Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Ceed 2019 'alap' fejegység telefonkezelésével kapcsolatban érdeklődnék...
Android 10 (?) Redmi-vel használom, a Media funkciók tökéletesen mennek, bár az enchanced codec (SBC?) feature-t a kocsi úgy tűnik nem (inkább: azt sem!) támogatja.
Ugyanakkor a Hands-free meglehetősen fapados, és a kézikönyvben/beállításokban semmi érdemleges infót nem találok az alábbiakkal kapcsolatban:
- híváskor a kocsi durván hangosan üvöltett valami stock dallamot; sem a csengetési hangerőt, sem a dallamot nem tudom megváltoztatni, de legkevéséb rávenni arra, hogy a telefon csengőhangját használja. iPhone-t lazán kezelte pass-trough-ban.
- híváskor a contact info nem jelenik meg, csak a telefonszám. A BT beállításokban mindkét oldalon mindent bepipáltam/engedélyeztem, de no luck. Aztán letöltöttem a contact list-et a HU-ba, ami egy darabig működött (1-2 nap, pár újraindítás?), aztán visszállt csak telefonszámra. iPhone-nal itt sem volt gond, sőt a másik kocsim Pioneer HU-ja is a protocol szerint kezelte ezt by default.
Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Milyen videókártyát?
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest