- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborka
tag
Az hogy az orrán münyag van vagy gyöngyvászon szerintem mindegy.A belsejét nézd meg.amikor én vettem én azt néztem, hogy hasított bőr legyen, ne szivacs, ne műbőr.ami most van pengén beissza az esetlegesen képződő izzadságot, mert hát ugye valljuk meg az néha azért szokott lenni.Januárban leveszed a lábadról négy óra korizás után és füstöl.Yeeesss.
Az meg hogy kényelmes....Mercit vagy Ferrarit veszel sportautónak?Ha a sebesség számít akkor az utóbbi és kis kompromisszumokat kötsz.pl mindig kötögeted a hokikori cipőfűzőjét.De cserébe ott és úgy állítod, ahogy a münyag, csatos arról csak álmodik.Én össze se tudtam utána hasonlítani.
a penge nem Took, hanem Tuuk.Elméletileg más acél, kevésbé kopik stb.De ha valaki nekem jégen elkoptatja a normál kori pengéjét, annak sok sört fizetek.Persze ismerek olyat, aki kiáll a szélére és szikraesőt gyárt a koripengével, de erről most ne beszéljünk.
CCM nem rossz, lehet ezt láttad.Szintén van még a botas nevű gyártó, cseh ha jól tudom.Több most nem ugrik be.De ha vanismerősöd a jégen, akkor esetleg kéz alatt tud szerezni korit használtan, és néha az élezőknél is szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest