- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
KONZOL beárazás
Kérdés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az alábbi szettre szeretnék kérni egy beárazást kérni:
- PS5 FAT 2021. februárban vásárolt (már nem garanciális, de patika állapotban van, szinte végig külső SSD-re voltak a játékok telepítve, ha ez számít). A gyári kontroll már le lett cserélve, mert úgy éreztem, hogy driftel. Eladtam alkatrésznek és vettem másikat. A konzol doboza, kábelei megvannak.~140-150k egy kontrollerrel- PS4 kamera~18-20k + PS5 átalakító~5k (Just Dance miatt vettem).
- Piros vagy fekete kontroller (két kontrollerem van, egyiket adnám el a géppel. Mindkettő 2023. szeptemberében lett vásárolva az Alza-ban 2 év normál + 3 év kiterjesztett garanciával, tehát még bőven garanciális bármelyik).~18-20k
- Lemezes játékok: Horizon Zero Dawn Complete Edition~4k, Spider Man 2~12k, Just Dance 2018~7k (ez még támogatja a kamrát).
Köszönöm
.
[ Módosította: Wlac ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KONZOL beárazás
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív. A Hardveraprós árakat is figyelembe vesszük.
• Játékárazásnál pontos és teljes név szükséges, kérjük egymás alá felsorolni!
• Képről nem árazunk, mindenkit megkérünk, hogy egymás alá vezesse fel az eladni kívánt termékeket!
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• Offot nem kérünk!
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája! Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged