Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
junkpod #1286 üzenetére
Értem. Szóval egy kicsit lesre futottam. Mind1 végül is a 15.2 jól megy, a frissítés értesítést kikapcsoltam, tehát nem is majrézik érte. Amúgy Rockchip-es HW jobb választás lett volna támogatás szempontjából?
Bár amit az MXIII "féle" lejátszókba tesznek rendszerchipeket még jelenleg az Amlogic S812 a legerősebb (megfizethető áron persze). Ezért esett erre a választásom. A KODI támogatottságról nem tudtam. De nem is értem mert a neten még ezer és millió van ezekből a készülékekből (ÚJAK!), miért nem kap támogatást?!?
Amúgy persze, nálam a factory reset az első mindig, majd kapott pár alapvető alkalmazást, ami meg nem kellett az törlés, TOP TV launcher és kész is. Tehát minden jól működik jelenleg. Csak ez volt furcsa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest