Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
A thumbnaileket szerintem alapból a KODI mappában tárolja lokálisan. A 11ezer fájl szerintem eszement nagy mennyiség, ha azt windows alól megnyitnád thumbnail módban, az is homokozna rendesen.
Szerintem nincs más mód err emint a képeidet is katalogizálni/csoportosítani és egyes mappában sokkal kevesebb képet tárolni, esetleg a felbontásukat is csökkenteni.
Mint írtam én is NASról nézem a képeket, 13mpixelesek kb, és csakolvasási joga van a boxnak (no trust
)de egy mappában csak kevés kép van (max pár száz, ahogy a memkariról archíválom őket), de ennek is látom a gondját. A végső megoldásom az lesz, hogy a képeket 4k/2k-ra leméretezem (NASon el leet erre indítani programot) egy másik mappába, így az archívum sem lesz mindig piszkálva, és utána szétválogatom, esetleg felcímkézem esemény, szereplő szerint, és így lehet majd rendes családi diavetítést indítani.(meg látom írtál LE topikban is és említették a memória szivárgást, tegyél akkor próbát a 32 bites verzióval abban nincs ilyen gond állítólag)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)de egy mappában csak kevés kép van (max pár száz, ahogy a memkariról archíválom őket), de ennek is látom a gondját. A végső megoldásom az lesz, hogy a képeket 4k/2k-ra leméretezem (NASon el leet erre indítani programot) egy másik mappába, így az archívum sem lesz mindig piszkálva, és utána szétválogatom, esetleg felcímkézem esemény, szereplő szerint, és így lehet majd rendes családi diavetítést indítani.