Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunyiNyufi
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi a nagyon necro hozzászólásért, de nem tud vki, egy szervízt Budapesten, ahol tudnak Koss KSC 75-öt javítani? Mert a hivatalos szervízben azt mondták, hogy sajnos ezt a típust ők nem tudják javítni

-
daniel909
addikt
szasztok!
érdemes még így 2011ben KOSS The plug fülest venni? vagy már vannak jobbak?
nekem igazából csak az fontos hogy max közeli hangerőn ne legyen sok éles hang de így ennyi, nincsenek nagy elvárásaim. -
Tendd
tag
Hali!
Szétmállott a szivacs a PortaPro fejhallgatómon. Valaki rendelt már szivacsot hozzá? Egész Magyarországon csak ezt az egyet lehet kapni. Jó lehet rá? Ha nincs válasz akkor is megrendelem, mást nem tudok tenni

-
okezsoke
tag
válasz
aimettirlz
üzenetére
Stockholmban minden második emberen Koss Porta Pro-t látni.

-
Johnny Cage
addikt
srácok, a Koss Porta Pro fülhallgatók garanciáját hol lehet érvényesíteni? azt olvastam a topikban, hogy a Hama központjában biztos, de mivel vidéki vagyok, nekem macerás felpostázgatni a fülhallgatót. a márkaboltnak (vagy a boltnak, ahol vettem) nem kötelessége azt a garanciát vállalni, amit a gyártó vállal? hogy van az, hogy az egyik cég (pl. a Photo Hall) vállalja, a másik (Media Markt) meg nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kb 7-10e közt van az ára.