- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Szerintem egy kicsit elbeszélünk egymás mellet
Még anno az S905-ös topikban pont a te általad említett módszereket használom mind film, mind sorozat média kereséshez, és nincs is gondom, kivéve a vázolt esetet. Tehát megtalál mindent. Csak ami rész nálam "Serenity" néven fut azt a tvdb-s keresés után a kodi "The Train Job" címen adja be, mert szerinte annak kell ott lenni. Egyébként a rész fájlneve a következő: Firefly.S01E01.Serenity.mkv. Tehát nekem olyan érzésem van, hogy a fájlba beírt címet egyáltalán nem veszi figyelembe, csak azt, hogy ez a sorozat 1. évadának az 1. része, ami szerinte a The Train Job. Ezen szeretnék változtatni. Persze lehet csak így estére nem értem már amit írsz, és holnap friss fejjel már más lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amatőr csillagászat
- Autós topik
- OpenWRT topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest