Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Mivel a kereső nem adott találatot érdeklődnék, hogy tud-e valaki olyan angol csomagtovábbítót mint pl. a német mailbox.de.
Ángliusok nem szeressenek nagyon kifelé postázni és rendelnék ottani ebay-ről."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Kolondrum #52083 üzenetére
Nem is értem miért nem egy megbízható eladótól rendelsz ilyesmit.
Ráadásul még olcsóbb is és márka nem ilyen noném kamu."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Mostanában rendelt valaki az antelif-ról?
Elkövettem azt a hibát, hogy bejelentkezés nélkül bonyolítottam a vásárlást így a fiókomban nem szerepel semmi a történetről.
Még 10.-én lett fizetve, jött visszaigazoló mail rendelési számmal azóta meg néma csend mintha semmi nem történt volna én meg ránézni sem tudok a fentiek miatt, hogy hol áll a történet.
A leírás szerint 1-4 nap lenne a csomag indítása és 2-7 munkanap a szállítási idő amiből az elsőn már bőven túl vagyunk.
Elég ha írok a support email-re egy morgást? Vagy várjak még türelmetlenül."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz tahepa #62610 üzenetére
Hm... érdekes mert éppen most akarnék nekik egy buksi simit kiosztani.
14.10.2015 11:27 Elektronikus értesítés a szállításról (ezen a napon fizettem)
14.10.2015 16:30 Átvéve a feladótól
Itt a kicikínai posta tökölt
17.10.2015 11:06 Elhagyta a postázót
Itten meg a repcsi volt lassú
21.10.2015 12:18 Import (Megérkezett a célországba)
22.10.2015 00:28 Belföldi feldolgozásra továbbítva
És ma reggel meg is hozta a postás, amiért külön dicséret a mkp-nak.
Mondjuk ez nem EU warehouse volt"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Az a b.zi banggood kb mennyi idő alatt hajlandó legalább válaszolni egy reklamációra?
Négy napja írtam nekik a support oldalon, két napja írtam a support mail-re, válasz semmi csak ma egy reklám mail."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz virkir #64848 üzenetére
Na jól éreztem, hogy a banggod egy gané cég.
Ma 4:30 landol levél, amiben Emily elnézést kér és kérdezi, hogy újraküldjék vagy full refund legyen csak zárjam a paypal vitát amit tegnap reggel nyitottam.
Majd 5:30-kor kapom a levelet Karentől, hogy elnézést kér a hibájukért és Banggood pontokkal vagy részleges refund-al oldjuk meg a dolgot. Anyukád, az."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz tahepa #64871 üzenetére
Csak annyi, hogy ha nem nyitok vitát kiszúrnák a szemem a pontjaikkal vagy gombokkal egy használhatatlan termékért.
Ugyanis rendeltem egy kijelző védő üveget amiből egy számmal nagyobbat küldtek, R7 helyett R7Plus-ra valót, azt is bontott, hiányos nillkin csomagolásban."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Valaki pacekból tudja kb mennyi a legolcsóbb követhető postázás egy cirka 10 dekás kütyüre vissza kínába?
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Most zárult egy ali-s vitám.
Since the seller did not respond to your dispute within the deadline, the system has settled the according to your proposal.
You do not need to return the goods.Ezt kaptam a rendszertől.
Namost ezek szerint elfogadták a refund kérelmemet?
És ha így van akkor általában mikorra várható a visszautalt összeg?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Katatonia666 #67557 üzenetére
1) How long it will take to ship from your company after my order confirmation?
We Ship products out usually within 12-24 hours after your order confirm."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Pfiucska #68344 üzenetére
A BG egy töketlen banda.
Gearbest, Fasttech már simán szállít akkukat.
A GB visszafordított csomagomat 10 nap alatt küldte újra, külön a két akkumulátort, külön az együtt rendelt órát.
Igaz mindkét cég csak fizetős tn-el küldi."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Gyorsba kéne kis segítség.
A forward2me-nél regisztrált címemet hogyan kéne az ebay-en megadnom?
A nagyját kisakkoztam de elakadtam.Attila Gyetvai - ez ugye sikerült
87741 York House - irányítószám ok, de mi a bánat a többi és hova adjam meg
Green Lane West - utcanév
Preston - mint fent de ez is számozás nélkül
Lancashire - State, pipa
PR3 1PR - -na ezt is hol adjam meg"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Na megint itt tanácstalanságból.
Tegnap nyertem ebay-en licitet, örömömben végigkattintottam a fizetést megköszönték és innentől zsákutca.
A paypal ugye általában azonnal küld email-t a fizetésről, ez nem jött.
Paypal-on semmi nyoma a fizetésnek, bankszámla azóta sincs megterhelve.
Ebay-en szintén semmi nyoma, hogy fizettem volna de legalább a lehetőségek is eltűntek csak a "Mark as payment sent" aktív. A mobilapp-ban "paid but not shipped" státusz van.
Mi a bánat van ilyenkor?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest