Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1855) gaborbol


gaborbol
őstag

Par nap utan:

A Prius2-est 7 ev nyennyegtetes utan csereltem le erre az alap motoros, alap felszereltsegu joszagra, eco modban meg most sem tudok elindulni gumicsikorgas nelkul :) de jol is esik.

Szepen megy, az automata imad gurulni, futomu, kormany, valto, motor teljesen kulturalt, radio viszonylag jol szol, Apple CarPlay ketto masodperc alatt ott folytatja, ahol a masik kocsibol kiszalltam, baromi gyors.

Korbenezve minden rendben van, de fel ora mulva faj mindket kezem ami eppen a konyoklon van, valami brutal kemeny muanyagbol van a belter.A valto kar szinen ez az anyag, olyan forro a naptol, hogy szo szerint eget termeszetesen a kormany is.

Nincs wireless key, bicska kulcs van, meg szokatlan a 2006-os gyartasu prius utan, hogy be kell dugni a zarba egy baszott nagy vastag kulcsot. Beulok, berakom a kulcsot a pohartartoba, aztan nezzuk egymast egy darabig..:

A manualis klimat szinten szokni kell, meg piszkalgatni, a priusba csak beallitottam a kivant hofokot, meg a masik Kia-ba es csa, vagy egy ket fokot kellett poccinteni a kormanyon vagy semennyit. A masik Kia-ban megszkott ules szelloztetes-hutes szinten hianyzik. Konnyu a jot megszokni. 1st world problem of course.

Ha lenne telkem, vennek egy romma torottet fillerekert, es kicserelnem az osszes ulest, kormanyt, valtokart, konyokloket, de mivel nincs ....100k alatt van 1 ulesre szabott kitt, hutes-futes azt biztos beleteszem.

Savtarto, radaros tempomat gyonyoruen dolgozik, az automata fekben annyira nem bizom.
Vagy baromi bator es csak az utolso pillanatban fekezne de odaig nem engedem.

A hely az hihetetlen benne minden iranyban. 194 cm vagyok, es elszornyedek, ha benezek magam moge, hogy mekkora hely van. Gyakorlatilag minek van itt akkor a hely? :D Az S80 volvo sehol nem volt ehhez kepest, pedig az sem egy kis auto.

Minden ertheto benne, mert olcso es el kell adni a magasabb csomagokat is valahogy.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.