- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz
koppasz1986 #66698 üzenetére
Nem paypallal fizettel, de oda akar refundolni? Hat nem is tudom, ilyet tud-e csinalni. Marminthogy akkor nincs paypal tranzakcio amit vissza tudna vonni. Lehet, hogy csak siman rautalja a penzt a paypalodra, nem mint refund fog megjelenni, de az mar mindegy is lenne.
Trukkosek a rizsevok, lehet hogy csak az idot huzza. Azert ne hagyd hogy elaltassa a figyelmed. Figyelj a hataridore! -
koppasz1986
aktív tag
-
Beni2360
félisten
Szeptembertől 01.től Dec.17-ig öt rendelésem volt Spanyol Eu raktárból.
Küld a linket mit szeretnél.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cxm
csendes tag
Sziasztok!
Tinydeal tól rendelnék,de Eu raktárban nincs csak a Spanyolban raktárba.
Ők nem számítanak Eu nak?
Pedig....
Akkor ez,hogy,honann jön.
Vásárolt már így valaki? -
virkir
veterán
Most zárult egy ali-s vitám.
Since the seller did not respond to your dispute within the deadline, the system has settled the according to your proposal.
You do not need to return the goods.Ezt kaptam a rendszertől.
Namost ezek szerint elfogadták a refund kérelmemet?
És ha így van akkor általában mikorra várható a visszautalt összeg?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
hevizms
addikt
válasz
Black Phone #66675 üzenetére
Nekem volt olyan hogy hasonló kamu szám esetében nov 16-án érkezett meg az országba a nyomkövető szerint.
Tudod mikor kaptam meg?
Januárban 7-én
Úgyhogy csak nyugi.Lehet eltelik még egy pár hét mire megkapod.
Mikor rendelted amúgy?[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz
gyurkikrisz #66683 üzenetére
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
buca84
őstag
Ha több dolgot rendelnék és ez meghaladná a 22EUR-t, akkor csinálhatom azt, hogy szétbontom érték szerint a rendelni kívántakat és így rendelem meg? Tehát az egy csomagból/rendelésből mondjuk csinálok kettőt-hármat.
-
gyurkikrisz
őstag
A PayPal milyen esetben fizeti a visszapostát? Összefogalalóban kerestem, de nem találtam
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
-
beg
veterán
válasz
Black Phone #66680 üzenetére
"Bölcs" döntés, mi meg csodálkozunk, hogy miért kerül magyarország egyre több helyen tiltólistára.
Meg fogod kapni, csak sima küldeményként aláírás nélkül. Tekints rá úgy, mintha nem lenne tn és ne nézd a dátumokat.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Ok.koszi...mar nem erdekel majd visszafizettetem paypalon
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
beg
veterán
válasz
Black Phone #66677 üzenetére
Oan:
"A ténylegesen valós, háztól-házig követhető nemzetközi TN számokra a Magyar Posta a következő hirdetményt fogalmazta meg:
A nemzetközi postai azonosító szám felépítése: kettő betű + 9 számjegy + kettő betű összetételű (Pl. RC123456789CN).
Az első kettő betű:
-levélpostai küldemény esetében: RA-RZ tartomány
-csomag esetében: CA-CZ tartomány
-gyorsposta küldemény esetében: EA-EZ tartomány
Az utolsó kettő betű pedig a szállítmányozó cég azonosítója.
A nemzetközi megállapodások értelmében kézbesítésig a küldemény a feladó tulajdonát képezi."Ha nekem nem hiszel, hívd fel a postát.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
válasz
Black Phone #66677 üzenetére
Kinatol hollandian at idaig lekovetheto...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Mien kamu, az elozo is ugyanilyennel jott lelehetett kovetni es miutan beerkezett ra 2 napra megerkezett.
-
beg
veterán
válasz
Black Phone #66675 üzenetére
Ezért nincs más dolgod mint várni és nem hinni a kamu követési számok által generált dátumoknak. Bővebben az összefoglalóban van info erről.
[ Szerkesztve ]
-
Rendeltem egy cuccot kinabol sima levelkent jott nyomkovetesi szamkent csak szamjegyekbol allo trackinget kaptam nyomonkovetesi oldalon egeszen a feladas napjatol tudtam kovetni mig berkezett az orszagba.ez volt januar 29én azota a tetel nem erkezett meg hozzam vampapirt nem kaptam rola hogy fizetni kene utana... posta oldalon nyomkovetesbe nem lehet rakeresni sem a posta álltal mivel sima levelkent lett feladva...valaki jart mar igy?
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz
vampire17 #66671 üzenetére
Előző vámkezelés dokumentumai meglegyenek, aztán a levelezésed is legyen meg a shoppal, hogy garis csere. Ezt mindd küldd el nekik, és el kell, hogy fogadják, mivel megvan az első vámkezelésről szóló bizonylatod. Kicsit nehézkes lesz, de 2-3 levélváltás alatt megoldják majd, csak ezeket csatold be mindenképpen, és írd le röviden a sztorit.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Kis info meg:
Par hete, amikor a gariztatas indult mar erdeklodtem a postan, telefonon, ott egy kedves (es naiv
) holgyike azt mondta nem lesz gond, mivel ennek a csomagnak az erteke 0 tehat nem vam es afa koteles... Mondom neki, csokolom es ezt majd ott maguk siman el is hiszik?? Erre o is csak nevetett es mondta hogy elv akkor mutassak majd valami papirt, ami igazolja hogy gariztatas volt (pl a levelvaltas vagy valami)
De mondom, naiv volt a holgyike....
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz
vampire17 #66671 üzenetére
Cseles szál. Egy biztos, fizetsz áfát+ eljárási díjat. 2 lehetőség van, mindkettő csak az emberi tényezőn múlik.
1: minden dokumentumot elküldesz a vámoláskor amit írtál. Vagy elfogadják vagy nem, de nem kötelező.
2: A bolton behajtod ennek az áfáját is, szintén nem kötelező visszafizetnie.Mindkettő jóindulaton múlik, de egyik esetben sincs más lehetőség.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
"celorszagba megerkezett" lett egy garis telefoncserem, ami nyilvan jovo heten vagy elvamolasra kerul vagy nem (vagyis mindenkepp vamoljak, kerdes az erteke ugye
)
Szoval itt a topic osszefoglaloban azt irtak, hogy formanyomtatvanyt kell vele kikuldeni (a rosszal) ami aztan jon vissza (a joval).
Namost nalam a dolog ott verzik el, hogy kifele Angliaba kuldtem a rossz telot (oda kerte a webshop) viszont a csere keszulek mar Kinabol jott megint... A kerdes hogy ilyenkor mi van??
Az Angol postai csomagnak megvan minden papirja (feladoveveny, stb...) de siman mondhatja a NAV, hogy a kettonek semmi koze egymashoz..
A Webshop oldalan, miutan kikuldtek a csere telot, lett egy 0$-os rendelesem, ill megvanak levelvaltasok is a gariztatasrol a boltal. Ezt szerintetek elkuldjem a NAV-nak ha elcsipik a cuccot?
Vagy megis mit lehet ilyenkor tenni? A sapot az elso utan tisztessegesen kifizettem (igaz a webshop visszaultalta
) De a francnak sincs kedve most is fizetni, plusz nyilvan ezt mar nem tudom kicsikarni a kinaiaktol sem....
Jah azt kihagytam, hogy sajnos az elso telo vamos papirjai mar nincsenek meg, de a ragszamat tudom, arra hivatkozhatok esetleg, mint mar egyszer elvamolt termekre?
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz
luck66 #66668 üzenetére
Azért ez vicces amúgy,mert a meghatalmazást nem örök életre adja ilyenkor az ember,hanem arra az 1 esetre hogy a befelé jövő csomag vámolását elvégezze helyettünk.
Nem csodálkoznék ha a DHLmeg azt mondána mit én,hogy csak arra az 1 alkalomra szól a meghatalmazás nem a későbbi esetekre.
Remélem nem így lesz hogy ide-oda dobálják a labdát,de azon sem csodálkoznék.
-
peestike
senior tag
válasz
Janaboy #66667 üzenetére
sajna tényleg így megy a dolog, aki a határozaton van, annak kell intézkednie.
egyik ismerősöm járt úgy, hogy tabletra a posta rossz papírokat adott be, majd mikor a postás hozta a csomagot sokallta az áfá-t, de kifizette. majd kiderült, hogy a posta a ludas, megfellebbezte, aztán neki is visszajött, hogy a posta intézkedett a nevében, most is a postának kell fellebbezni.
a vége hepiend, csak majd másfél hónap volt az ügy.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
luck66
tag
válasz
Janaboy #66667 üzenetére
A vámolásnál te adtál meghatalmazást,hogy eljárjanak a Nav-nál ebben az ügyben,most adjanak ők neked.
A viccet félretéve itt érdeklődj
-
Janaboy
veterán
A tanácsokat szeretném kérni..
Mint írtam korábban megpróbáltam a NAV-nál visszaszerezni az ÁFA-mat, mivel az eszköz vissza lett küldve és vissza is fizették az árát!Ám de, ma jött a levél a reptéri NAV-tól, hogy érdemi vizsgálat nélkül elutasítják, mert a vámkezelés határozaton a DHL Magyarország Kft. szerepel és én nem járhatok el a nevükben! (WTF!?).
Most ilyenkor mi van? Gondolom a DHL majd jópénzért visszakéri a pénzem..
Janaboy
-
RVR400
veterán
válasz
fant0mi #66665 üzenetére
Tehát szerinted ez az eljárás annyi, hogy én szólok, hogy átutaltam, de nem kaptam semmit. A másik félnek pedig még csak időt és esélyt sem adnak arra, hogy bizonyítékot szolgáltasson ennek az ellenkezőjéről? Nem hangzik ez túl, hogy is mondjam, érdekesnek? Elméletben leírva utópisztikusan tényleg lehet így, de a valóságban ez nem megoldható. A bank szerepe itt nem merül ki annyiban, hogy a pénzt közvetíti, mivel továbbgondolva, ha nem jogos a pénzvisszavétel, és felmerül egy bűncselekmény gyanúja (megkaptam a cuccot, de csak jobb lenne a pénz is vissza, úgyhogy jelentem, pénzt visszakapom majd nullázom a számlámat), akkor a bank az ilyen esetekben elég érdekes helyzetbe kerülhet.
Egy jogtalan adatszerzés után nem kerül 30 napon belül visszautalásra a pénz a delikvensnek, pedig az teljesen egyértelmű dolog, pláne ha a bank sajá rendszere érzékeli a jogosulatlan használatot, és tiltja is a kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz
RVR400 #66662 üzenetére
Nem fog sokat vitazni a kinaival. A bank visszaveszi a penzt, az adataid es az indokod megadja a kinainak. A bank itt vegervenyesen kiszall a bulibol. Ebben a helyzetben ugye az van, hogy lenyegebe nincs kifizetve az aru. O meg majd felveszi veled a kapcsolatot ha kell a penz. Lehet pereskedni...
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz
RVR400 #66662 üzenetére
Ezt biztosan tudod hogy nem fér bele 30 napba vagy csak tippelsz?
Azért azt nehezen hiszem hogy 30 nap alatt ne lehetne beszerezni minden bizonyitékot a mai világban ahol neten kersztül bármit ellehet küldeni,legyen az egy feladóvevény a csomagról vagy egy tracking vagy email levelezés bemásolva vagy akármi.
Milyen bizonyiték lehet az amihez nem elég max 3 nap mondjuk?
Nekem sosem volt még ilyen ügyem,de ez fura lenne azért.
Aztán kitudja milyen gyors a banki ügyintézés?
Minden lehetséges akár.
Én azért akkor is megpróbálnám a kolléga helyében[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz
Knobber #66643 üzenetére
A banggoodnál nem tudom, hogy mennyire pontos a WH, ha a sima oldalt nézed, de máshol is láttam már ilyen különbségeket.
(#66651) hevizms: A 120 napba beletartozik az is, amíg végigfuttatják a dolgot, hogy mennyire valós az igény, és minden bizonyítékot beszereznek mindkét féltől. Ergo már 30 nap sincs, ennyi idő alatt ez a kör már nem lesz megfutva.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz
herdsman12 #66660 üzenetére
Igen, nekem nem ment a matek
-
hevizms
addikt
válasz
fant0mi #66657 üzenetére
Szerintem csak lusták voltak az ügyintézők, még nem csináltak ilyet és elhajtottak.
Inkább szerintem a mondat másik fele.
Tapasztalatom hogy ami nagyon ritkán történik,azt vagy egyáltalán nem tudják vagy totál bizonytalanok benne és mivel féltik az állásukat,vagy hogy valamit rosszul csinál és neki kell a végén megfizetni,ezért inkább a könnyebb utat válasszák.Egyetértek veled és szerintem is érdemes neten keresztül,annak nyoma van,nem merik csak úgy elhajtani,vagy még jó ilyenkor a telefonos ügyfélszolgálat is,mert azt is rögzítik,nyoma van és szintén nem merik elhajtani
-
fant0mi
őstag
válasz
koppasz1986 #66656 üzenetére
[link]
Ha az ajtón nem szívesen látnak, menj be az ablakon. Szerintem csak lusták voltak az ügyintézők, még nem csináltak ilyet és elhajtottak. Különben mondták volna, hogy csak 90 napja lett volna erre, fiatalember, stb stb. Ne hagyd magad, intézd akkor OTP direkten. -
koppasz1986
aktív tag
OTP-s vagyok
-
beg
veterán
válasz
Janaboy #66648 üzenetére
Ez pl. CIB, de hasonló lehet más bankoknál is:
"Kereskedő tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Kártya Tranzakciók
esetében a nemzetközi kártyatársasági előírások alapján a Kártyabirtokos
írásos reklamációja (lsd. chargeback) esetén a kibocsátó bank a Tranzakciót
követő maximum 120 napon belül jogosult a Tranzakció ellenértékét
visszaterhelni és ennek kockázata teljes egészében Őt terheli."Kolléga November 1-2 környékén fizetett....
Február 5 van. Ez csúnya nagy tanulópénz.Csak szólok, hogy az összefoglaló elolvasása itt sem lett volna haszontalan
:
"Aliexpress kivételével (megbízható, jól működő vásárlóvédelem) lehetőleg ne fizessünk közvetlen bankkártya adatokkal. Előre utalással és pénzküldő cégekkel (pl. Western Union) pedig egyáltalán ne."[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
válasz
koppasz1986 #66645 üzenetére
Es az hol van leirva, hogy meddig kérheted az eljárást!?
Janaboy
-
denko
senior tag
sziasztok,
A DDP szállit hétvégén külföldről, vagy hétvégére egy raktárban csücsülnek a cuccok?
(Spellmall ) rendelés.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
#73959936 #66617 üzenetére
Most jövök a bankból, hiába mondtam ezt a chargeback eljárást, azt mondták nem tudnak már tenni semmit olyan régen utaltam el a pénzt...
annyit mondtak, hogy csak a webshop jóindulatában reménykedhetek hogy valóban vissza küldik a pénzt
szóval ennek már nyissz.. rabolják ki a gatyám ezek a féreg kinaiak..
-
Knobber
aktív tag
Gearbest kifogyott, tegnap még narancs színű volt a kosár gomb de amikor be akartam tenni írta hogy "left 0" és nem engedte betenni.
Banggood fura, mert Bangood.com-on nincs fehérben azonban EU bangood.com-on van. Fura, mert ugyanaz a termék név hogy EU warehouse ulefone paris ...
[ Szerkesztve ]
Youtube: Knobber
-
törölt tag
Vettem 2 kacatot.
Egyik a világ túlsó végén van, másik ugyanaz az eladó eu raktára. Első értéke 2,5 dodó, másiké kb.7 dodó
Miért van az, hogy az elsőhöz van track, a másikhoz nincs ? (talán azért mert utóbbi 7-en belül megérkezik
)
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
Üdv!!
Ettől az eladótól vásároltam még dec. 27-én (ebay-en) egy terméket, de sajna nem kaptam még meg a cuccot (szerdán járt le a hat.idő). Ami feltűnő, hogy az utóbbi egy hónapban rengeteg negatív értékelést kap hasonló okok miatt (igaz van közte pozitív is.)
Hétfőn már írtam neki, de sajna nem válaszolt, gondolom már ünnepel...elvileg ugyebár 30 napon van ebayen a reklamálásra, úgyhogy megvárom még holiday végét, aztán ha nem válaszol akkor remélem visszakapom a pénzemet... -
bul07
nagyúr
válasz
sexymusprime #66638 üzenetére
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sexymusprime
tag
Üdv!
Bár rendelésről is, áfáról is, és külföldről is szól, még így is erősen off kérdésem lenne, de remélem van valaki aki útba tud igazítani.Brazil ismerős széphazánkban volt átutazóban, és mielőtt hazament vásárolt egy laptopot. A bolton keresztül egy "külföldi utas adó visszaigénylése" nevű dokumentummal visszaigényelte az ÁFÁt. Van valami oka annak, hogy nem 27%-ot kapott, hanem körülbelül 21,3%-ot? Próbáltam utánaolvasni az idetartozó szabályoknak, de ezek csak az ÁFÁra hivatkoztak.
-
Knobber
aktív tag
Tudna valaki Ulefone Paris (White) -ra ajánlani EU WH esetleg EU express (SF Express, DPD) boltot?
Youtube: Knobber
-
vampire17
addikt
Ezek a hollandok aztan nem tokolnek...
Nehezen er oda a hajo kinabol, de ha egyszer megjon, masfel nap alatt Magyarorszagon van a cucc...
2016-02-04 12:53 The item has arrived in the country of destination
2016-02-04 08:16 The item is on transport to the country of destination
2016-02-03 23:30 The item is at the PostNL sorting center
2016-01-22 08:00 The item is pre-advised -
-
stinky14
csendes tag
Köszönöm
Akkor nem teszek le róla teljesen
általában par órával korábban szokott ilyen státusz lenni, akkor meg szoktam kapni.
Már így is 45 napja várom...
(70dolcsi okosóra. Vámot szerencsére megúsztam)
[ Szerkesztve ]
-
-
stinky14
csendes tag
Szerintetek mekkora esély van arra, hogy a 17.28-kor belföldi feldolgozásra továbbított csomagot megkapom holnap? Már türelmetlen vagyok.. Nagyon várom..
-
hevizms
addikt
Igen emlékszem az esetre.
Ja miattam lehet semleges,meg az idők változnak.
Romolhat egy webshop értékelése.
Csak 2 éve nem rendeltem és nem tudtam hogy rosszak a visszajelzések.
Voltak akiket átvágtak amúgy?
Vagy csak az ominózus oldalfeltörés volt az oka?
Amúgy annyira már tényleg nem olyan jók,mert az áraik is kissé magasabbak,pedig abban is jók voltak pár éve[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz
hevizms #66625 üzenetére
Félreértés ne essék, nem lett lefokozva, a semlegesek közül a legjobb. Azért nincs bent az ajánlottak közt, mert töredéke lett az árukészlete, sok lett a presale. Párszor fel is törték az oldalukat, ahol minden 1 dollár volt, sokat nem tettek ellene, napokig úgy volt, aztán ment a magyarázkodás. Ez volt zsinórban 4x egymás után. Ha a biztonságra ennyit adnak, akkor a felhasználói adatok sem lehetnek túl jól védve.
-
hevizms
addikt
Minideal a 4PX szerint most sem rosszabb mint amire emlékeztem.
Szombaton rendeltem,hétfőn már eljuttatták Szingapúrig.2016-02-02 23:59SINGAPORE / Arrive at Airport
2016-02-02 18:00 HONGKONG / Depart from Airport
2016-02-02 16:00 HONGKONG / Depart from facility
2016-02-02 14:00 HONGKONG / Arrive at facility
2016-02-02 03:12 Mingle,Shenzhen,China / Shipment arrived at facility
2016-02-02 03:12 Mingle,Shenzhen,China / Shipment operation completed
2016-02-01 17:08
Shipment information receivedElnézve a mozdulatlanságot valószínüleg ez már az ünnepeket ott vészeli át
Nem baj.Annyira nem sűrgős -
tahepa
senior tag
http://www.everbuying.net/product1110273.html
2016.01.26.rendelés ma érkezett meg.
Sima posta...egész jó időt futott... -
Beni2360
félisten
-
fant0mi
őstag
válasz
koppasz1986 #66616 üzenetére
Bankoddal intézz egy chargeback eljárást. Mihamarabb!
-
koppasz1986
aktív tag
Nem jártam eléggé utána mi hogy megy... hétfőn beugrok akkor a baknba hátha lehet vele kezdeni valamit
-
Zeki
nagyúr
válasz
Húbaszki!
Te többszörösen elcseszted a dolgot.
Nincs az az Isten, hogy én
- paypal nélkül vásároljak
- elephone-t vegyek
- elephone-t vegyek előrendelésben
- elephone-t vegyek ilyen rohadt sok pénzért
- ennyit várjak arra a szarra.De te mihamarabb bemész a bankba, és ott mondod, hogy chargeback eljárást kezdeményezel, mert a kínai webshop átvert.
Nem lesz egy galopp menet, de pénzedhez jutsz. -
törölt tag
válasz
Ugye nem mondod komolyan, hogy fizetéskor bepötyögted a bankkártyád számát és úgy fizettél ?
Ott a paypal fizetésre...mert onnét legalább rég visszakaptad volna már
Nem szeretnék a bőrödbe lenni
az majd 70 rugó
[ Szerkesztve ]
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre lököm e fel a kérdést, de már kezdek feszült lenni. November 2-3 körül előrendeltem egy telefont, Elephone Vowney lite-ot (mondjuk nem lényeg milyen telefont) a focalprice.com-ról. Először még november 30-át írták, hogy akkortól lesz elérhető, mikor eljött az idő utána már december 15 lett az után már december 30 majd január 15 azt besokalltam... írtam nekik, töröltettem a rendelést, azt írták visszatérítik a pénzt (239$). Ez január 18-án volt azt írták 3 napon belül küldik, azóta már eltelt két és fél hét, de pénz sehol... Hétfőn írtam nekik, hogy mivan már két hét eltelt, azt mondták január 19 én utaltak legyek türelemmel. Tényleg lehetek türelemmel, vagy lenyulták a férgek azt erre a pénzre már ihatok hideg vizet? Lehetne ezt a bankban ellenőriztetni, hogy tényleg elutalták e már? Simán bankkártyáról rendeltem... hülyeség volt, de már mindegy.
-
-
-
Druss
tag
Nálatok sem tölt be a tinydeal? Vagy 3-4 napja nem jön be az oldal. Lehet mert vettem egy lottót
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
beg
veterán
Nekem legutóbb kb. 1,5 hét volt. Sima 3 dolláros akksi.
(#66608) kovacsen222: Eladótól/bolttól függ. Van aki már 1-én elment ünnepelni és jelezte, hogy csak 15-én foglalkozik újból a rendelésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hivatkozással összefoglaló utolsó gondolatára (febr.7-13) a tegnap leadott rendeléseket vajon útnak indítják még ?
(-rendelés-fizetés megtörtént) 2,5 dodós mütyürt rendeltem....
Persze csak akkor, ha szándékukban áll feladni[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Szerintetek ezt kb mire kapom meg?
2016.01.28
00:00 (Sweden)
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.02.01
10:29 (Sweden)
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.02.01
23:55
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadEgy pici méretű 4$-os cucc.
-
hevizms
addikt
Nálam a pandawill mondjuk sosem volt sláger.2X rendeltem tőlük és mindkétszer szemetek voltak anno,így nálam egyből feketelistásak lettek.
Még a DX volt akiktől anno rendeltem,ők mondjuk nem vágtak át mint a panda,de egy kínszenvedés volt mire egyáltalán feladták a cuccot.
A többitől nem rendeltem.
De nekem a minideal volt a sláger.
Hát majd meglátom mi sül ki.
A trackinget mondjuk most is gyorsan nyomták,ebben nem változtak.
Kiváncsiságból beraktam egy régebbi rendelésemet a nyomkövetésbe(még mindig olvasható).
Sima postával itt volt 6 nap alatt a vásárlástól a kezembe
2013 08 01 volt a vásárlás:
2013 08 07 a kezemben volt[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Hűha.Ezt sajnálattal hallom.Pont szombaton rendeltem telót tőlük.
Inditásnak mondjuk küldtek rá tegnap trackinget,bár a rendszer szerint még fizikálisan nem lett feladva csak a trackinget jegyezték be.Mert ugye ez valami ilyesmit jelent nem?
Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Hát meglátom majd.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz
hevizms #66602 üzenetére
Nagyon leültek, kicsit több hitegetés volt a megszokotthoz képest. Ahogy mondtad, abban az időben nagyon jók voltak. Ha azt a szintet vesszük alapul, már csak árnyékuk önmaguknak.
-
hevizms
addikt
Ha már szóba került.A minidealre is voltak panaszok hogy a semleges osztályba van?
Pár éve onnan rendeltem telókat és nagyon gyorsan postára adták mindegyiket és szépen meg is érkeztek rendre,egész gyorsan.Ilyen korrektül még nem küldtek semmit nekem mint ahogy ők intézték.Igaz 2 éve nem rendeltem tőlük.Azóta elkurvultak? -
beg
veterán
Eggyel több szóközt rakott bele az autocorrect. Hibás termékleírás.
Szerencsére van annyi bolt mint égen a csillag, lehet választani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest