Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kezo0
addikt
Itt egy angol nyelvű leírás, ami lépésről lépésre bemutatja, hogy lehet egy olyan menüpontot létrehozni a főmenüben, amely egy konkrét mappában levő filmek/sorozatok/bármi tartalmát mutatja – én ennek alapján csináltam: [link]
Az egésznek a kulcsa, hogy először ún. smart playlistet kell létrehozni, ami tulajdonképpen leszűri a kívánt mappa (mondjuk a gyerekfilmek mappája) tartalmát, aztán az újonnan létrehozott menüpontot úgy kell beállítani, hogy erre a smart playlistre mutasson. - 

gyűrű
addikt
 - 

Beni2360
félisten
Hát ezeken már túl vagyok de ismét ráfeküdtem a kíváncsiság végett és rájöttem ami SAMBA-n meg van osztva azt nem engedi nekem NFS-sel megosztani. És már vagy 3 éve tökéletesen megy a SAMBA megosztása. Vagy valamit rosszul csinálok de olyan egyszerűen adja magát, hogy nincs apelláta. Pl a video mappát nem engedi felvenni mert jelzi, hogy már megosztott.
 - 

blakey
titán
Mede8er-em volt előtte, és azon is NFS-en keresztül néztem a filmeket, mert elég nagy bitrátájúakat nézek, ezért is jobb az NFS.. - SMB-t használok évek óta, mert nincs semmi probléma vele, természetesen az NFS mindig ott van ha netán szükség lenne rá. Nem tudom te mekkora bitrátájú filmeket nézel, de egy 120-150Mbps film hibátlanul megy SMB-n is, adj egy esélyt az SMB-nek és próbáld ki, küdés helyett. SMB3 és NFS között kb. semmi küólönbség.

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
 - 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
 - HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
 - DJI Osmo Pocket 3

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest