Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
walter70
tag
Üdv.!
Mivel rendelésem nem érkezett meg és a magán levelezésben csak húzták az időt,pay palon írtam nekik,hogy kérem vissza a pénzem.
A Tinydealtől a következő válasz jött:
We are checking it for you from our shipping company.Generally it takes 1-2 months for the shipping company to finish the investigation.
Since you have waited for a long time, we could now arrange a refund or a resend(in the condition that we still have the items in stock) to you first.
Considering it's been long delayed since the shipping date, how about we offer you a 100% of the package value refunded as TD points to end this case in advance ?
We return money as TD points to your TD account, and you can use TD points to buy items directly(Every 10 TD points are equivalent to US$1, and can be used for purchase on our store). Here is the ways about how to use the points to buy on the website: http://help.tinydeal.com/faq/detail/133
Meanwhile, we will endeavour to come to a mutually satisfactory resolution to this issue.
And it's much appreciated if you could return us the points or repay us when you receive this order in the near future.
If you want us to resend this package , please offer us the full address in the form as the following :
First Name:
Last Name:
Street Address(with house number):
City:
State/Province:
Post/Zip Code:
Country:
Telephone:
Regards.Most jól értelmezem,hogy a pénzt nem akarják utalni,vagy jóváírják pontokban,vagy újraküldik?
-
walter70
tag
válasz
walter70 #72102 üzenetére
Most már végképp nem értem:tegnap küldték az emailt,hogy sikertelen a megrendelés,írtam nekik,hogy utalják vissza a pénzt,a mai emailben megint azt írják,hogy várjak néhány napig és közben érdeklődjek a DHL-nél.
Ennyi idő után (15 nap) érdemes már a pp- nál kezdeményezni a visszatérítést? -
walter70
tag
válasz
tibcsi0407 #72103 üzenetére
Igen erre már rájöttem,bár nekem eddig pozitív volt a tapasztalatom velük.Inkább az lenne a kérdés,hogy ezzel most nekem mi a teendőm?
-
walter70
tag
Üdv.!
Kaptam egy ilyen emailt:
Overseas Undelivered Order # 5970065594120001174367/11070836
Dear ,
We did send your item 5970065594120001174367 to the following address that you left on 2016/07/20:
,Székesfehérvár,Hungary,8000,Hungary
And the tracking number is 538002707372 .
Generally it takes 3-5 business days to deliver to you. But it may be delayed sometimes due to the volume of packages fluctuated daily, severe weather, natural disaster, etc.
Would you please contact your local post office or DHL with your tracking number or shipping address again?
We are checking it for you from our shipping company too.
And if you can't find this package in your local post office or DHL, please let us know.
Your patience and support would be highly appreciated.
Regards.Ez most azt jelenti,hogy elismerik a csomag elvesztését?
07.21.óta áll Feuchtban a nyomkövetés szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- ZIDOO médialejátszók
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest