Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50685) Samus


Samus
addikt

Elvileg csomagot jött Angliából, legalábbis eBay-ről rendeltem. Alapból nem kaptam hozzá követési számot, nem is fizettem többet érte (mert az eladó kínált registered delivery opciót is). 10.-én adta fel elvileg. Máig nem ért ide.

Ma írtam neki. Előkerült egy TN, ami szerint a csomag már megjött, 18.-án (a TN szerint 12,-én lett feladva a küldemény). Hozzám még nem jutott el.

Mit tudok tenni ilyenkor? A Magyar Posta online követője nem látja a számot, de a Track17 és a Royal Mail sajátja szerint is megjött. A Track17 a célra ennyit ír: Destination (Not Found) Hungary

Holnap bemegyek a Postára is, de nekem ez furcsa.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.