Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam.d666
kezdő
válasz
vargalex #43979 üzenetére
Írtam privátban, de megoldódott, ezért itt tolom a helyzetjelentést, hátha más is járt így. Szóval a jelszó nem tartalmazott speciális karaktert. Windows alatt este még nem talált frissítést 19.4 matrix, előbb viszont sikerült lefrissíteni filmpapa-t. Bejelentkezés után ment is a lejátszás. RPI4-en továbbra is dobálta a táblákat, ezért beállításokban töröltem a bejelentkezési adatokat, nyomtam egy mentést, majd újra bejelentkeztem. Ezután már elindult a lejátszás (bár nem értem, ez miért okozhatott gondot frissítés után?!). Ellenben most fagyasztotta le 2.x az RPI-t a filmpapa 5 perc leforgása alatt (a betöltő karika áll a képernyő közepén, nem forog, nem reagál semmire)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest