Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Dániába kisebb csomag feladásra tudtok kedvező árú szállítót ajánlani vagy ez nem az a topic?
-
Zwiebi
tag
válasz
walter70 #71942 üzenetére
Elvileg a DHL 15 nappal a beerkezes utan tekinti problemasnak a csomagot. 5 nap a szallitasi ido + 10 nap. Ha tudsz a PayPal-nal reklamalni, akkor megprobalkozhatsz vele, egyebkent pedig varakozhatsz es 15 nap utan elkezdheted verni az asztalt a TinyDeal-nel. En bankkartyaval vasaroltam naluk es igy is kuldtek ujat (amirol majd kiderul, hogy megjon-e vagy nem).
-
Zwiebi
tag
Nah, lehet elorol kezdeni a jatekot.
Elso ellopott csomag:
Date/Time City Status
Mon, 04.07.16 19:10 Bruchsal, Germany The shipment has been processed in the parcel center of origin
Mon, 04.07.16 19:15 -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Tue, 05.07.16 03:29 Feucht, Germany The shipment has been processed in the destination parcel center
Tue, 05.07.16 06:36 Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)Lopott csomag potlasa (vajon elloptak mar, vagy meg csak szemezget vele a joember Feucht-ban?):
Date/Time City Status
Sat, 23.07.16 18:21 -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Mon, 25.07.16 14:41 Bruchsal, Germany The shipment has been processed in the parcel center of origin
Tue, 26.07.16 00:27 Feucht, Germany The shipment has been processed in the destination parcel center
Tue, 26.07.16 06:34 Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking) -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ez az oldal még mindig gázos és nem ajánlott?
Valaki esetleg bemert vállalni mostanában innen rendelést, van egy-két jó akciójuk. -
atee_13
őstag
Hali!
e-bay en rendeltem kocsira fedő ponyvát. Más apróbb rendelések is voltak igaz nem ugyan attól a feladótól, viszont a később feladottak is megérkeztek már csak még ez nem. Lehet, hogy a súlya miatt ér ide később ha jól rémlik valami 2kg körüli, 2000 ft környéke volt tehát nem is vámos a cucc.
Csak kicsit furcsállom, hogy minden más már megérkezett az meg még nem.
-
dave0
csendes tag
válasz
vampire17 #71931 üzenetére
Gearbest topic összefoglalóból:
Cseh posta (Česká pošta): A TN-el a Csehországból történő feladástól egészen a Magyar Posta által történő kézbesítésig tudod követni a csomagodat (Ez nem azt jelenti, hogy innen jön a csomag, ugyan úgy Kínából jön, csupán ekkor kezd el élni (feladás után kb. 7-10 nap) a TN). A TN R-el kezdődik, ezt egy betű követi, majd 9 szám, majd egy CZ betűkombináció. Pl.: RR123456789CZ. Hivatalos TN, Magyar Posta rendszerében is látszódik.
Csehországba érkezésig itt tudod követni a csomagot.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Gearbest rol rendeltem fulhallgatot. Tegnap adtak fel, elvileg kinabol jon, de egy cseh posta (!!) tracking numbert kaptam. Illetve a Gearbest kuldott kepet a csomagrol es azon cseh cim a felado
Most akkor EU bol jon? (TN meg nem el)
-
viktorhu
veterán
Kínába vissza akarom küldeni a hibás telefont. Alin az eladó elfogadta a dispute-ot, most várja a rendszer a tracking számot.
Hogyan érdemes küldeni? Sima ajánlott levélként? Értéket érdemes ráírni?
-
beg
veterán
válasz
sbe561 #71926 üzenetére
eBay-es kütyük kis pénzért
Itt jobb helyen lesz, köszi -
sbe561
tag
Üdv!
Milyen jó selfie botot ajánlanátok, és honnan?
-
glacious
addikt
A posta kikészít, nem hagytak értesítést, de a honlapjukon kézbesítési kísérlet van, holnap megyek be.
-
zozimoto
aktív tag
Hali. Ilyennel még nem volt dolgom. Van valami teendőm?
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2016.07.13
18:33
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country2016.07.14
16:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2016.07.15
23:30
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
giztop-pal mi van?
Nekem 2 napja ez jön be helyette:There has been an error processing your request
Exception printing is disabled by default for security reasons.
Error log record number: 1183141332
Az oldal fejléce bizonyos Magento cégé...
Van ötletetek?
Üdv:Attila
-
Dominó85
addikt
válasz
PainKiller13 #71910 üzenetére
Köszi a választ.
-
Janaboy
veterán
Gearbest 13i rendeles 14en feladva lvbses csomagszammal (ami ugy nem hivatalos kovetos) Kinabol..ma kaptam kezhez. Id107es karperec volt benne.
-
Dominó85
addikt
Sziasztok, ha drónt rendelek 22EUR alatti áron (szórakozásból, aztán max odaadom valakinek ha nem gyere be...), milyen rendeletek vannak esetleg drón használatra és behozatalra. Egy 14USD-s kis xarról lenne szó. Nem is biztos, hogy tud repülni.
-
RVR400
veterán
-
gulac12
tag
válasz
AcélAgyar #71900 üzenetére
Ha rákattintassz ebben a sorban:
Shipping CostREE SHIPPING to Hungary Via Flat Rate Shipping
erre a részre:
Hungary Via Flat Rate Shipping
a következő tartalmú ablak jelenik meg:Destination Country: Hungary Stock in: China
Available shipping methods:
Shipping Estimated Shipping Time Shipping Cost
Flat Rate Shipping 7 - 25 business days FREE SHIPPING
Standard Shipping 6 - 8 business days $36.94
Expedited Shipping 4 - 7 business days $21.45
Please note: the standard and expedited shipping costs are only estimates; the actual shipping price will be shown on the order page. -
ofgm
tag
Sziasztok,
A TinyDeal-ról rendeltem egy telót, e-mailban értesítettek is, hogy a DPD szállítja ki, és a vonatkozó jogszabályok értelmében az országban érvényben lévő vám/adó megfizetése lehetséges. Azt szeretném tudni, hogy az ÁFÁ-t a futárnak meg tudom fizetni és nekem további teendőm ezzel nincs, vagy be kell szereznem ezzel kapcsolatban előre valamit? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Azirafael2 #71901 üzenetére
Hollandia csak tranzitország.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest