- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
retesz147 #16984 üzenetére
Nekem az itthoni hálózatom. Huawei B593 > Xiaomi 3G > Tplink 8 portos swits > gépek és boxok kábelen (5 pc, Beelink MINI MXIII III, MINI MXIII II, +1db Tplink 5 portos swits, Sunvell 95) > Xiaomi 3 router wifi repeater > telók és Megogo MXV.
Semmi hiba nincs, vagyis volt.
Amikor a B593 routolt és wifivel kapcsoltam a boxokat a Beelinkekre invalid mac adres hibát írt, kábelen is utána. Kiiktattam a B593-at (csak modem), megszünt a hiba, ami ugyan az volt, mint neked.
Az invalid mac addrest akkor írta ki, mikor fix ipt akartam kiosztani, ha nem fix volt akkor mentek, de ugyan ezzel a hibával, sőt amikor veállítottam a WDR4300-at routolni (nem volt még itt a 3G), akkor is invalid mac volt. Cseréltem az összes kábelt egyformára az aliról (lap cat6 kábelekre).
Azóta ebben a felállásban semmi hiba, pedig a 3G rendesen ki van használva, még egy 2TB külső vinyó is lóg rajta, a temérdek Xiaomi Smart Home cuccról nem is beszélek.....
Szerintem nálad is wz lehet (nem tudom pontosan mi), próbáld ki a fix ipt.
Hopp, hamarabb írtam, mint olvastam
[ Szerkesztve ]
-
TomBond
aktív tag
Be tudom valahol állítani, hogy a kodi (alapprogram) magától frissüljön? Ebben az esetben 17.4-ről 17.5-re.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Meglett a megoldás, köszönöm szépen!
Bemásolom a javaslatod, hátha valakinek jól jön!:
"Az első a Switch Control menüben a LAN1be legyen a box és kapcsold ki a Flow Controlt. Speed lehetne fixen 100MB Full An. Utana nezd meg 100Mb Full duplex Force beállítással is. Majd ugyanezt bekapcsolt Flow Controllal.
Második, hogy nézd meg Firewall - Netfilter alatt NAT vagy uPnP beállítással mi történik.
Javaslom mindig csak egy beállítás és utana teszt. Hátha. Sok sikert.
https://mobile.twitter.com/geekyranjit/status/867966528192262146/photo/1"Az első mondatban volt nálam a megoldás, de főleg a Flow Controll kikapcs, 100Mbps Full AN mellett.
Nagyon szépen köszönöm!
Másnak is a sok ötletet, hogy próbáltatok segíteni!!#Xiaomi wifi router 3G padavan beelink mxiii
-
rfszabi
tag
sziasztok!
OnlineStream.hu plugint telepítenék, de amikor telepíteném zip-ből "dependencies not met, please contact add-on author." akkor ezt az üzenetet kapom.
Ötlet, tipp? -
morefire
tag
Az ExoShark 1.1.9 frissíthető az ExoShark Repoból.
Változáslista -
Slukkica
őstag
OnlineStream addon frissitve. Az új verziót a Lazarusban keressétek.
A régi verzió még megtalálható az MS-ben.Az újba bekerült a TV szekció!
-
blakey
titán
válasz
retesz147 #16984 üzenetére
Ahogy már végigmentünk a dolgokon, a két eszköz nem szereti egymást, bizonyíték rá a másik eszközöd ami hibátlanul működik. Amiket megbeszéltünk még kipróbálhatod de ha nincs javulás akkor box csere lehet a megoldás. Ahogy már írtam neked, sajnos nálam is volt olyan, hogy a router és egyik eszközöm nem szerették egymást.
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Off a téma, de hátha találkozott valaki ilyen problémával. Box topicban tettem fel a kérdést, @blakey kolléga próbált segíteni, de úgy néz ki nem tudtuk megoldani a dolgot.Nincs valakinek ötlete, mi okozhatja ezt az inkompatibilitást vezetéken?
"Szinte használhatatlan lett a box". -
DarkByte
addikt
Nem régen lett HBO GO-ban live stream a magyar HBO csatornára. Igaz csak SD de még is van. Ezt sem lehetne valahogyan Kodi-ra varázsolni? Tehát nem a VoD-ot hanem a stream-et? Előfizetési adatok megadásával természetesen, nem feketén érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
addikt
előzmény
Ha hiszitek,ha nem,rendbejött a teljes képernyős lejátszás a windows 10-es kodimon,mégpedig úgy hogy visszaáltam az előtő windows 10 buildre,nem tudom mit csesztek el a legfrisebb win 10-el,hogy csak hang volt a kiegészítők lejátszásánál,de sehogy sem tudtam helyrehozni,csak így,olyan mintha nem tudná használni lejátszáskor a hardveres gyorsítást. -
karessz11
csendes újonc
Sziasztok. Egy kis segitség kellene. A laptopon szoktam kodizni, amin windows 10 van, amikor frissül a windows, utána mindig kékképernyővel kidob a kodi. Meguntam mind visszaállitani a windowst az elözőre, igy teljese alaphelyzetbe állitottam.(ezt javasolták a youtubon) De igy is mikor elindul a kodi, pár másodpercre rá megint kékképernyő lessz. Van e erre megoldás?
-
samupapa
csendes tag
válasz
junkpod #16974 üzenetére
A kodi egy androidos Mini M8S-en megy (2/16GB), van rajta digit kimenet erősítőbe (SPIDF, optikai), meg egy HDMI amivel az LG tévémre van kötve. Eddig előző kodi verzióknál nem csinálta ezt, minden alapbeállításon van. Most a 17.5 verziónál csinálja, hogy random elkezd kattogni meg viszhangosodni a hang egy idő után. 2-3 újraindítás után megjavul és megy szépen akár órákig...
-
Zolorado
tag
válasz
Széna Tom #16975 üzenetére
Elvileg olvassa a lemezszámot az ID3v2 tagből, szerintem ott kell megadnod hogy hányas lemez, a mappastruktúra mindegy.
-
Széna Tom
csendes tag
Alap kérdés, de nem találtam jó megoldást sehol. Hogy rendezitek a zenei dupla albumokat? Próbáltam külön mappákba. Mediamonkey, Musicbrainz.. stb. De többnyire egy mappába veszi és van két első szám, két második..
Mi a megfelelő rendezés, mappastruktúra? -
vitezfeher
tag
[ Szerkesztve ]
-
sergio81
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segitséget kérni tőletek! Adott egy Philips puk7100/12 androidos tv! Korábban már használtam rajta a kodit és a MSrepo-t! Most egy gyári visszaállítás után újratelepítve sehogy nem tudom működésre bírni! A repo feltelepül rendesen (próbáltam már többek közt a lazarust is ua.) De amikor a tárolóból akarom telepíteni a kiegészítőket a sikertelen csatlakozás a tárolóhoz üzenet fogad minden repónál kivéve a kodi alapjait! Valakinek esetleg ötlete? Napok óta próbálgatom a tv-t már vagy 10szer újrahúztam különböző verziójú romokkal , hátha de mindig ugyanaz! Idegesítő mert előtte kb. egy évig használtam ezen a tv-n! Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
addikt
Találkozott már valaki olyan hibával,hogy windows frissítés után win10 legál(a legfrissebb őszi) nincs kép a kiegészítőknél? pld rtlmost,tv2 player,elindul a műsor és csak hang van.ha átrakom a kodit ablakos módba és kinagyítom a képet akkor jó,csak ugye alul van a tálca,meg felül az ablak kerete.valami windows védelem lehet? A filmlejátszás megy rendesen nasról teljes képernyőn is.winben egymonitoros mód van csak,kodiban hardveres gyorsitás ki-be kapcsolásával,átkapcsolásával már próbálkoztan.winben intel hd graphics driver nem változott,ugyanaz mint volt,más mi lehet még?
-
Brett001
aktív tag
válasz
Martin Eden #16959 üzenetére
Köszi!
-
Slukkica
őstag
Igen beállítás függvénye, hogy frissül -e vagy sem.
Mai frissítések:
ExoShark, Plex free, URLResorver, Adulthideout! -
Slukkica
őstag
Az ExoShark 1.1.8 frissíthető a Lazarusból is
-
pavicevic
tag
sziasztok!
felraktam a sunvell t95-os boxomra ezt a buildet: LibreELEC-S905.arm-9.0-Leia-testing-Gendo-20-10-2017
szeretnek mukodo netflixet ezen a verzion, azonban a netflix addon telepitese utan a bejelentkezesnel a login failed, valamint please check your credentials hibauzenet fogad.
van vmi megoldas erre a problemara?
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy hülye kérdés, de:
Most telepíttetem Win10-re a Kodi-t, és nem találom a hangerő állítási lehetőséget a zenelejátszóban.maximum hangerőn bömböl. Mielőtt valaki, hogy a windowsos csúszkával állítsam, akkor elmondom, hogy WASAPI-t használok, tehát a vindózos hatástalan. Ezt a lejátszón kéne állítani, ha volna rajta olyan. Valamit utólag kell letölteni?
[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
Youtube addon mindenkinél olyan, hogy nem látszik minden feliratkozás és pl. az előzményeknél semmi?
-
MeSKA
aktív tag
Köszönöm a segítséget... Hát nem sikerült, pedig mindent a leírtak szerint csináltam. Visszaraktam a régi, 16.1-es Kodi rendszert, azzal tökéletesen működik. A 17.4-es rendszert pedig hanyagolom, rendesen elcseszték...
Viszont egy dolog nagyon érdekelne! Az nCore-t szerettem volna feltenni rá. Fel is ment a HUNCoreTV (2.0.3-as verzió) bejelentkeztem, de hibát ír ki és nem indul el. Telepítve van a kiegészítője is, a libtorrent (1.0.9i verzió)
Valakinek sikerült ezt beállítani és megy rendesen?[ Szerkesztve ]
-
Fastfact
csendes tag
Sziasztok!
Valaki rájött esetleg hogyan kell ilyen LG magic remote-tal előhívni a helyi menüt? -
tlac
nagyúr
4k-s hdr-es filmekkel lehet valami kezdeni, hogy ne legyenek fakóak nem hdr-es kijelzőkön?
-
Zolorado
tag
Valóban a külső IP-re szokták mondani hogy dinamikus, ahogy az előttem is írták, de ha routered van, akkor alapesetben az is dinamikusan osztja ki az IP-ket!
Ha IP-cím alapján szeretnél kapcsolódni a hálózathoz, akkor az IP-címet fixálnod kell azon a gépen, amelyikkel megosztod a mappát, különben lehet hogy pár ki-be kapcsolás és eszközök fel-le csatlakozása után másik IP-t kap. (Hasonlóan jártam a Kore-ral.)
-
samupapa
csendes tag
Sziasztok!
Androidon kb egy hete frissítettem 17.5-re a KODI-t, azóta HDMI-n a hang egy idő után elkezd kattogni, majd visszhangos lesz, élvezhetetlen, ha online nézek filmet sorozatot. Van, hogy csak 2-3 újraindítás után lesz jó, aztán megy órákig jól, majd random megint "behülyül" a hang. Valaki találkozott már ilyennel? Mi lehet a megoldás? -
morefire
tag
Az ExoShark 1.1.8 frissíthető az ExoShark Repoból.
Változáslista -
MeSKA
aktív tag
Most irt az Eminent ügyfélszolgálata. A lényeg, hogy a Kodi 17-es rendszertől megváltozott az SMB kezelése. Küldött egy linket a megoldáshoz!
http://www.eminent-online.com/faq/index/quest/q/11696/
Ezek szerint ezt említetted Te is, csak a PC neve helyett az ip címét mondtad. Vagy mindegy mit írsz be server névnek?
-
kmarci25
veterán
Az utóbbi időben elég gyakran használtam a TV2 addont. Tegnap este (9-10 óra körül) először csak döcögött a lejátszás, aztán megállt bufferelni. Az egyéb net forgalmat leállítottam, először egy újraindítás segített, kb fél órát megint ment, aztán újra előtöltés. Speedtesten néztem sebességet, az rendben volt. A dühítő ebben az volt, hogy a kis százalék mutató egy fél órás műsornál kb. fél percenként haladt egy százalékot. Több adást is próbáltam, de mindnél ugyanez volt. Más használta tegnap ezt az addont?
-
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek, el vagyok keseredve...
A mai napon üzemeltem be egy Eminent EM7680-as készüléket. (OP rendszere a LibreELEC, azaz Kodi). Gyári állapotban (gyári szoftver verzióval) beállítottam a wifi kapcsolatot. A már előtte megosztott számítógépes mappát hozzáadtam. Működött is, szépen stream-elte a videókat egészen addig, amíg fel nem telepítette az új Kodi verziót. Onnantól sehogy se látom az SMB hálózatomat. Mi lehet a probléma?
Ugyan úgy próbálom hozzáadni a hálózati mappát, ahogy az elején, de nem lát, nem észlel semmit. PC-t kizárnám, mert az elején jó volt, illetve van egy Raspberry-m amire ugyancsak a Kodi OP rendszere van telepítve és ott rendesen megy a dolog. -
palika20
csendes tag
Üdv.
Nekem a KODI raspberry-n fut és NAS-ról szedi a médiát. Esetleg valaki nem tud nekem abban segíteni, hogy a törölt filmeket és az újjonnan berakott filmeket autómatikusan hogy tudnám frissíteni?
A válaszokat köszönöm.
-
generic
senior tag
sziasztok!
Jelenleg melyik m3u lista az ajanlott magyar tartalmakhoz? Regen moviesharkoztam, az mukodik meg?
-
AcCEsS
senior tag
válasz
bacsomarton #16905 üzenetére
Köszi a tippet
, megpróbálom ezt a spéci VNC verziót valahogy átemelni raspbian alá. Meglátjuk...
-
a.t.t.i.
senior tag
Tud esetleg valaki arra megoldást hogy a kodi libreelec alatt,csak lejátszáskor villogtatja a képet?
Hol van kép-hol nincs,aztán valamennyi idő után,már nem csinálja.
Valami beállítás?[ Szerkesztve ]
-
bacsomarton
tag
válasz
AcCEsS #16902 üzenetére
Szia!
Libreelec alatt van VNC szerver, a hivatalos Libreelec repository alól telepíthető és teljesen jól működik (Raspberry Pi VNC). Normál Raspbian alatt (nem Lite) az OS VNC szervere egyébként nem látja a KODI-t, azaz, ha elindítom, akkor továbbra is az asztalt látom, míg a monitoron már fut a program. A lite-al kapcsolatban ezt a fórumot találtam:
https://raspberrypi.stackexchange.com/questions/68046/black-screen-using-vnc-with-raspbian-lite
Talán a Te esetedben nem a fekete képernyő jelenik meg, hanem a KODI felülete.
Márton
-
salem007
tag
Nálam a Viasat play nem frissíti önmagát.
Behalt ez is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitorkalibráló eszközök
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával