-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
raziel01
veterán
-
atala
addikt
Valakinek van tapasztalata, hogy Spanyolországból, Madridból mennyi idő alatt ér ide egy kis csomag? 8 napja lett feladva.
-
Joker88
őstag
A "lightinthebox.com" oldalon néztem ki egy telefont, nem akarok vámoltatni, direkt ezért néztem meg az oldalukat, ott azt írják, hogy : " Kiküldve az európai raktárközpontból " . Ez azt jelenti hogy az országba beérkezéskor nem kell vámot fizetni ? Vagy van valami vélemény az oldalról esetleg ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
dt451
csendes tag
válasz sirperducat #48982 üzenetére
Persze, hogy nincs. Vámvizsgálat alá kell vetni, minden csomagot. De a vámvizsgálat van amikor annyit jelent, hogy megnézi az illető, hogy mi van a kísérődoksiban, és annyi. Megnézi pl., hogy az értékhatároknak megfelel-e... aztán saját hatáskörben, a munkaköréből adódóan, dönt arról, hogy szükséges-e további vizsgálat, vagy sem. Elhiszi-e, ami a papíron van, vagy sem? Pl. a papíron az van, hogy valamiféle elektronika van a csomagban. Ezt szinte mindig megröntgenezik. Ha a röntgen alapján gyanítható, hogy téves a tartalom megjelölés, eldöntik, hogy nyilatkoztatnak-e, avagy felbontják a pakkot... Nincs arra vonatkozóan törvényi előírás, hogy minden csomagot fel kell nyitni, minden csomagot be kell vizsgálni, be kell kérni a dokumentumokat.... stb. Megbénulna a rendszer. Akkor minden csomag heteket töltene a vámon... tízegynéhány oldalnyi adminisztrációval.... Nem elég a bürokráciából így is?
[ Szerkesztve ]
-
dt451
csendes tag
válasz sirperducat #48977 üzenetére
Nem törvény... munkamorál. Plusz kialakult gyakorlat. Ami a drogkérdést illeti, kutyáznak... Három-négy drogkereső kutyával járják a depókat, és ha jelez az eb, akkor az a transzport vizsgálatra kerül. Ez lehet egy csomag, ha egyértelmű a jelzés, vagy egy teljes raklap. Van amikor átcsúszik ez-az... legalábbis hallottam ilyenről. Viszont nem jellemző... A személyeskedést meg intézd privátban, mert kezded lejáratni magad...
-
sirperducat
csendes tag
válasz Dominó85 #48952 üzenetére
Az milyen törvény, hogy 300 csomagból (ami kínából jön) egy akad vámon? Ez van rögzítve a jogszabályba, hogy szúró próba képpen vizsgáld a csomagokat? Ezzel az erővel simán bejöhet az országba drog is. És ezt lehet nevezni komoly vámvizsgálatnak? 30-35 évvel ezelőtt a határon nem minden 3. autót nézték, hanem sac/kb 500-ból mindet. Bár ettől korrupt csaló kormánytól mindent lehet itt. Törvény csak jóskapistára vonatkozik.
-
csubuka
addikt
2014-11-24 19:55
Local mail tracking
2014-11-04 14:00
Order in transit
2014-11-03 15:00
Order dispatchedSziasztok!
Ez egy áfahatár alatti kamera a banggood-ról (akciójuk volt)... soká kezdett el élni a TN és kb alig ír bármit is...
Normális ez?*Nekem alapjában véve alja TN-el még nem volt dolgom (rengeteg csomagom jött már és egy alis átverés kivételével mind frissült lelkiismeretesen...)... de ez erősen nem jó.
-
sirperducat
csendes tag
Ez is érdekes felsorolás. NL szerint magyarba van. a magyar szerint még nincs itt. Komoly.
2014/11/28 19:55
NLAMSC (Hollandia (, Célországba elküldve / Elem külföldre küldött
2014/11/27 11:50
NLAMSC (Hollandia (, Célországba elküldve / Elem külföldre küldött2014/12/01 09:39
A tétel feldolgozása a vámhatóság
2014/12/01 09:09
Az elem került feldolgozásra a célországban
2014/11/30 15:01
A tétel megérkezett a rendeltetési ország
2014/11/28 16:22
A tétel a közlekedés a célországban -
sirperducat
csendes tag
válasz Dominó85 #48956 üzenetére
Ne bántsd szegény MAGYAR vámosakat, ők is emberek csak rossz helyre születtek. Nekem 25-én érkezett egy csomagom, (kislányom epedve várja) és azóta küldtek egy semmit mondó sms-t, amiben az volt hogy csomagja érkezett ezen a számon...PONT! És oldd meg a többit. Elküldtem már nekik mindent (már csak a labor leletem nem) és semmi nem történik most sem. Kb én is ennyit váratnám a vámosakat a sürgősségin mikor nincs eszméleténél. Mert értem azt, hogy vám, és áfa meg adó meg stb stb... De könyörgöm ne már egy 40dekás csomagon üljön hetekig, mert ettől agyfaszt kapok. Úgy szeretlek magyarország. Gyertek tagok
-
-
Csabcy
tag
válasz Crvsh3R #48940 üzenetére
Helló!
Én 12.-én rendeletem egy telefont a Tiny-től.
Furfangos a kis Kinai, kérés nélkül azt Írta a csomagra, hogy ajándék MP4 lejátszó, és valami piti összeget.
A Vámot megjárta de tovább engedték, de ugye ez nem garancia semmire.
Itt a trackja:Origin Country - Tracking Consuming: 2138 ms - Go to official website
2014-11-26 08:37The item has been delivered successfully
2014-11-26 05:55The item is at the local delivery office
2014-11-23 03:37The item is being processed by customs
2014-11-23 03:33The item has been processed in the country of destination
2014-11-21 14:20The item has arrived in the country of destination
2014-11-21 07:47The item is on transport to the country of destination
2014-11-20 23:35The item is at the PostNL sorting center
2014-11-17 06:07The item is pre-adviced
Üdv:
Csaba
-
Dominó85
addikt
2 teló jött hozzám eddig, mind a kétszer ráfáztam. Haverom meg pont az ellenkezője, mákos mint a fene... 35k-ból van 1/4-es Jiayu G4S-e.
Szerk.: Engem annyira "szeretnek", hogy még a valós 15-20USD között kapható bluethootos hangszórómat is baxtatják egy sort mielőtt megkapnám. Hasonlóképpen szeretem én is őket elküldeni melegebb éghajlatra...
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Pcm
tag
-
dt451
csendes tag
válasz Dominó85 #48952 üzenetére
Sok Kínából érkező, nagy értékű cuccom átcsúszott már a vámon. De a Karácsony előtti hajrában szigorúbbak a morcosok a szalag mentén.
Random, hangulatfüggő, hogy megfogják-e, avagy sem. Legutóbb pl. 102USD értékben R/C távirányító, és egyéb alkatrészek, a track szerint a vámosokat is megjárva, ÁFA nélkül érkeztek... Kínából, valós érték feltüntetése mellett. Szerintem szúrópróba szerűen ellenőriznek. Minden x-edik darabot elakpják a szalagról, megnézik az értékét, és hangulat függvényében eldöntik, hogy megvizsgálják-e, avagy sem... Ha gyanús a felirat, röntgenezik... Itt megint valaki eldönti, hogy a röntgen/felirat alapján megfelel-e, reális-e a feltüntetett érték, tartalom. Ha kétséges, bekérik a papírokat. Ismételten függhet attól is a dolog, milyen ing van a tiszten, milyen napja van a főnöknek, hogy áll a napi kvótával, stb... -
dt451
csendes tag
válasz korikmate #48949 üzenetére
Ez a .post dolog egy érdekes húzás amúgy. Egy direkt e-commerce-re kihegyezett különszolgáltatása a PostNL-nek. Gyakorlatilag az van, hogy az egyes szerződött ügyfelek feladandó csomagjaiból összevárnak egy egy nagyobb szállítmányt, és egyszerre reptetik, "ömlesztve", aztán a Hollandok szortírozzák, és indítják a címzettek felé. Emiatt az eladóknak lényegesen olcsóbb. Legalábbis papíron... Ha lehet hinni, az kutatgatásaim eredményének.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Lehet már megkérdezték párszor, ezért előre is bocsi, de van valakinek valamilyen tapasztalata a xiaomishop.com oldallal? Innen szeretnék rendelni 1 Redmi Note 4g-t német raktárból. Bármi jöhet -
sbe561
tag
Power bankot honnan és mit érdemes rendelni? Xiaomit vagy akár olcsóbbat is ami még használható?
-
dt451
csendes tag
válasz Crvsh3R #48947 üzenetére
Nálam most van folyamatban egy ilyen PostNL rendelés. Az első... szóval tapasztalat részemről sincs. A tartalom Xiaomi telefon, az érték magas, de az eladó (a megkérdezésem nélkül) alacsonyabb értéket tüntetett fel, nem sokkal vámhatár alatt, a megnevezés meg "Smartphone". Ez alapján tuti nem úszom meg, és lesz ÁFA.
Track:01-12-2014 13:55 The item is at the PostNL sorting center
01-12-2014 09:06 The item is on transport to the PostNL sorting center
28-11-2014 14:19 The item has arrived in the transit airport
27-11-2014 02:42 The item is ready for shipment
27-11-2014 02:39 The item is pre-adviced
26-11-2014 22:01 The item has left the originating countryEgy hét körül saccolom, míg kézbe kerül. A tartozékok (piston v2 püles, fekete hátlap, gyári flip tok, edzett üveg kijelzővédő) viszont holnap már elvileg nálam lesznek CN tr szám alapján.
Jah rendelés dátuma: 11.22. 23:00
[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Dominó85 #48941 üzenetére
Konkrétan én a PostNL miatt kérdeztem, mert így a holland postával jön (EU ?). Szállításra is 15-30 munkanap (mezei kínai airmail) helyett 5-15 munkanapot írtak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
lm83
őstag
válasz mfranky #48909 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy honnan/kitől rendeltél? (mármint publikus-e?)
Már írtam itt többször, nekem az elmúlt pár hónapban 4ből egy csomag sem érkezett meg, amit tr szám nélkül adtak fel.
Postán hiába érdeklődsz, mert "semmit nem tudnak csinálni tr szám nélkül".
Meg azt mondják, ami nem így, ajánlottan, lett feladva, arra nem tudják vállalni, hogy "biztos kézbesítik".
Mert "bárhol elkeveredhet", sőt a feladó sem tudja bizonyítani, hogy feladta "nem is biztos, hogy feladták"
Én nem ebayről vagy hasonló, hanem nagy "áruháztól" rendeltem, ott valószínű nem adják fel -
lm83
őstag
Valaki már linkelte ezt?
-
Dominó85
addikt
válasz szili.tamas1 #48939 üzenetére
Ott lazán veszik a dolgot. Itt a kerületi főpostán ilyet nem látni...
Crvsh3R
Registered airmail - 90%+ hogy lesz rá ÁFA
DHL, EMS és egyéb futár - 99% hogy megy rá ÁFA
Elmúltak már a régi szép idők. Mondjuk 40USD körül még eltekintenek az ÁFA-tól, de embere válogatja.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg már rendelt TinyDeal-ről 22€ feletti értékben és PostNL Registered Air Mail II-vel történő kiszállítással? Ez áfa és vám szempontból mit jelenthet?
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
szili.tamas1
senior tag
válasz Dominó85 #48933 üzenetére
Volt itt olyan is hogy probakepp bementem hogy esetleg mar Kanizsan lehet-e a ket napja sikeresen levamolt telefon, elkuldott a noi holgy valakit valahova, 10perc utan jott a motyommal, hogy holnap lett volna kezbesitve. Eleg nekik a ragszam meg a szemelyi. Meg lakcimkartyat se kertek sose.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
-
qpmex
tag
Sziasztok!
Ma jött meg ez az SD kártya. [link]
November 3.-án rendeltem. Telepakoltam adattal de az a baj vele hogy nem mehet rá több 8 GB adatnál, vagyis másolni lehet rá de lejátszani utána nem lehet. Gondolom hibás, faket adnak el így mindenkinek.
A kérdésem az hogy kérjem vissza paypalon a pénzemet vagy írjak az eladónak előtte? Ha a pénzvisszatérítést választom a terméket nem kell visszaküldeni?? -
Dominó85
addikt
válasz molvany #48931 üzenetére
Hja persze, nem ez az átlag? 4 hétig helyettesítették a Mátyás nevű nagyon korrekt postásunkat egy alacsony, pocakos egérrel... 12 csomagom jött meg ez idő alatt, 12 értesítő. 4x még ki is szólhattam volna neki az ablakon, hogy HÉ! A többi esetben meg majd mindig volt itthon valaki. Inkább nem kommentálom...
szili.tamas1
Örülj neki, hogy a szelvény hiányában kiadják neked a csomagot. Itt a XVI. kerületben szeretett/utált fővárosunkban bizony bacnak kiadni bármit is a zöld sajtcetli hiányában. Volt hogy 3 nap alatt nem vehettem át a csomagot a postán, mert ... idézem: Elnézést fiatalember de még nem vittük be a rendszerbe, mint sikertelen kézbesítés, postán átvehető státuszú csomag. Jöjjön vissza holnap.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
szili.tamas1
senior tag
válasz hevizms #48930 üzenetére
En beszeltem vele mar hogy gyakorlatilag felesleges cipelni a cuccaimat, hagyja lent a postan, es dobja be az ertesitot. Azota ez van. Ha az asszony telefonal hogy van ertesito akkor hazafele bemegyek a postara, 8ig nyitva van.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
hevizms
addikt
válasz molvany #48928 üzenetére
Azért ez sem mindig így működik sajnos.Legalábbis nálunk ha nem a megszokott postásunk van,hanem helyettesítő,simán csak az értesitőt bedobja mert azt gyorsabb neki megirni és odébbállni,mint hogy megvárja míg cipőt húzok és kimegyek érte és aláirogatom a papirokat.Közben meg otthon vagyok,de inkább nem csönget be,az előbb emlitett okból kifolyólag.Tapasztaltam nemegyszer.
-
MrChef
aktív tag
válasz molvany #48928 üzenetére
A boltok és a hivatalok többségének tökfölösleges napközben nyitva tartania. 6-8 óra felesleges munka. Aztán az utolsó órákban (a hét egyik napján 18/20 óráig nyitva tartással) özönlik az emberek 90%-a.
Persze lehet a nyugdíjasokra, munkanélküliekre, diákokra és turistákra alapozni, de nem feltétlenül érdemes. -
molvany
aktív tag
válasz Dominó85 #48927 üzenetére
Ez nem a " cudar magyar valóság ". Máshol is ugyan ez van. Szerinted Németországban a postás a kapuban, ajtóban lesi, hogy hazaérjen a páciéns és átvegye a küldeményt ?
Annak a szerencsétlen postásnak is van munkaideje. Ugyan úgy mint annak, aki rendelt és várja a csomagját. Ha nincsen otthon a címzett, kapja az értesítöt. Ennek ez a sora.
Onnantól pedig irány a megfelelö posta csomag átvételre.
Tehát ez a valóságWhatsApp :+491737182060
-
MrChef
aktív tag
válasz Dominó85 #48925 üzenetére
A felesleges munka bére... Mint amikor a postás hétköznap, napközben próbál meg nekem valamit kézbesíteni. NEM FOG MENNI, öcsisajt! Megmondom, miért: akkor dolgozom, nem vagyok otthon. Így aztán volt pár felesleges köre: előbb elhozta a lakásomra a cuccot, aztán értesítőt ír, bedobja, viszi vissza a cuccot. A postán is kialakult néhány felesleges munkakör. (hogy aztán a Nyugati postán 18-20 óra között többszáz másik, hasonló cipőben járó polgártársammal idegesen sorban álljak a csomagért).
-
Dominó85
addikt
Sziasztok ez a két bejegyzés mit jelent? (20USD alatti értékű cuccok)
2014-12-01 12:07
布达佩斯, 匈牙利 - HU, 到达进口互换局, Arrival at inward office of exchange
Másik
2014-12-01 14:45
The item is being processed by customs
* Péter - 06302461862 *
-
korikmate
tag
Sziasztok!
Elsősorban Pandawill-től, spanyol raktárból rendelőket kérdezem, hogy normális e a következő:
- 26-án adtam le a rendelést, másnap adták postára (ekkor kaptam is tracking-numbert, igaz nem emailben, úgy azóta sem, hanem chat-en)
- péntek délután jelent meg ez: 2014-11-28 15:43, The item is pre-adviced
- azóta semmi változás... ez normális? még azt is mertem remélni, hogy ma megkapom, nemhogy máig semmi nem változik, azért mégiscsak Spanyolországról beszélünk...Érdekes, hogy rendeltem csütörtökön Kínából cuccot, az már a Magyar Posta nyomkövetőjében is látszik ...
-
gipsztigris
addikt
válasz kazan23 #48914 üzenetére
Vajon miért érzem, hogy kedves barátunk nem Magyarországon él? Mert úgy viselkedik, mint egy "idegenbe szakadt hazánkfia", aki már egy fél éve külföldön él és minden ami Magyar, az egy sz@r és selejt számára. Lehet, hogy már töri is a Magyart!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
kurtuzov
senior tag
Az aliexpress 11.11 akciójában megrendelt motyók elkezdtek megérkezni. Egész jó időt futottak: három hét.
-
bl4ze
veterán
válasz mfranky #48911 üzenetére
Akkor ez szerencse, de a jövőre nézve én nem kérném olyan helyre (mhely) a csomagot-leveleket aki postafiókot bérel, mert azokat NEM viszik ki. És így bekerülhetsz a letétes körbe. Vélhetően értesítő sem volt pont emiatt.
Az angol küldemény is lehet ott landolt, de letelt a letét idő és vissza lett küldve.
Szóval szopóroller lehet az is.....:. bl4ze .:.
-
kazan23
aktív tag
válasz sirperducat #48907 üzenetére
Itt ez egy magyar nyelvű fórum, ahol többnyire magyar anyanyelvű, magyar állampolgárságú és a magyar nemzethez tartozó emberek cserélgetik az eszmét és segítik egymást. S bár a magyar nyelv nagyon gazdag szitkozódásban, káromlásban, ocsmány szavakban, ezen gazdagságból fakadóan bőséges lehetőség kínálkozik mindenki előtt, hogy elkerülje a használatukat. Főleg írásban és "idegenek" előtt minősít valakit ez a stílus.
A bosszúságod és haragod feltételezhetően jogos. Sok esetben egy magyarországi cég/intézmény nem magyar, vagy nem magyar érdekeltségű, így negatív jelzős kapcsolatban MAGYARKÉNT említeni nem bölcs dolog. Nem attól hitvány valami, hogy magyar, hanem ebben az esetben legfeljebb attól, hogy mint Magyarországon bejegyzett cég lévén a neve: Magyar Posta zRt.
Mint a nevéből is kiderül (tetszőleges állampolgárságú) részvénybirtokosok a tulajdonosai és rég nem Magyar Királyi Posta a neve . Rengeteg tisztességes, ám meggyötört magyar alkalmazott közt nyilvánvalóan szép számmal található az erkölcseivel elszámolni nehezen tudó magyar, vagy egyéb polgár.
A német posta kötelékében többnyire lengyel és török alkalmazottak serénykednek és mégsem dicséred a lengyel Jirzsit vagy a török Juszufot. Kérlek itt ne emeld ki többé sárdobálás közben a MAGYAR szót.
Valószínűleg a vámhivatalnál a helyzet sokkal rosszabb, de általánosítani mégsem lenne szabad.
És ne kérdezd meg, hogy ki vagyok én (vagy az előttem hozzád szólók) ahhoz, hogy visszaterelgesselek a helyes útra! Uff. -
Laza...
addikt
válasz sirperducat #48912 üzenetére
Angliában sok olyan "postás" és postán dolgozó van, akik csak az arab/bengáli stb írott nyelvet ismerik, de ha oda mégy dolgozni, tudsz segíteni nekünk is A felvétel folyamatos, ha ismered a római betűket, biztos a felvétel
Never give up!
-
sirperducat
csendes tag
válasz mfranky #48909 üzenetére
Cím alapján nem hinném hogy sokat foglalkoznának csomagoddal. Csomag szám alapján tudnak mondani infót. Angliából nem jön meg egy csomag 2 hét alatt? Nekem volt olyan, hogy 5. munkanapon megkaptam kínából. Nov 14 rendelés leadása, 21-én itt volt, és egy DB termék volt, 20dkg volt a csomag. Érthetetlen mi történik mikor európán belül egy csomag nem érkezik meg 14 nap alatt.
[ Szerkesztve ]
-
mfranky
őstag
válasz sirperducat #48907 üzenetére
Az a helyzet, hogy van egy másik csomag is, amit már nov.21-én meg kellett volna hogy kapjak, azt angliában adták fel, de arról sem tudok semmit, mert ahhoz nincs tracking number (reklamálásra az angol cégnél azt mondták, hogy 21 nap is lehet a kézbesítés, úgyhogy majd dec.8. után reklamáljak, ha nem kaptam meg, és hiába kértem a csomag azonosítót, nem adták meg.......most kaptam info-t egy másik fórumban, hogy az is MAGYAR POSTA kellett volna, hogy kézbesítse...most mit csináljak, cím alapján tudnak mondani valamit?
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
mfranky
őstag
Felhívtam őket, megbeszéltem...azt mondták, hogy mivel postafiókbérlő a cég, biztosan ott van...csak az a bibi, hogy én hozom el minden nap a postafiókból a leveleket, és semmi ilyesmi nem volt, de még értesítő sem... most lemegyek a csomagfeladóhoz, mert szerencsére itt dolgozok 1 percre a postától és elküldök mindenkit....
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
bl4ze
veterán
válasz mfranky #48903 üzenetére
Azt, hogy pénteken sem tudták kézbesítani :
2014.11.28
09:57
Küldemény információ:
Letétben van / Item stored, addressee notifiedHívd azonnal a 06-40-464646 és ezt a ragszámot mond : LM321708495US
Kérdezd meg hol van letétben, hová kell menni és MIÉRT nem értesítettek.
Az előző tracking-et is bediktálhatod és elmondhatod nekik, hogy már 1x volt ILYEN és AKKOR SEM volt semmi értesítés , és épp ma szépen vissza is küldték és te fel vagy háborodva stb. stb..:. bl4ze .:.
-
sirperducat
csendes tag
válasz sirperducat #48902 üzenetére
Az hogy lehet hogy nem is értesítenek és nem is keresnek a csomaggal, és visszafordítják? Elképesztő "szolgáltatás"
-
mfranky
őstag
-
bl4ze
veterán
válasz mfranky #48900 üzenetére
Érdekes, mert USPS ragszáma is volt - hogy került ez DHL-hez.....
Főként, mert nem DHL hanem MAGYAR POSTA hozta volna :
LM319081865US
2014.11.14
04:15
Küldemény információ:
Letétben van / Item stored, addressee notified2014.11.14
05:16
Küldemény információ:
Kézbesítő postához érkezett / Arrival to delivery Post2014.11.14
10:28
Küldemény információ:
Letétben van / Item stored, addressee notifiedEzt a Magyar Posta küldte vissza, nem DHL !
ÉPP MA fordították vissza :
01.12.2014 07:12 Hungary Return to sender. Item unclaimed0640-464646 hívd fel és csapj botrányt ! mond meg téged NEM értesített senki.
Ezzel a ragszámmal : LM319081865US[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Konteó topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Play Station 5 PS5 Lemezes Verzió 825GB SSD 2023.11.25 Euronics Vásárlás
- NVIDIA RTX 20XX 30XX 40XX VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Alcatel OneTouch 282 mobiltelefon, nagy gombok, időseknek is, jóÁR
- MSI Radeon HD 6770 1GB (frissen pasztázva)
- Philips 196 v4l 19"
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest