- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdéssel fordulok hozzátok, ami alapvetően nem csak külföldi rendelésekre vonatkozik, hanem összességében internetes vásárlásra.
Jeleneleg egy dombornyomott Master Card Standardom van, amit 6 éve használok, jár hozzá utasbiztosítás is, és mindenhol elfogadják interneten. Viszont 5.000 Ft évente a költsége, amit csökkenteni szeretnék és gondolkodtam Maestro kártyára váltáson, de attól tartok ezt nem nagyon fogják mindenhol elfogadni. Vagy rosszul gondolom? Régen emlékszem pont ezért vettem MC Standardot.
A Maestro költsége első évben ingyenes utána 800Ft/év.
-
numera007
tag
válasz Thony.80 #66393 üzenetére
A napokban történt. Rendeltem egy kollégámnak tabletet az aliról. DHL volt a kiírás szerint a posta. Az eladó a fizetés után jelezte, hogy a DHL nem szállít az adott magyarországi faluba(?). Felajánlotta, hogy elküldi a holland postával. Kicsit később jön, de ez van. Elfogadtuk. Másfél hét múlva csengetett a postás, kezében a csomaggal. Happy.
-
Thony.80
tag
Sziasztok!
Csak jelezném mindenki felé, hogy DHL-el semmiképp ne szállíttassatok, 6000(!!!) Ft a vámkezelés, plusz 1000%, hogy vámolni is fognak (+27%) A valutát meg a lehető legmagasabb árfolyamon váltják.... most már csak abban bízom, hogy az jött aminek jönnie kellett és egyben is van és működik..
-
bul07
nagyúr
válasz RVR400 #66390 üzenetére
Az a fórum azért nyílt mert van egy srác aki nem listázott akciókat szokott kitenni, ár megjelölés nélkül(mert mondjuk annyira akciós hogy a gyártónak is fájna)
Viszont ez nem tartaná életbe a fórumot de mivel napi szinten van egy problémás eset a így pörög(hozzászólások 70-80%-a problémáról, probléma leírássáról, vagy megoldássáról és annak kifejtéséről szól), elég beleolvasni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
RVR400
veterán
Én csak gratulálni tudok a külön Gearbestes topichoz, javasolom, hogy legyen külön:
- pandawilles
- geekbuyingos
- banggoodos
- comebuyos
- efoxos
- antelifeos
- to2c-s
- everbuyingos
- lightintheboxos
- eachbuyeres
- minideales
- merimobileses
- mixeshopos
- fastcardteches
- plusz még vagy 10 féle,és akkor aztán mindenki jól el tud majd igazodni a rendeléseken.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz kmarci25 #66388 üzenetére
Nem olvasod akkor a fórumát [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz kmarci25 #66386 üzenetére
Jobb is gearbest esetén meg főleg
-
kmarci25
veterán
válasz RVR400 #66385 üzenetére
Igen, igen. Világos. Azért biztonsági alapon lehet, hogy töltök mégis. Ha neadjisten szívózna a bolt, és kijelenti, hogy ez nem hibás és visszaküldi nekem a telót, akkor nem akarok szívni. Ennek nincs költsége, egy papírral többet töltök ki.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz Janaboy #66380 üzenetére
Ugyanolyat biztos nem veszek. Egyrészt kiábrándultam a márkából, másrészt pedig a feleségemnek sem tetszett igazán, úgyhogy ilyen saját akaratból nem lesz megint.
Semmit nem fizettem rá, mert a gearbest eu raktárából jött a készülék, csak most Kínába kell visszaküldenem.
Névreszóló számlát kérek, mert paypal-os fizetés volt, és vissza fogom kérni a visszaküldés díját.
Tehát, hogy jól értsem: a CN22/23 arra szolgál, hogy bizonyítani tudjam, hogy a visszaküldött áru egyszer már itt volt nálam az országban jogszerűen, és ha ugyanazt visszaküldik nekem akkor ne terhelje ismételten ÁFA és vámkezelési költség?
-
Janaboy
veterán
válasz RVR400 #66377 üzenetére
És mi van ha vesz még egy ugyanolyan készüléket!?
kmarci25 : Két példányban töltsd ki a CN22-t vagy 23-t és a másikat pecsételtesd le a postással és tartsd meg, én kértem névreszóló számlát is a postaköltségről és be is szkenneltem amikor visszakértem az árát..
Amúgy korábban vámot/áfát fizettél rá!? (Amikor megjött)
Janaboy
-
beg
veterán
Na arról lemaradtam, ott tartottam, hogy gariba megy vissza.
Ha nem így van, akkor tényleg nem kell, csak ajánlott küldeményként kell feladni.Szerk: pedig le is írta, hogy pénz vissza Akkor nem kell CN nyomtatvány.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kmarci25
veterán
Az első mondat is nekem szólt? Nem kell se CN22 se CN23, ha nem kapom vissza a készüléket?
(A bubis borítőkot azért gondoltam, hogy 1. nehogy sérüljön, 2. nagyobb a felület, amire ragaszgathatok címet, nyomtatványt, stb.)
-
kmarci25
veterán
Na, így már világos! Még egyszer kösz!
Bocs, még egy kérdés: CN22-nél mit érdemes megjelölni? Gift-et? A többi részénél gondolom, csak őszintén: beírom, hogy egy telefon van benne, és mi a súlya...
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz kmarci25 #66373 üzenetére
Ha levélként elviszi a posta, akkor CN22 kell. Próbálj a minél könnyebb és kisebb csomagolásra törekedni Telefon egyébként levélméret.
Ha már csomagként viszik, akkor a CN23 kell, de azt már aranyárban mérik (mármint nem a nyomtatványt, hanem a fuvardíjat).[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kmarci25
veterán
Köszönöm.
Ez a CN22/23 viszonmt még nem világos... A posta tájékoztatójában ez szerepel: "CN22 vagy CN23 Vámárunyilatkozat csatolása szükséges. Levélküldeményekhez CN22 nyomtatvány is csatolható, a többi postai küldeményesetében CN23 nyomtatvány csatolása viszont kötelező."
Most akkor mi van? Szeretném levélként feladni, egy nagy alakú pufi borítékba rakom majd a dobozt. Ha jól értem, akkor ehhez elég a CN22, ugye?
-
beg
veterán
válasz JDMKid #66370 üzenetére
postaimport@posta.hu
06-40-46-46-46 (helyi tarifával hívható telefonszám)Itt egy leírás a szolgáltatásról és hogy mi kellhet majd hozzá.
Előbb telefonálj, mert a kamu trackingek szeretnek a pozicióról hazudni, te meg abban a hitben vagy, hogy már itt van. Összefoglalóban találsz pár ilyen kamu tracking formátumot.
(#66371) kmarci25: igen, ahogy írtad, sőt még a visszaposta árát is kifizeti neked a PayPal (up to US$15) ha azzal fizettél. A CN22 (vagy 23, mérettől/súlytól függ) nyomtatványt fotózd le amikor már a csomagra van ragasztva.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Kínába szeretnék visszaküldeni egy hibás telefont (gearbest-es rendelés). A gearbest-tel egyeztettem, visszaküldöm, és visszakapom a pénzem. Kaptam tőlük egy Return Merchandise Authorization (R.M.A.) nevű nyomtatványt, plusz letöltöttem a posta oldaláról a CN22 és a CN23 nyomtatványokat.
Abban kérem a segítségeteket, hogy
- ezek mind kellenek-e
- ha jól értem, akkor az RMA-t csomagon belülre, a többit a csomagon kívülre kell ragasztanomElőre is köszönöm!
-
JDMKid
tag
Megfogták egy csomagomat a vámon (3 napja azt írja a tracking, hogy held by custom).
Lehet valahol érdeklődni, hogy meggyorsítsam az ügyintézést? Se emailt se levelet nem kaptam, hogy kérnék a számlát.Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Janaboy
veterán
Gyanúgy, hogy a flyt express viszi el a svédpostának és majd ők átadják..nem kell izgulni, ez nem egy gyorsvonat csomag lesz! Várj még pár napot a trackinggel!
Dj Sügi: EU warehousból jön a leggyorsabban, ha viszanézel pár hozzászolást van aki tegnap rendelt ma megkapta..persze attól függ mi kell!?
Ha van bankszámlád, netbankod és bankkártyád akkor a paypal reg megvan pillanatok alatt! Persze azért némi angol nem hátrány![ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Dj Sügi
őstag
Sziasztok!
Melyik oldalról ér leghamarabb ide a rendelt cucc? Ebay, aliexpress, bangood, van még más?
Tudna nekem valaki rendelni paypallal, ha átutalnám a cucc árát?Köszi!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Timre
csendes tag
Szerintetek ez hogy lehet?
Regisztrált küldemény.
Bárhol nyomonkövethető.
Szerdán bedobta a postás, aláírni nem kellett.
A reg szám pászol a csomagon.
De még mindig célországba elküldve.Átjött a vámon csak úgy?
RI831624xxxCN
Dátum Információk2016.01.14 22:00
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country2016.01.15 13:57
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad[ Szerkesztve ]
JIAYU G4S/L
-
gyűrű
addikt
A Directlink szerint nem létezik..a postnord, ill a trackitonline szerint sem..
Egyedül a flytexpress/17 track ad infót.
Origin (Carrier) China(FLYT) Destination (Carrier) Hungary2016-01-25 20:54
FLYTEXPRESS-CN, Acceptance
2016-01-23 18:50
Customer, Shipping information recieved
..nah mindegy meglátjuk..[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Rendeltem pár apró dolgot aliról.
Egyik YF, a másik csak szám amit szintén Yanwen-re hoz a ruszki nyomkövető oldal..
A többi BLGMY...
Nagyon jóE: remélem azért a jövőhéten még sikerül elhagyniuk az országot, mert utána esélytelen...
[ Szerkesztve ]
-
-
vegyszer
addikt
Új negatív egyéni rekordot sikerült ma dönteni.
Még a 11.11 akcióban vettem egy nano hexacopter-t (JJRC H20, piros színűt). Fél is adták másnap. A tracking szám élt is mindjárt, mutatta, hogy mikulás előtt be is futott Ferihegyre. De onnan semmi hír nem volt. Tegnap előttig. Mikor hozott a postás egy értesítőt. Hát nem ő volt az? 77 nap alatt ért ide. De megjött! (igaz, most az illem azt kívánja, hogy juttatsam vissza az árát. Majd megkeresem a fickót)[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
beg
veterán
Írd be a valós számot a directlinkbe. Nézd meg, hogy ott mint mond rá. Ez egy regisztrált svéd posta formátum.
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
Hello!
Kaptam egy ilyen tn-t : RE123456789SE normál esetben svéd posta lenne nem?
Nekem viszont csak a FLYTEXPRESS-nél ad követési infókat...
-
törölt tag
TD német raktár - vasárnapi rendelés - csomag délben a kezemben volt
(normál dhl és magyar posta)
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz regener #66343 üzenetére
Stimm! Már többször használtam, feladási bizonylat (ajánlott cetli - feladóvevény) legyen róla (talán nem árt egy blokk sem) és pár napon belül visszakapod ~9.300 Ft-ig! (érdemes így kimaxolni és akár értékbiztosítással is feladni, ha valami értékesebb van, mert a posta külföldi levél esetén csak ~10E FT általány kártérítést fizet - 30 DTS), míg a 9.300 Ft-os ptkg. visszatérítésbe belefér akár ~50E Ft-ig értékbiztosított ajánlott elsőbbségi 500grammos levél/csomag
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_55000-55000.html
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_55029-55029.html
megnéztem gyorsba:
példa egy 500g alatti ajánlott (regisztrált TN-es) elsőbbségi 70E Ft-ig értékbiztosított csomag/"levél" belefér pl. a 9.300 Ft-os keretbe... ez most 2016-ban Kínába küldés esetén: 9.090 Fthttps://www.posta.hu/static/internet/download/2016_tarifatabla_HU.pdf
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
buca84
őstag
válasz buca84 #66293 üzenetére
Az ötödik napnál tart a spemall rendelésem és még mindig nem kaptam tracking számot. Mindig arra hivatkoznak, hogy a szállítmányozó cég túlterhelt és aznap már kapni fogok. Ez megy már 3 napja.
Spemall szokott kamuzni a készletüket kapcsolatosan?
Rendelni akartam egy arany Oukitel U7 Pro-t. Ha nem írok rájuk, akkor nem is mondják, hogy nincs....Chaten rájuk írtam, azt mondták szürke van. Így kértem azt. Kifizetve, aznap shipped státuszban az order. Tracking meg még sehol. Az itteni tapasztalatok szerint 2 nap után adnak trackinget. -
regener
veterán
Ha jól értelmezem akkor már a visszaküldési díjat is állja a PayPal ha refundot kaptál.
Link: [link]Aktiválás után kiírta hogy 12 különálló alkalommal élhetek ezzel és hogy ezek teljesen díjmentesek.
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
Tudnátok nekem ajánlani olyan ruhás oldalt, akik szállítanak magyarországra ? Az asos.com-ot és a riverisland.com-ot ismerem
-
proci985
MODERÁTOR
Megkérnék mindenkit, hogy térjen vissza ONba és lépjünk túl a témán
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
santaro
újonc
Hé Beg! Szerintem kössünk fegyverszunetet es lépjünk tovább! Szerintem mindenki
Tanult az esetből..
A helyesirasom pedig 5-ös de mobilrol bena vagyok...
Ha megkaptam a csomit azert irok, ha masnak is lenne hasonlo... -
zsiz
őstag
válasz tahepa #66328 üzenetére
Szerintem se kellett volna törölni, de hát megjegyzést tett a topikgazda stílusára, így járt.. Azért ha esetleg még visszanéz a kollega (és ha már amúgy is bepötyögtem, csak nem engedte elküldeni a választ, mert törölve lett a hsz közben), én válaszolnék neki.
Fasttech-ről nincs tapasztalatom, de nincsenek rossz véleménnyel róla. [link]
A svéd postás csomagjaim meg mindig úgy jöttek, hogy sokáig (hetekig) látszólag nem történt semmi, nem volt új bejegyzés. Aztán mikor beindult a tracking,onnantól 3-5 nap után meg is kaptam a csomagot. Úgyhogy nem kell aggódnod. Hogy mennyi idő mire megkapod, az sok mindentől függ és a svéd a lassú posták között is a lassabbak között van, 4-6 héttel számolnék a helyedben, de nem lehet megmondani előre. (CN post csomagom pl nemrég 10nap alatt itt volt, úgy hogy 2-3 nap késéssel adta fel és volt benne 2 hétvége.)Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
beg
veterán
66321-66326 Ha nem, hát nem.
[ Szerkesztve ]
-
pumukli56
tag
Sziasztok
Venni akarok hangszórót de se itthon se Ebay-en se máshol nincs ez a fajta
Kivéve Romániában Román oldalról hogyan tudnék rendelni?
És fizetni?
Válaszokat előre isPü-re válaszolni nem bűn! / LG Nexus 5 White 16GB
-
Zozzant
addikt
Nálam is új rekord... 400FT-os led izzók, január 19-én fizetve, ma nálam, Hong Kong, sima posta.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
daver88
aktív tag
Ma új rekordot állított fel a kínai/magyar posta nálam (aliexpress rendelés):
január 15-i rendelésem ma meghozta a postás..
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek, hogy személyes rekordot állított fel egy csomag, amit ebay-ról rendeltem. Kevesebb, mint 5 nap alatt ideért!
Úgy, hogy közben egy hétvége is volt.22.01.2016 13:22
Accepted from sender
52311206
...
27.01.2016 07:31
Arrival at delivery point
Hungary HU7602Filléres kábel, de akkor is...
-
beg
veterán
válasz poli27 #66311 üzenetére
Sajnos nem egy példa van rá, többen is megjárták innen is és másik topikból is. Valamiért némely ügyintézőnek a kamu tracking célországba megérkezett bejegyzése egyenlő azzal, hogy megkaptad és lezárta az ügyet.
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok, kicsit ki vakarom a fejem...
Rendeltem alin 42 dollárért (játékot), mellé volt írva, hogy free shipping. Erre kaptam egy dhl követőt - tényleg ezzel adták fel hétfőn, elvileg ma ki is hoznák... Mondjuk erre nagyot néztem, de nem is ez a gondom.
Kértek ugye egy emailt, amin elküldték a papirost a csomiról, meg kértek pár dolgot. A csomin 30dollár van, gondolom a dhl 12volt...
Na most kicsit számoltam. 42 dollár x 293(ennyiért váltott a bank ) + 4725 és minderre jön az áfa és ezt kell majd fizessem a futárnak? illetve az áfa tartalom (4598) plusz DHL vámkezelés(4725) = 9323 huf???
Elég rossz biznisz lesz akkor....
Mi van ha nem veszem át és visszaküldik és kérem inkább vissza a pénzt???[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
Druss
tag
A fizetést én is a nyomkövetésre értettem. Például a most kapott egérpadnál is 1,9 $-t fizettem a TN-ért és adták ezt a belga számot. Megkaptam nincs gond, de tényleg nagy pofátlanság a részükről.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
hevizms
addikt
válasz tibcsi0407 #66301 üzenetére
Hát nem tudom ki hogy van vele,de az tuti hogy ilyen áron én nem szeretném megúszni az adót
Inkább fizetek többet az áfamentességért,minthogy szarrá idegeskedjem magam egy nem nyomonkövethető majd 100000-es rendelésen. -
beg
veterán
válasz Lacinet #66302 üzenetére
"...a külföldi rendelésekkel kapcsolatban kívánnám megjegyezni, hogy a track szám egyáltalán nem valós adatokat közvetít."
Összefoglaló kinyitása ▼
"Léteznek különféle nyomkövetésnek látszó pótlékok (nem valós követési történetet generálnak, így akarnak valósnak látszani), amiket nem igazán tekinthetünk valós követésnek, hiszen az országon belül már nem láthatjuk a mozgását (Magyar Posta nyomkövető nem ismeri) és nem is regisztrált küldeményként kapunk, hiszen nem kell aláírni átvételkor.
Ilyenek pl.: ETHMY, BLGMY, BLVS, SGKEN, PLM, SYLMY, SYLGZ, GAOMY, FTLMY
Megemlítendő a Yanwen Post (YW,YN) ami teljesen kamu generált adatokkal dolgozik, ez sima CN postával TN nélküliként jön, aláírás nélküli kézbesítéssel."Csak figyelmesen kell olvasni
[ Szerkesztve ]
-
Lacinet
csendes tag
Igazatok van, volt és lesz is! Az azért furcsa továbbra is és a külföldi rendelésekkel kapcsolatban kívánnám megjegyezni, hogy a track szám egyáltalán nem valós adatokat közvetít.
Szűz voltam a rendelésnél, ezért szerintem érthető volt az aggodalom, hogy egy helyben áll a csomag.
Kívánom neked és mindenkinek, hogy hasonló negatívnak gondolt meglepetésben legyen része, ami után pozitívan áll a külföldi rendelésekhez!Tibcsi: Paypalt majd akkor tudok csinálni 100%-ra, ha a bankomnál csináltatok egy olyan kártyát, amit el is fogad a paypal rendszer. Természetesen neked is igazad van és ha rendelek legközelebb, akkor is 1 hetet rászánok, érdeklődésre és kizárólag paypal számlán keresztül fizetek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Seasonic Platinun SS-860XP Active PFC F3 pc tápegység
- gamer laptop, csere gamer pc, i9 14gen, rtx 4060, 16gb ddr5, 2tb m.2, 2év gari, számla, doboz
- Amd 3950x 16/32 / asus x570-e gaming / g-skill 32gb ddr4
- 8800GTS 320mb vagy 640mb(az se baj ha 2)
- A mobiltelefonok királya megérkezett! Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB! Bontatlanúl, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest