- 20 éve a PH!-n
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz etrop01 #15534 üzenetére
Már alapból is voltak gondok, hogy olyan anyagok se mentek amik a főgépen simán, már mint a forrásból nem tudott soha semmit kiolvasni és semmit se jelzet, vagy mondta volna hogy baja lenne. Na simán töröltem win alatt a beállítás mappáját
, átraktam a nagy gépen találhatóra. Voilá, ment rögtön ahogy kell auser per profilod per appdata per roaming per kodi is. De azt is megpróbáltam, hogy teljesen elölről beállítottam újra mindent, de akkor meg nem minden ment mondjukmovieshark alól se. Na de most ez így megoldotta végre és megy minden rajta. Arra jutottam, hogy lehet az a gond, hogy kikapcsolgattam a forrásoknál az összes nem magyart, nem a beállításokban nem állítottam csak magyarra, mert láttam, hogy abból csak gond van. Igaz így megint több mindent néz át, de alapon hagytam mindet, és még belépni se kell már aexoshark .moviesharknál [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo Ideapad Flex 5 Ryzen 7-5700U / 16GB RAM / 1TB NVMe SSD / 14 FHD IPS Garanciális
- Gigabyte AORUS RTX 2080 Ti XTREME 11G videokártya garanciával
- Újszerű ASUS PCE-C2500 PCIe LAN 2,5 Gb hálózati kártya (2.5 Gigabit Ethernet PCI-E Network Adapter)
- GIGABYTE P850GM 850w 80 PLUS Gold
- Eladó teljesen makulátlan Apple Watch SE 2 44mm 98% akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest