Hirdetés
-
LOGOUT
KPX - team pure
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Az adatlapot mutasd már meg a seeker mine-ról, mert az sok mindent elárul.
Az, hogy mennyit lősz egy random csapattal, az nagyon sok esetben becsapós lehet, mivel a randomok lehetnek full Division analfabéták, és lehet, hogy a fél magyar honvédelmi költségvetést ellövöldözik mégis szinte nullát sebzenek, és akkor neked kell bevinned minden sebzést, míg sokszor mentünk együtt (pl Habugii, Velizár, meg én mentünk elektronikásban, meg volt valaki még DPS-ben) ott teljesen szétoszlottak a sebzések, azon múlott a dolog, hogy ki tudta hamarabb bevinni az állapothatást, és ki küldte el hamarabb/jobb helyre a sekkert. Sokszor volt, hogy mire odaért a golyó, már feküdt az összes mob
Rakok majd fel én is screent a két szettről amit összeraktam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest