- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Itt egy angol nyelvű leírás, ami lépésről lépésre bemutatja, hogy lehet egy olyan menüpontot létrehozni a főmenüben, amely egy konkrét mappában levő filmek/sorozatok/bármi tartalmát mutatja – én ennek alapján csináltam: [link]
Az egésznek a kulcsa, hogy először ún. smart playlistet kell létrehozni, ami tulajdonképpen leszűri a kívánt mappa (mondjuk a gyerekfilmek mappája) tartalmát, aztán az újonnan létrehozott menüpontot úgy kell beállítani, hogy erre a smart playlistre mutasson. -
gyűrű
addikt
-
Beni2360
félisten
Hát ezeken már túl vagyok de ismét ráfeküdtem a kíváncsiság végett és rájöttem ami SAMBA-n meg van osztva azt nem engedi nekem NFS-sel megosztani. És már vagy 3 éve tökéletesen megy a SAMBA megosztása. Vagy valamit rosszul csinálok de olyan egyszerűen adja magát, hogy nincs apelláta. Pl a video mappát nem engedi felvenni mert jelzi, hogy már megosztott.
-
blakey
titán
Mede8er-em volt előtte, és azon is NFS-en keresztül néztem a filmeket, mert elég nagy bitrátájúakat nézek, ezért is jobb az NFS.. - SMB-t használok évek óta, mert nincs semmi probléma vele, természetesen az NFS mindig ott van ha netán szükség lenne rá. Nem tudom te mekkora bitrátájú filmeket nézel, de egy 120-150Mbps film hibátlanul megy SMB-n is, adj egy esélyt az SMB-nek és próbáld ki, küdés helyett. SMB3 és NFS között kb. semmi küólönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest