Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azért próbáld meg ugyan azt a filmet egy usb-s hdd-ről is lejátszani, hogy kizárd a hálózati anomáliát. szerintem

(#256) c4
"Háááát... Az UHD-BD 100Mbps adatsebességére nem is biztos, hogy oly rettentő szükség lesz még a 4K-s megjelenítőkön sem."ez most a 10 bites hevc-re ...? (mert ahoz a 10 bitességnek semmi köze)
vagy félreértek valamit?100mbit pedig kell majd, hiszen 4x akkora képmel kellene 2x akkora helyen elférnie, ez eleve feltételez egy 2x jobb tömörítőt, ami a hevc lenne... egyelőre nem láttam olyan hevc (h265) enkódot, ami fél méretben tudta ugyan azt, mint az avc (h264), de mondjuk sokat nem is láttam eddig, meg kérdés mindig a forrás...
(#258) Svédország - kodi alatt látod a hdd-t? (systerm info/storage)
Új hozzászólás Aktív témák
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Vivtek D5380U-WNL - 5000 Ansis projektor - Full HD 3D - Nagy fényerejű projektor - WUXGA -
- Harman Kardon DBS280 2.1 Blu-Ray 3D házimozi hibátlan új állapotban távirányítójával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest