Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
Köszönjük szépen!
Hogy csináltátok? Nekem nincs benne az MS repóban.¯\_(ツ)_/¯
-
hyper83
tag
Leborulok előttetek!
BIG THX!
Nagyon beindultak a magyar add-on fejlesztések, lehet én is nekiállok phytont tanulniEdit: Esteleg az MTV médiatárral is lehetne valami hasonlót összehozni. Persze csak ha az időtökbe belefér:
http://www.mediaklikk.hu/mediatar/THX!
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz huliganboy #996 üzenetére
Köszönöm!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
remex
tag
válasz huliganboy #993 üzenetére
Szinte hihetetlen, erre már tényleg nagyon régen vártunk
-
Dolphine
addikt
válasz huliganboy #993 üzenetére
Valamiért a Barátok Közt az üres!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
huliganboy
addikt
Kedves Fórumlakók!
Mai napon az appok fejlesztői készítettek egy rég várt magyar alkalmazást!
Az alkalmazás a mai naptól a saját repoból telepíthető!
Aki nem telepítette még, innen letöltve megteheti!
Hibák, javaslatok a már megszokott módon itt jelezhető!
Köszönöm a fejlesztők kitartását és munkáját!
[ Szerkesztve ]
-
Imrisko
tag
Volna egy kerdesem, ha lehet? Minden ujra inditasnal a "Nezet: Mediainfora" kell allitani,amit szeretnek hasznalni, valahogy nemjeggyzi meg. Nemlehet valahol beallitani, hogy nekeljen mindeg ujbol raallitanom?
-
-
-
Zsol@
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3 hete sikerült hozzájutnom egy androidos kütyühöz amit tv-re lehet kötni.
Eddig is voltak elképzeléseim hogy mire tudom majd használni az eszközt, de mióta megtaláltam ezt a kiegészítőt a Kodihoz nagyon boldog vagyok.
Köszönöm szépen mindenkinek aki egy kicsit is hozzájárult ahhoz hogy egy az egész most itt tarthasson.
Ha lesz arra lehetőség ,hogy támogassam azokat akik idejüket nem sajnálva ebbe energiát fektettek biztosan élni fogok vele.
Köszönöm még egyszer és gratulálok.Zsol@
-
őstag
-
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #972 üzenetére
Hi!
Gondolkodtam rajta, de nem lehet csak az addon ikonjait torolni, mivel nem lehet tudni melyik is az.
Ezen felul, oszinten nem szivesen torlok mas eszkozen
A teljes Thumbnail mappa torleset szinten nem szeretnem beleirni a kodba.Szerintem ez egy Kodi bug. Egyszeruen fel kene ismernie, plane hogy telepitjuk is, hogy valtoztak resource-ok
es illene cserelnie automatikusan.Aki elolvassa amit irok, az tudja mit kell tenni.
Aki nem, az google-zik 2 percet es megtalalja magatol.Amugy ez a cahceles dolog elég problemas a kodiban. Rengeteg oldal, video foglalkozik ezzel.
Vannak addonok is, amik kimondottan ezek karbantartasara keszultek.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
vazzemiko
tag
Hi!
Nálam megy, egyelore mas nem jelezte a hibat.
Mindenesetre nem az addonnal van gond az biztos.1. Kodi restart
2. Kütyü restartHa egyik sem segit, akkor a kutyu browsereben probald betolteni a filmezz.eu oldalt.
Valamint a TMDB (themoviedb.org) oldalt is ellenorizd.Ha nem mennek, akkor vmi a net elereseddel lesz.
Ha megy, de az addonban tovabbra is hibat kapsz, akkor kizart dolog mert nem tudom
A TMDB info be van kapcsolva? Api keyt rendesen adtad meg?
Ez is okozhatja ezt a gondot. -
remex
tag
válasz vazzemiko #971 üzenetére
Köszi a leírást, így már jók lettek az ikonok.
Amúgy szerintem mindegy hogy rootolt e a kütyü vagy sem, a lényeg hogy a fájlkezelőben engedélyezve legyen a rejtett fájlok és mappák megjelenítése és akkor el tudunk jutni a ponttal kezdődő könyvtárak belsejébe is. A törlést pedig már simán engedi az android, hiszen nem rendszer mappáról van szó.
Még egyszer kösz a segítséget
Nagyon jó hogy így felpörgött ez a fórum! -
xtend
senior tag
válasz huliganboy #977 üzenetére
Szvsz is egy Donate paypal gombot ki lehetne rakni az oldalra sokan támogatnánk egy kis összeggel a fejlesztőket!
-
huliganboy
addikt
Kedves Kodi és magyar addon rajongók.
Egyelőre úgy néz ki megoldódnak a problémák és külön repo segítségével telepíthetőek, és frissíthetőek a magyar alkalmazások!
Kérek mindenkit, ezt telepítse fel a kodival, majd repo listában válassza ki a Movieshark tárolót amiben az összes app benne van!
Hálás köszönet snyz és warez kollégának!
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
-
tsilver
aktív tag
válasz huliganboy #969 üzenetére
nem izélgetésből írtam, írtuk tudom hogy sokat dolgoztok vele és kösz ,
minden elismerésünk érte. csak jeleztük a hibát[ Szerkesztve ]
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
lord.lakli
őstag
válasz huliganboy #969 üzenetére
Köszönjük a gyors, fáradhatatlan munkátokat.
Támogatom gombon el kellene gondolkodnotok. -
vazzemiko
tag
Itt leirtam mit kell torolni az ikonok cserejehez.
[rootolt_eszkozon_manualis_torles]
Itt van egy video, akinek nem rootolt a kutyuje, hogyan tudja megoldani.
Nem probaltam. -
-
remex
tag
Nagyjából most jól működik minden, igaz a repository-t kézzel töltöttem le és installáltam, mert nekem a forrás megadása után sem látta a Kodi a http://movieshark.xyz/repository-n belül a mappákat.
...valamint a MovieShark ikonok nagyon nehezen állnak át az új ikonokra, pedig Kodi gyorsítótár törlést is csináltam, de az egyik kütyümön még mindig a régi ikonok figyelnek az appban, arról nem is beszélve, hogy a főikon több készülékemen egyáltalán nem akar módosulni a főképernyőn, pedig már eltávolítottam és újra telepítettem stb... ezt a cache-t vajon hol lehet törölni?
-
gonorrea
senior tag
Üdv, a magyar tv-nél csak 5 adó jön, így kell lennie?
m1,m2,m4,d,dw
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
snyz
tag
A TV2 teljes filmek a tv2, supertv2, fem3, pro4 weboldalakon található teljes filmek megtekintését teszi lehetővé. Jelenleg 23db SD minőségű, szinkronizált film van.
(Ha helyrejön a repository, onnan is lehet majd telepíteni.)
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
Köszönöm a válaszaitokat, de sajnos nem sikerült a cache, előzmények és flushdns cache törléssel se behoznom az oldalt. Remélhetőleg hamarosan majd én is elérem, addig várok. Mást úgyse tehetek....
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
snyz
tag
http://movieshark.xyz Ez nekem megy. Lehet, hogy különböző szolgáltatókon más sebességgel frissül be a DNS.
-
remex
tag
Nekem is egyik pillanatban bejön, aztán meg újra Hostinger...
A repository nem megy, illetve a MagyarTV 006-ban is csak kb 5 csatorna jön be.
Elvileg ezeknek már működni kellene? -
Thusor
őstag
Hol is működik most a weboldal? Lemaradtam valahol...mert az összefoglalóba beletett weboldalon én nem érek el semmit se.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
xtend
senior tag
Aki androidon használja a Kodit az tudja erre a választ? [link] ( a kérdés a hsz off részében van)
Thank you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest