- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
válasz
koncsik #8149 üzenetére
Én sok könyvet egy V-betűvel kezdődő, és "inted"-el végződő platformról szereztem be, nagyon olcsón. Komplett Galaktikák is vannak fent, és van, aki 20.000 Ft-ért próbálja meg eladni a sorozatot. (Szerintem túlzó áron.) Sokan hirdetik egyenként, vagy 3 számos "bundle"-ben a példányokat, pár száz forintért. Esetleg tegyél vele egy próbát, max. bejön belőle egy kis apró...
"Jobb mint ha drogoznál, qváznál, innál vagy szerencsejátékoznál vagy tettleg bántalmaznál rendszeresen valakit. Az olvasás ezeknél jobb.
"
- Káros szenvedélyeim: KV, game, film és könyv. Család és munka mellett kitelnek a napjaim. Más már nem ér bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest