- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carl ZeisS
csendes tag
ami azt illeti csak pár napot használtam az eredeti fülest, azt kell h mondjam ég és föld számomra a kettő. itt nem a minőségre gondolok hanem magára az érzésre. mivel a plug kizárja a külső zajokat sokkalta közvetlenebbnek érzi az ember a zenét. most kicsit a gyárit használtam h vajon milyen lesz .... hát a magas az nagyon szép, de a mélyen elsirtam magam, annyival többet tud a plug mély terén, lehet ezért is hallaccik ''öblösebbnek'' teltebbnek a hangzása. a pluggal (ha veszel) majd kb 20-28 ig fel kell venni a magasat h jó legyen
de utána redben lesz. amugy esetleg találkozhattál is azzal a hozzászólással amiben azt irta az illető h dobozhangja (ráadásul müanyag doboz
) van a plugnak . annyiban maradtunk h az ő füle a ludas ... haverom fülébe pl bele sem megy a plug (ezt is olvashattad)
amugy ma frankón fújt a szél amikor jöttem haza és megálltam h leteszteljem szélsőségesebb körülmények közt is, egyhelyben lassan forogtam/ácsorogtam kb 2 percig
van olyan szög amikor kicsit süvit a szél a fülesben, de nem kő megilyedni zenével nem hallatszik. egyébként meg zene nélkül még azt is hallod h a vezeték a pólódhoz verődik (pl kocogás) dettó a saját rágásodat is frankón hallod, de amint szól egy kis zene megszünik minden zavaró tényező.
a lényeg a lényeg én többet csakis zárt fülest fogok használni, a köv egy senn cx 300 as lesz, csak az drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de utána redben lesz. amugy esetleg találkozhattál is azzal a hozzászólással amiben azt irta az illető h dobozhangja (ráadásul müanyag doboz
) van a plugnak . annyiban maradtunk h az ő füle a ludas ... haverom fülébe pl bele sem megy a plug (ezt is olvashattad)
van olyan szög amikor kicsit süvit a szél a fülesben, de nem kő megilyedni zenével nem hallatszik. egyébként meg zene nélkül még azt is hallod h a vezeték a pólódhoz verődik (pl kocogás) dettó a saját rágásodat is frankón hallod, de amint szól egy kis zene megszünik minden zavaró tényező.