Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
a ZS betű talán kicsit erős, és eltántorítható lehet, ahogy írod is a mai tizenéveseknek

inkább ezt olvastatnám velük mint ezeket a kib.aszott lehangoló regényeket, [link] . bár ez a poresz részek miatt lehet 18+
bár ahogy nézem változott azóta mióta kijöttem az iskolapadból. de ezek!? ahogy régen se, sztem most se hozzák meg a gyerekek kedvét az olvasáshoz. nekem szerencsém volt.
hihetetlen, hogy nem tudnak leszakadni erről az orosz-francia-magyar vonatról...
és most veszem csak észre
bekerült a bibilia baszki, édesjóistenek az égben.
és hol van a többi nagy világ vallás?? ki a franc állította össze ezt a kötelező listát? melyik nagy nemzeti keresztény lovag??bocsi, kicsit elkalandoztam...
ÉS nem tudom mai fejjel tetszene-e a katedrális? sztem igen, engem nem zavar ha egy regény kicsit ZS-és, ha a sztori lehengerlő és izgalmas, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest