Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyos
tag
válasz ®abstract® #41765 üzenetére
Pontos leiras lenne? Valami nálam nem oké, nem megy, és nem tudom mit rontok el, step by step?
Üdvözlettel: bivaly
-
®abstract®
őstag
válasz fatalista22 #41797 üzenetére
nekem a 19.3.0 v van ez good. ha nem jó,akkor tedd vissza a régit!
#bivalyos
neked ugyanezt javaslom.
belépsz az onlinestream-konfig-iptv integracio-auto integracioba-elfogadod-igen-igen. majd ezutan vissza-kilepsz-restart kodi.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Norfeus
újonc
Üdv! Nemrég telepítettem az elementum kiegészítőt Kodira, letoltes megy, trackereket megtalálja.Egyetlen probléma a seedelès. Hol működik, hol nem. beállításokban seed forever van beállítva. seedelèssel kapcsolatban más beállítást nem találtam.
-
fatalista22
tag
Van olyan addon, amivel pakolni, meg szerkeszteni lehet fájlokat kodin belül?
-
cof
veterán
válasz fatalista22 #41808 üzenetére
Fájlkezelő van a beállításokban, másolásra, törlésre, áthelyezésre.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Koni74
csendes tag
válasz bivalyos #41803 üzenetére
Nekem így sikerült android tv box-on, alul raspberry-n:
Beállítások/Média/Profi nézet/Általános/Rejtett fájlok és mappák megjelenítése bekapcsolás
Kiegészítők/Videó kiegészítők/Online Stream/TV-k/Beállítások/Kiegészítő beállítások/Integráció/IPTV Manager kiegészítő telepítése
-EPG forrás: https://epg.anything.hu/all/guide.xmlKiegészítők/Saját kiegészítők/PVR ügyfelek/IPTV Simple Client beállítások/
Általános/Hely: Local path
-M3U lejátszási lista útvonal:
Külső tároló/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/addon_data/service.iptv.manager/playlist.m3u8
EPG/Hely: Local path
-XMLTV útvonal:
Külső tároló/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/addon_data/service.iptv.manager/epg.xmlRaspberry:
Általános/Hely: Local path
-M3U lejátszási lista útvonal:
Saját mappa/.kodi/userdata/addon_data/service.iptv.manager/playlist.m3u8
EPG/Hely: Local path
-XMLTV útvonal:
Saját mappa/.kodi/userdata/addon_data/service.iptv.manager/epg.xmlKiegészítők/Saját kiegészítők/Program kiegészítők/IPTV Manager/Beállítás/Csatornák és műsorújság frissítése most
Újraindítás -
fatalista22
tag
Hálás köszönet, Koni. Ez egy tökéletes leírás. És megy a legújabb iptvsimple is. Ez a rejtett fájl megjelenítés volt talán a kulcs, azt nem tudtam. És még az Rtl is magyar epg-vel van.
[ Szerkesztve ]
-
Jony2420
tag
....megy az onlinestream meg nem megy az onlinestream, már 2 hete csak ezzel foglalkozunk, kaptunk egy sweet tv listát nem hogy őrölnénk, és élveznénk az ajándékot amit kaptunk, hanem bizonyos felhasználók addig fogják (b@...i) ...sweet tv plugin, egyedi stream lista, stb, míg lekapcsolják, és megtörölhetjük a szánkat, már így is szigorítottak rajta, mire jó ez amit csináltok persze tisztelet a kivételnek !!!.....hát gondolkozzatok el azon amit írtam, és tudom, hogy most egy pár okostojás csak azért is fog okoskodni !
-
fatalista22
tag
Ez a topic a problémákkal foglalkozik. Segítünk egymásnak. Most az onlinestream volt épp a legtöbb embernél problémás, nyilván ezért lett ez most a fő téma. Mondd el, mi a problémád, hátha kapsz rá választ. A sweet.tv addon is lehet egy probléma, de maga a swet.tv egy előfizetéses szolgáltatás, akár az rtl+, vagy akármi más. Nem ez a topic fogja az árát emelni.
-
vargalex
Topikgazda
válasz fatalista22 #41817 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy nem maga az OnlineStream addon (volt) a problémás, hanem az OnlineStream által kinyert m3u8 használata IPTV addonban... És hozzá EPG használata, aminek aztán már egyáltalán semmilyen köze nincs az addonhoz (azon kívül, hogy megadható a forrása). De egyetértek a kollégával, szerintem is túl volt ez most tolva az utóbbi néhány oldalon.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
nfsu17
veterán
válasz vargalex #41818 üzenetére
+1 Jony + alex
Kb egy napot nem ment az onlinestream, majd magától helyrejött. Aztán alex csinált egy javítást.
És lett kb 465 hsz, hogy nem megy a szerb adás, meg a vpn, meg az rtl epg német nyelvű, meg a mobilomon így megy, úgy nem megy, pc-n jó, meg wtf.
Végén már azt se értette senki, ki mit kérdez és mi nem megy.
Akinek inge magára veszi (nem fogja senki, hótziher), szerintem most pihentetni kéne a témát.
Ezerszer le lett már írva, ingyenes iptv vagy megy, vagy nem. Vagy akad, vagy jó. Még a fizetős tv szolgáltatás sem 100%-os, szvsz nem tudom mit vártok el ettől az addontól.
Vki meg már 8k addont vár...
Amíg megy örüljetek, úgyse fog örökké.
Peace -
Smafia
junior tag
Sziasztok és további szép napot Én ki lépek a fórumról elvileg azért van hogy segítséget nyújtson valaki
-
vargalex
Topikgazda
válasz Smafia #41821 üzenetére
Érdemes elolvasni a topci címét is: "Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)".
Az Android verziónak külön topikja van, az EPG már nem tartozik a témához, az IPTV pedig kifejezetten tiltott az összefoglaló szerint.Alex
-
bivalyos
tag
Ncore addon volt régen, tud róla valaki valamit? Lehetne használni? Már repoban sem találom (rpi nexus)
Örülnék ha lehetne.[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
Az létezhet, hogy a Kodi SMB protokolja lassú már a 4k BD-khez? Van HTPC-m Windows 10 és Kodi-val és egy fájlszerverem (Windows Server 2019), a filmek a szerveren tárolva. Kodin a nagyobb méretű filmek indulásánál kiírja, hogy túl lassú forrás és akadoznak is azok a filmek.
A szerveren lévő megosztások SMB shareként vannak felvéve Kodin belül.
A szerver és a HTPC között megvan az 1Gbps-os kapcsolat, ha elkezdek másolni egy filmet a szerverről a HTPC-re az fixen 100MBps felett fut szépen végig.
Ami még fura, hogy a Kodi DSPlayer 17.6 + madVR-el nincs ilyen gond, ott szépen akadás nélkül végig mennek ezek a filmek is. Viszont ott más probléma van, nem vált vissza szépen HDR-ről, sokszor előfordul, hogy a film megállítása után nem reagál a Kodi menüje. Ha ezek orvosolhatóak, akkor maradnék a madVR-nél és nem feltétlen használnám a 19/20-as "gyári" Kodit.
A HTPC egy 10th gen i5 és NV GTX1050 VGA. -
®abstract®
őstag
válasz bivalyos #41824 üzenetére
korábban ment,ha minden igaz,de nem ismertem a működését.
manapság az lenne érdekes ha egyik repo ban lenne az ncore.live oldal vagyis ez [link]
ha torrentfilmes repot szeretnél akkor nagyon jo választás az elementum repo.
ezen kívül pedig van a kodi debrid zone repo. kb. 10 fajtát láttam eddig de biztos van több is.ezek is torrentesek de komolyabb szinten.
ezek olyan havidijas szolgáltatások amik 5 vagy 10$ ba kerülnek,viszont valamit valamiért= van 8K-6K-5K-4K-2K-fhd-hd tartalom+felirat.
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
consono
nagyúr
válasz ®abstract® #41827 üzenetére
Mintha az elementumban lenne ncore provider, de évek óta nem próbáltam...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Gombinyó
őstag
Nincs semmilyen plusz fájl létrehozva.
Többiek: nem skálázok semmit, 95%-ban 4k anyagot nézünk, ami szintén szebb már egy alap Jinc algoritmussal, minimális VGA használat mellett.
Alapvetően ezt el is tudnám engedni, ha Kodi 19, "amiben minden benne van, ami nekem kell" jó működne. Erre keresem épp a megoldást. A HTPC-t nem használnám NAS és egyéb funkciókra, hogy ezzel megszűntessem a hálózati lejátszást. -
xtend
senior tag
-
gyűrű
addikt
válasz Gombinyó #41833 üzenetére
Akkor hozz létre egy advancedsettings.xml fájlt , és másold be a kodi userdata mappába.
Ez legyen benne :
<advancedsettings version="1.0">
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>524288000</memorysize>
<readfactor>20</readfactor>
</cache>
</advancedsettings>[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
válasz ®abstract® #41827 üzenetére
Elementumba valóban van, viszonylag működik is, de a menü rendszer az nagyon nem oké, régebben ami volt addon az ilyen böngészős volt, itt címre kell inkább keresni, ez nem tetszik.
-
péjé
őstag
sziasztok,
a digitv appnál a felhasználó névhez a mailcímet írom be és a jelszavamat de azt írja hogy érvénytelen....a diginél működik a cucc mert online nézem a számláim...
Ezt használja vki?
előre is köszi -
Shade45
senior tag
RTL most applikáció nem játszik le semmilyen tartalmat, bejelentkeztem a felhasználó nevemmel, aktív az RTL+ Active díjcsomagom (mobilon működik szépen), azt írja ki, hogy előfizetés szükséges.
Google chromecast (4k) Android Tv az eszköz, KODI lett rá telepítve és ezen belül futtatom az RTL most kiegészítőt.
Van esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
vargalex
Topikgazda
Inputstrem Adaptive lejátszás van. A felbontást dinamikusan fogja állítani a megjelenítendő méret/sávszélesség függvényében. Nálam (szintén Kodi 20) minden 1080p-ben (egész pontosan 1920x1088-ban) indul teljes képernyőn az RTL Most-on. Ha kisebb méretben használom a Kodi-t, akkor annak megfelelő felbontásban. Ha lejátszás közben változtatom a Kodi méretét, akkor kb. 30 másodpercen belül követi azt a videó felbontása is.
Szóval, próbáld meg, hogy vársz legalább 30 másodpercet.Nem lehet, hogy a szolgáltatód szép lassan engedi át a teljes sávszélességedet? Ha speedtest.net-en, vagy szelessav.net-en mért, akkor mi látszik a rajzolt sebesség grafikonon?
Szerk.: Amit elfelejtettem írni: érdemes átnézni az Inputstream Adaptive beállításait is (az RTL Most beállításaiból is elérhető), mert ott beállítható akár manuális választás is, vagy maximalizálható a felbontás, stb.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
blakey
titán
válasz Shade45 #41845 üzenetére
Naplófájl sok mindent elárul(hat). Nálam nincs gond a lejátszással és a felbontással sem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vargalex
Topikgazda
Ez is jó megoldás, ha mindenképpen 1080p-t akarsz és biztos vagy benne, hogy a forrás oldal és a neted is tudni fogja.
Egyébként automatikus beállítások esetén éppen a nálad tapasztalható hiba esetére írja, hogy próbáld meg kikapcsolni az Auto determines initial bandwidth opciót:
Azaz szerintem a neted úgy viselkedhet (lassan engedi a teljes sávszélességet), ahogy írtam.
Alex
-
fatalista22
tag
A felszín beállításainál a főmenü elemek sorrendje nem módosítható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest