- 20 éve a PH!-n
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
válasz flamario #23653 üzenetére
Ugyan nem írtam meg a kérdésben, de az általad jelzett utolsó dátumozású addont használom. És a jelzett problémák a régebbiben is, és ebben is fenn állnak!
Mivel az addon beállításában sehol nem szerepel az általad beírt forrásoldal, ezért tettem fel a kérdést.
Ha szerepelne, nyilván nem tettem volna fel a kérdést, azzal én is tisztában vagyok, hogy egy forrásoldal jó és naprakész volta, vagy esetleg annak elavult és nézhetetlen linkjei mennyire jó, vagy negatív hatásúak lehetnek....Az addon teszi a dolgát....
Ezt írtam én is, igen, valóban, listáz, kijelez, csak sok esetben megjeleníthető tartalom nincs a listázottak mögött!
Mivel a forrásoldalt most közölted csak, -és ezt máshonnan nem lehetett tudni, az ms tároló ezt nem írta meg- így ennek a megadott forrásoldalnak csak ezután tudok jobban utána nézni.
Az ms tárolóban csak a zip-ek és két jpg fájl van, semmi összefoglaló nincs, a frissítésre csak a zip fájl dátuma ad infót, de mint most írtam, a legutolsó letölthető "1.2.0" zip fájlt használom, és abban is fenn állnak a jelzett dolgok. Az addon zip-ben lévő changelod.txt-ben meg csak ezek vannak, konkrét forrásoldal megnevezése nélkül!1.2.0
-Debrid tamogatas
-Kereso javitas1.1.3
- Mufaj szerinti lastazas opcio1.1.2
- ABC listazas javitva
- Bejelentkezes megszuntetve1.1.1
- ABC listazas betunkent1.1.0
- Nezet valaszto menu
- Nyitouzenet modositasa
- Evad sorbarendezes javitva
- Ikonok lecserelve
- Teljesitmeny optimalizalas
- Hibajavitasok1.0.0
- Initial versionA zip-ben az addon.xml-ben és az addon.py fájlokban sincs egyetlen utalás sem a forrásoldal nevére!
Ha tudtam volna a forrásoldal nevét, addig nem tettem volna fel kérdést, -és nem reklamálást!- amíg személyesen meg nem győződöm a forrás frissességéről. De a jelek azt mutatják, -lásd a sok esetben kapott tartalom nem megjeleníthető hibaüzit az addonon belül! hogy nincs minden rendben a forrás oldallal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Háztartási gépek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Kindle Paperwhite 4 (10. gen) 8GB (hibátlan, mint az új)
- I5 4.gen. Félgonfig
- Lenovo Ideapad Flex 5 Ryzen 7-5700U / 16GB RAM / 1TB NVMe SSD / 14 FHD IPS Garanciális
- Gigabyte AORUS RTX 2080 Ti XTREME 11G videokártya garanciával
- Újszerű ASUS PCE-C2500 PCIe LAN 2,5 Gb hálózati kártya (2.5 Gigabit Ethernet PCI-E Network Adapter)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest