- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
junkpod #1286 üzenetére
Értem. Szóval egy kicsit lesre futottam. Mind1 végül is a 15.2 jól megy, a frissítés értesítést kikapcsoltam, tehát nem is majrézik érte. Amúgy Rockchip-es HW jobb választás lett volna támogatás szempontjából?
Bár amit az MXIII "féle" lejátszókba tesznek rendszerchipeket még jelenleg az Amlogic S812 a legerősebb (megfizethető áron persze). Ezért esett erre a választásom. A KODI támogatottságról nem tudtam. De nem is értem mert a neten még ezer és millió van ezekből a készülékekből (ÚJAK!), miért nem kap támogatást?!?
Amúgy persze, nálam a factory reset az első mindig, majd kapott pár alapvető alkalmazást, ami meg nem kellett az törlés, TOP TV launcher és kész is. Tehát minden jól működik jelenleg. Csak ez volt furcsa... -
thboxx
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy MXIII-G médialejátszót (méd in csájna). Android 5.1 frissített rommal, előtelepített 16.0 KODI-val.
Utóbb említett alany filmindításkor kifagyott. Annyira hogy újrabootolt a rendszer... Feltettem a 16.1 Jarvis-t.
Semmit sem javult. 17.0 Aplha-val annyi ment, hogy a film elindult, de amikor beléptem az audio beállításokba, szintén kifagyott. Már ott jártam hogy új eszközömet megjavítom egy nagyobb méretű kalapáccsal, mikor kerestem a neten egy archiv 15.2-es KODI-t és feltettem azt. Láss csodát, ezzel minden működik tökéletesen...
Kérdés: Mi lehet a baj a "továbbfejlesztett, hibáktól mentesebb, újabb, jobb" KODI-kkal (nem konkrétan a 17.0 Alpha-ra gondolok)?
Már csk azért, mert kicsit bosszantó, hogy nem mennek rajta...Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest