehetsz erte, mert ha tul nagy a csomag, szerintem csak ertesitot kapsz majd.
-
bjergerking
tag
Ha a kezbesito postara beerkezett a csomagom az elobb akkor a mai napon varhato a kezbesites? Kis varosban lakom.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz maj-viktor #87586 üzenetére
Idén másodszor!? Így már +40%.
Igazán ügyes, megfontolt a vezetés. Egy valamire tényleg jó ez. A konkurens csomagküldő cégeket segíteni. Nyomorékok -
maj-viktor
őstag
Most olvastam, hogy 2018.Aug.01-étől a posta vámkezelési díja 3.000 Ft-ról 3.500 Ft-ra növekszik...
...remek! (és a csigatempó marad... 2-3hét "vámolás")
Így már inkább DHL az 1-1napos szállítás-vámolásával +6E-ért jobb alternatíva értékesebb cucc esetén (ha EU-n belül nem beszerezhető)
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
duckymusic04
csendes tag
válasz Chaser #87584 üzenetére
Sziasztok!
Vasarnap beerkezett egy csomagom az orszagba. Jelezte is a posta nyomkovetesen, hogy celorazagban felsolgozva. Hivtam a postat is es tenyleg itt van, varjak par napot. A mai nap valtott a statusz, celorszagba elkuldve. Irtam emailt nekik es azt valaszoltak, hogy a magyar posta kezeleseben van, jelenleg vamkezelesre var. Ez mit jelent? Miert nem valos dolgokat ir a nyomkoveto? Valaki irta, hogy jart mar igy es par nap utan atvehette. -
Chaser
legenda
válasz sgabor #87582 üzenetére
Ha vissza kell kuldeni elado ktsg-e, ha nem hajlando fizetni akkor dispute, utana negativ ertekelesek halmaza, ettol altalaban tartanak ha finoman kozli az ember
Szerk: ha 1-2 napon belul nem valaszol mehet a dispute, ertelmes 24 oran belul valaszol, ha az se megy neki ugyis csak nyogdecseles lenne
[ Szerkesztve ]
-
Zozzant
addikt
válasz sgabor #87582 üzenetére
Igen elképzelhető, majd azt fogja mondani hogy "véletlenül összekeveredtek a csomagok", légyszi küldd vissza... egyszer én is kaptam karkötőt. Vissza kellett volna postáznom egy tó címére, google-n megnéztem. Mivel nem küldtem vissza az egyértelműen szar címre ezért buktam. Paypal-t se érdekelte, hogy mi a cím.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
sgabor
csendes tag
Sziasztok!
Ebay-en rendeltem egy autó DVR kamerát, 12 eFt értékben. A nyomkövetésben láttam, mikor belépett az országba. Gondoltam, majd jön az ÁFA-ról az értesítés,és a fizetnivaló. Ezzel szemben 2 nap múlva a postás hozta a csomagot. Én nem voltam otthon, a lányunk vette át. Először megörültem,hogy megúszta a csomag az ÁFA-t, de aztán kiderült ennél nagyobb a baj. A csomag sértetlen és bontatlan volt ugyan, de a csomag méretéből és súlyából is sejtettem, hogy valami nem stimmel, ezért több fényképet készítettem kicsomagolás előtt és után is, sőt levideóztuk a csomag bontását is végig. A lényeg a csomagban nem volt benne a DVR, csak 6 db kicsi, LEGO szerű játékelem.
Eddig annyit tettem, hogy az Ebay-en a "Contact seller"-ben megírtam a dolgot az eladónak, és csatoltam a fényképeket (a videot ott nem lehetett) és kértem a refund-ot, mivel nem azt kaptam amit kértem. Mit kell még tegyek, és mire figyeljek oda, hogy ne csússzak ki valamilyen határidőből?
Néztem különben a refund case indítás lehetőségét is, de ott a leírásban a hibás termék visszaküldése is szerepel. Vissza kéne küldenem Kínába a Lego mütyüröket, ahhoz, hogy visszakapjam a pénzem??? -
bl4ze
veterán
Urak, külföldi csomag - lassan 10 óra és nem mozdul a DPD tracking - ezt szerintetek ma kihozzák budapesti címre ???
01.08.2018 06:39 Budapest (HU) A kiszállítást végző kirendeltségen.
31.07.2018 22:39 Budapest (HU) A küldemény beérkezett az elosztó központba.
31.07.2018 22:39 Budapest (HU) A küldemény beérkezett a feladó depóba.Jó lenne ha egy tegnap este érkezett csomag ma autóra kerülne Budapesten
.:. bl4ze .:.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz dévidvilla14 #87575 üzenetére
ha szerencséd van, akkor most pénteken, vagy hétfőn már lesz TN-ed.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
azbest
félisten
ha egy picit is próbálnál keresni itt vagy a gearbest topicban, akkor hamar megtalálnád, hogy a priority line úgy működik, hogy kb egy hónapon át valamilyen kínai szállítmányozo viszi egy európai állomásra, ahol valahogy vámkezelik, majd azután adják fel ténylegesen a német dhl express segítségével magyarországra, ami már pár nap alatt megérkezik azután. Szóval majd úgy egy hónap múlva lesz aktuális, addig is add hozzá a követési számot a dhl apphoz vagy más nyomkövető apphoz, ami majd jelez neked, ha megmozdul.
Szóval kb egy hónap alatt ér ide. Néha, ha pont mázlis az időzítés, akkor két hét is megesik, vagy máskor, ha peches, úgy meg 2 hónap.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Lehet fel sem adták.
Jellemző trükk a nyomkövetési szám előre kikérése és megadása.
Aztán majd ha valóban fel lesz adva, életre kell az egész. -
dévidvilla14
csendes tag
Sziasztok!
Július 19-én rendeltem egy Xiaomi telefont GearBestről, EU Priority Line szállítással. 24-én fel is adták a csomagomat, kaptam is hozzá követési számot. A 17track.net azóta is a következőt írja, semmi változás nem történt még azóta:
Célállomás : Ismeretlen
Származás : Németország - Nyomkövetés időigénye: 116 mp2018-07-24 18:05
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyA német DHL honlapján is megnéztem, szintén ugyanez a helyzet. Ellenőriztem még a GB által ajánlott 1tracking.net-en is, az szintén ezt írja annyi különbséggel, hogy célállomásnak be van írva Magyarország is.
Kell aggódnom, vagy felesleges, és várjak türelemmel? Kicsit furcsának találom, hogy Németországból nem ért ide egy hét alatt a csomag, na meg hogy az egyik követő oldal ismeretlennek írja a célállomást...
-
bl4ze
veterán
válasz pulutodurumo #87570 üzenetére
+1
nyilatkozz, hogy saját részre érkezett, magán célból, és nem tervezed eladni ezeket - nem kereskedelmi forgalomba kerül..:. bl4ze .:.
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #87571 üzenetére
Úgy látom a postán is van ilyen lehetőség.
-
Atomantiii
addikt
Múltkor már kérdeztem, hogyan lehetne német webshopból vásárolni, ahol euróban kellene fizetni.
Ismerőst kérdeztem, tudna-e segíteni átutalásban, elvileg tudna ha lenne a számláján annyi pénz, illetve közben kiderült, hogy pont elutazik így kb 1 hónap múlva tudna segíteni ebben.
De jó lett volna hamarabb megoldani a dolgot. Szóval van-e olyan bank, posta vagy akármi más ahova bemehetek (úgy, hogy nincs náluk számlaszámom), leperkálom forintban a vételárat és ők meg átutalják a német webshoptól kapott számlaszámra a megadott adatokkal?
-
zbigi_
csendes tag
Sziasztok! Valaki találkozott már ilyennel?
10 nappal a "Vámmentes vámkezelési indítvány NAV részére elküldve" státusz után jött egy e-mail a postától:
"Ajándék küldeményének vámkezeléséhez a Vámhivatalnak szüksége van, az Ön által tett azon nyilatkozatra, melyben nyilatkozik a küldemény tartalmának használatáról."
Ez most komoly? Szerencsére nem valami szexuális segédeszköz jön az egyébként valóban ajándék csomagban, mert akkor bajban lennék hogy mit írjak.... Néhány Hot Wheels kisautó meg egy 40 éves fényképezőgép van benne. Komolyan le kell írnom hogy hogyan fogom használni őket?
Végülis, csak egy hónapja van az országban, és ezek szerint ki tudja még, mikor kapom meg...
-
Ra3
őstag
Na megoldódott az ügy, felhívtak, elmondták melyik szomszéd vette át, de azt is hozzátették hogy el is ment egy hétre nyaralni még aznap. Ha mondjuk ezt tudta aki kiszállította akkor nem tudom minek adta neki oda, simán átvettem volna délután a postán, így meg váthatok míg hazaér.
Szerencse hogy nem sürgős mert pont egy hetet csúszik, de a lényeg hogy nem veszett el.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
shepherdfire
újonc
válasz shepherdfire #87398 üzenetére
Eltelt egy kis idő...
A holland posta július 13-án tette le a csomagomat Ferihegyen... ma "kezelésbe vette" a magyar posta:Szám: LX.........NL
Csomag állapota: Szállítás alatt
Célállomás: Magyarország
2018-07-30 08:41 Processed in the destination country
2018-07-12 13:00 NLAMSE(Netherlands (, Item sent abroad
2018-07-11 17:59 NLAMSE(Netherlands (, Item sent abroad
2018-07-10 20:03 NLAMSA(Netherlands (, Item accepted by postal operator
Származás: Hollandia
2018-07-13 10:56 The item has arrived in the country of destination
2018-07-12 11:58 The item is on transport to the country of destination
2018-07-11 18:00 The item is at the PostNL sorting center
2018-07-11 18:00 The item is processed at the PostNL sorting center
2018-07-10 18:02 Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
2018-07-03 09:32 The item is ready for shipment
2018-07-03 04:14 The item is pre-advised
======================================
Powered by www.17track.netCsak 17 napba került, hogy felfedezzék, hogy van ott a raktárban egy szállítmány, amivel foglalkozni kellene.Kínából hamarabb ért a magyar reptérre - 10 nap - a csomag, mint amennyi időt itt töltött mozgás nélkül....
-
nxk
csendes tag
Sziasztok! Normális hogy 13.a óta nem változott semmit sem 2 csomagom szállítása?
Csomag állapota: Szállítás alatt
Célállomás: Magyarország
2018-07-12 13:00 NLAMSE(Netherlands (, Item sent abroad
2018-07-11 09:49 NLAMSE(Netherlands (, Item sent abroad
2018-07-10 13:16 NLAMSE(Netherlands (, Item accepted by postal operator
Származás: Hollandia
2018-07-13 10:55 The item has arrived in the country of destination
2018-07-12 11:58 The item is on transport to the country of destination
2018-07-11 09:49 The item is at the PostNL sorting center
2018-07-11 09:49 The item is processed at the PostNL sorting center
2018-07-10 10:16 Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
2018-07-05 03:45 The item is pre-advised
2018-07-03 09:18 The Item is at the shippers warehouse
======================================
Powered by www.17track.net -
azbest
félisten
válasz klepto #87546 üzenetére
És, ha van EU adószámom, és nem értékesítem tovább, akkor mi van (vettem így már fagyigépet is külföldről, és nem kellett utána áfát fizetnem, mert nem viszonteladásra vettem, hanem saját használatra)?
Nem az a kérdés, hogy képes vagy-e így megrendelni, hanem, hogy szabad-e. Ebben az esetben erősen gyanítom, hogy visszaéltél a vállalkozós adószámoddal. Az egy dolog, hogy nem fizetted be az áfát, de vállalkozásfajtától és külföldi beszerzés mennyiségtől függő lehet az is, hogy egyáltalán szabad-e használni.
Így most, a te szavaidat használva, a vásárlás utáni 5 év dec 31ig izgulhatsz, hogy kibukik e és megbüntetnek e miatta.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaaa26
aktív tag
Célországba elküldve / Item sent abroad
2018.07.28. | 14:20
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2018.07.28. | 22:08
Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting
2018.07.29. | 02:53Kissé felgyorsultak a dolgok, tegnap még Nagyváradon volt, az utolsó sor már a kézbesítés előtti állapot?
-
tahepa
senior tag
Van valakinek tapasztalata ezzel a céggel kapcsolatban?
-
válasz Mr.Csizmás #87559 üzenetére
Neeem, nekem nincs olyan dolgom
Mi8-at rendeltem áfa mentes szállítással, 1hét alatt ért nekik spanyolba, és onnan küldik hozzánk, de így akkor 14 nap lesz az a 6-9 nap
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mr.Csizmás
titán
válasz enginev3.0 #87558 üzenetére
ja ez még mindig a telefonjavítós, amit fb-n írtál?
-
válasz Mr.Csizmás #87557 üzenetére
Akkor jól ki fognak futni az ígért 6-9 napból
-
Mr.Csizmás
titán
válasz enginev3.0 #87555 üzenetére
szintén GLS, pár óra híján majdnem egy hét volt pont.
-
-
aktív tag
válasz enginev3.0 #87552 üzenetére
Gearbestes csomagom jött most onnan, 1 héten belül itt volt, GLS hozta.
No money, no honey.
-
Ra3
őstag
Hát egyelőre nagyon úgy néz ki hogy a posta a hunyó, ugyanis ide jött a csomag, a postás valakinek odaadta, oszt jónapot. Azt mondták hétfőn tudnak többet mondani, mert ezek ilyen pda-val futkoznak, és csak akkor tudnak belenézni.
Mondjuk ha a postás nem emlékszik hogy kinek adta, az aláírás meg olvashatatlan akkor nem tudom mi van, esélyes hogy perelhetem vissza rajtuk az árát.
Ráadásul 3 db kifutó lámpát sikerült kb. 70-80%-os akcióban behúzni a gearbesten elég nagy szerencsével, szóval sokra megyek ha visszaadják a pénzt...''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Spanyolból mennyi idő alatt ér ide egy csomag?
-
klepto
addikt
válasz trebrona #87550 üzenetére
Bocs, most hogy így mondtad, megtaláltam, pedig már 3x átolvastam, és nem szúrta ki a szememet
Hiába, a túl sok infó, és a mai rohanó világ, nem férnek meg egymássalHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Köszi!
Közben én is utána olvastam, és 22.-€-ig ÁFA és Vám mentes, 22,1-150.-€-ig 27% ÁFA köteles és 150,1.-€-tól jön rá a 27% ÁFA + 1-5% közötti Vám.
Gondoltam leírom így részletesen, hátha másnak is segítek vele
Ja és ami fontos, az áru ára + a postázási költségének az összege együttesen számít, nem csak a termék ára!
Amit meg zárójelesen belekevertem az előbb, ott én voltam a hülye, mert cégként vásároltam EU-s adószámmal EU-s cégtől, tehát az ezért volt Áfa mentes )Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Ra3
őstag
Hát nekem nem ért ide, most két lehetőség van, vagy a posta balfasz vagy a gb nem jó trackinget adott.
Holnap rákérdezek a postán, a gb-ről már 100 feletti rendelésem van de még nem volt ilyen.
Plusz többen rendeltünk egy napon ugyanezzel a postával, hasonló trackinggel, a csomagok együtt jöttek, és van akinek már kedd-szerdán kézben volt, szóval elsőre azt mondanám hogy a posta a ludas.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Zeki
nagyúr
válasz klepto #87546 üzenetére
A Wish kínai oldal.
Ennyi.
Bármit rendelsz, a vámosok átvilágítják.
Ha úgy látják hogy vámolásos, akkor bekérik tőled a vásárlást igazoló paypal/bankkártya igazolást (másolatát), és kiszabják a 27% Áfát rá. Esetleg a pár százalék vámot is, ha nem a vámmentes kategóriába esik.
Azt te kifizeted a postásnak, amikor hozza a csomagod.Ezt az elállást kínai oldallal valszeg senki sem tesztelte, mert visszaküldeni valamit Kínába, az húzós.
-
klepto
addikt
Elolvastam, de nem tiszta. Ha megrendeltem valamit egy magyar appon keresztül, kifizettem forintban, megkaptam, akkor még 60 napig retteghetek, hogy megjön-e az ÁFA, és/vagy VÁM fizetési felszólítás?
És, ha van EU adószámom, és nem értékesítem tovább, akkor mi van (vettem így már fagyigépet is külföldről, és nem kellett utána áfát fizetnem, mert nem viszonteladásra vettem, hanem saját használatra)?
Szóval veszek egy 18.000.-Ft-os telefont, vagy egy 2000,.Ft-os persejt, akkor utólag még kérhetnek 27% ÁFÁ-t, tőlem, mint magánszemélytől?
Szóval nem értem az összefoglalótHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Mostanában töltöttem le, és kezdtem el rendelni a Wish-ről.
Van ami már megjött, van ami még úton van.
A kérdésem az, hogy erről az oldalról rendelgetve kell tartanom vámtól, vagy bármi mástól?
Hiszen én az árakat forintban látom az árakat, a fizetés forintban, bankkártyával történik, arról meg nem tehetek, hogy a feladó pl. a China Post...
A másik kérdésem: az esetleges reklamáció, hogy működik? A honlapon 30 napos visszaküldési, elállási lehetőség van feltüntetve; élt már ezzel valaki?
És még 1 kérdés: a Wishről rendelt már valaki mobilt? Ha igen, EU Android volt rajta, és volt benne Magyar nyelv, vagy full kínai volt?[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Chaser
legenda
válasz Mr.Csizmás #87541 üzenetére
épp ez az, nem volt futár, kivitték a postára és kész
-
Chaser
legenda
válasz Mr.Csizmás #87537 üzenetére
nyilván nem fogják bejelenteni h mikor viszik, de ez olyan lehet mint az enyém volt legutóbb, ki se vitték
-
Mr.Csizmás
titán
MPL at finest:
2018. 07. 17. 6:14 - Track added
2018. 07. 24. 15:05 - Item accepted by postal operator
2018. 07. 25. 6:32 - Item sent abroad
2018. 07. 25. 8:00 - Item sent abroad
2018. 07. 26. 8:42 - Processed in the destination country
2018. 07. 27. 13:09 - Failed delivery, Monor 1 posta
2018. 07. 27. 13:09 - Receivable at post office, Monor 1 postaA kozbenso eventeket elvitte a Lorinc, vagy wtf? Perszehogy sikertelen, ha nem is tudunk rola, hogy ma hoznak ki
-
-
vasi89
őstag
válasz maj-viktor #87532 üzenetére
nem csak alin hanem ebayen is előfordul ugyan ez. Sőt az is hogyha valamiből 3dbot veszel az 3x-os pk habár utóbbival már ritkán találkozom.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz szabacsik #87531 üzenetére
Ha egy eladótól vásárolsz több dolgot és az egyiket mondjuk nyomkövetéssel kéred, akkor mindet egy csomagba fogja tenni, és nyomkövetéssel feladni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
szabacsik
őstag
válasz maj-viktor #87527 üzenetére
Úgy értem, hogy ugye egy eladótól 3 termék a kosárban, mindhárom mellett ott van külön (!), hogy milyen szállítást akarok. Ha az egyiknél beállítok mást a többi nem változik. Viszont ha mindhármat állítom, ugyan arra akkor azt a koltséget 3x adja az összeghez. Ezért én azt gondoltam, hogy egy így 3 külön csomag lesz...de mindegy igazából, mert megrendeltem BG-ról azt picit drágábban, de jobban kiismerem magam meg talán hamarabb is ideér
/\____/\
-
Chaser
legenda
válasz maj-viktor #87527 üzenetére
nem valószínű, h külön csomagba rakná, csak felszámolja mindre, valszeg nekik is jutalékot kell fizetniük ali felé, pk nem számít bele, ebayen bevett szokás - fene a pofájukat ( : -
-
Xes
csendes tag
SF-expressre még mindig nem tud senki valami infot? Van egy 12 számjegyű nyomkövetésem, 17 track net látja és ez az info ott:
2018-07-13 18:00
【】 Customs clearance in progress
2018-07-13 18:00Hungary, 【Oversea Distribution Center】 Shipment transiting to destination country
Azóta semmi, mivel csak számjegyekből áll posta.hu semmit nem lát belőle, melyik cég hozza ezt ki itthon ha nem a magyar posta?
-
maj-viktor
őstag
válasz szabacsik #87519 üzenetére
Ha nem free shippinges, akkor ez a trükk, a szállítási költség! Hogy mindre felszámolják!
Webshop esetén a külön raktárak miatt jön külön csomagba, ali-n ezzel még így ebben a formában nem találkoztam, hogy érted, hogy külön csomagba akarja küldeni!? Hogy külön felszámol ptkg.-et!? Attól még nem külön csomagba küldi (csak ez a "trükk", hogy előrébb kerüljön a növekvő listában)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
-
Domestos
tag
Sziasztok! Kis segítséget szerenék kérni.
Alin rendeltem billentyűzet kapcsolókat, 110 barnát és 10 pirosat, de mindkettőből 10-et küldtek. Simán írjak csak az eladónak, hogy a barnát benézték az összekészítésnél, vagy kapásból open dispute-ot nyomjak. -
GAbre
veterán
Üdv!
Geekbuyingnál EU Priority Line-al valóban kikerülhető a vámeljárás?
Még nem rendeltem onnan,hogy mit mond a gyakorlat.Unknown 9 awakening
-
Ármester
-
llaszlo
veterán
Spanyolországból egy 4kg-os csomagot mivel érdemes postázni? Olcsó legyen a szállítási idő nem lényeges. Az értéke kb 100USD.
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
Ha alin szeretnék rendelni egy eladótól 3 terméket akkor miért akarja külön szedni? Gyorsabb postával kérném, de tegye már egy csomiba ne keljen 3szor kifizetni mert különteszi
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
aktív tag
válasz chester99 #87511 üzenetére
A refurbishednél beleszaladhatsz lutriba, és nem vagyok biztos abban, hogy az itteni szerviz garanciálisan foglalkozna vele. Nézegettem én is ezeket, és inkább lehet hogy tőle próbálnám megrendelni, vagy innen, bár a két cég kb. ugyanaz, viszont ők újat küldenek. Nem vettem végül, mert a tesztek alapján nem a legsikerültebb HTC.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
bl4ze
veterán
válasz Chaser #87513 üzenetére
Céges címre megy, oda mindig kiviszik : annyit szokott trükközni a postás/posta, hogy a tracking szerint "Delivered" - és mindig MÁSNAP hozza ki csak. Szerintem berögzítik, hogy kézbesítve, és a másnapi "etap"-pal hozza ki fizikailag csak a céghez. Ezt pár hónapja csinálják.
-
GZoli7
senior tag
válasz Mr.Csizmás #87515 üzenetére
Igen.
-
-
bl4ze
veterán
Mi történt a nagy királyi postával? Nyáron ilyen sebesség?
Igaz bőven sarc alatti cucc (USD 15 postával), de akkor is.... Meglepett nagyonűRY218657xxxCN
2018.07.25. | 13:27 Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2018.07.25. | 17:43 Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sortingMost már csak abban bízok ne 3-4 nap legyen a kézbesítés
-
dmaul6
csendes tag
válasz pulutodurumo #87503 üzenetére
Ezt most, nem értem Én nem háborodtam fel...csak kérdeztem a PostNL miatt.
és nem szoktam soha veretni a család miatt...
Milyen mentességről beszélsz? -
pulutodurumo
őstag
válasz dmaul6 #87500 üzenetére
Azért azon ne háborodjunk már fel, hogy követni kell a szabályokat. Remélem az autópályán is kilónyolcvannal vereted, mert csak.
Viszont mivel 10 eurónál kevesebb a kiszabható ÁFA, megúsztad. Töltsd ki a papírokat, és kérd a mentességet.[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
dmaul6
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #87498 üzenetére
akkor így jártam.. várom a posta levelét ... Itt most vámot és Áfát is kell fizetnem, vagy csak áfát?
-
dmaul6
csendes tag
válasz Turbobacsi #87497 üzenetére
igen. akkor a posta lecsapott rá...az ár feltüntetése miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest