Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Köszi az infót. Persze akkor vagy az én elvárásaim magasak, vagy szokás szerint én fogom ki az indián temetőben készült példányt. Működik nekem is, de valahogy mégsem olyan fluent, mint amit várnék egy ilyen cucctól. Meg ahogy az első 2-3 héten teljesített. Pedig tényleg semmi másra nem használom, csak kodi. Még adatot se tartok rajta, van NAS.
Most elgondolkoztam még RPi4 vagy 5-ön is.
Bár nem létfontosságú, hogy a h265 is menjen, elég lenne, ha stabilan működne a jelenlegi.Esetleg LibreELEC helyett nincs valami jobban bevált opció? Vagy itt senki nem vacakol ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest