Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz Hegyirabló #5802 üzenetére

Hát mmo-kban általában hasonló.
    WoW-ban általában temetőben éledsz és onnan futsz vissza a hulládhoz,ami nem mindig jó.
    MMO-ban nem lehet végleg meghalni,na jó igen.De az másik játék.
    Egyébként a karaktered azt hiszem Jedi knight és azon belül is sentinel,sentinel-nek háromféle harci stílus van.Minden kasztnak van két advanced kaszt,mind a két advanced kasztnak 2-2 különböző harci stílus és egy ötödik ami közös,vagyis mindkét advanced kaszt tudja.
    De mivel előfizető vagy,tudsz kitanulni egy más féle kaszt-ot is.
    Jedi consular - sith inquisitor kb ugyanaz,a sztori teljesen más a képességek hasonlók,csak az egyik villámokat szór és mindenféle rosszaságot addig a másik képes hozzádvágni a gellérthegyet. :D
    Sith warrior - jedi knight megint egy forma,csak a sith warri csúnya rossz arc és abból meríti a képeségeit hogy eldurran a pipától az agya.
    Jedi consular - sith inquisitor képes gyógyító karakter is lenni,tank is és dps is.
    Jedi knight - sith warri dps és tank is tud lenni.
    A knight és warri közelharcos főleg és a kardjával veri az ütemet,meg az ellen búráját.
    A consular és inquisitor veszett messziről hozzád vágja a fél várost vagy olyan villámokat vág hozzád messziről mint a huzat.Plusz tudnak láthatatlanok is lenni.
    Most csinálom sith assasin-al az eternal sztorit,már a végén járok,a harcok háromnegyedét skippeltem,mert egyszerüen elsunnyogtam az ellenség közt.Aztána hátuk mögül ilyet mutogattam. :P
    Sith assasin a sith inqistor harcias advanced kasztja,a másik a sorceress.Az nem tud láthatatlanná válni,de ha a környéken van jobb ha van nálad villám hárító. :DDD

Jah a respawnról és a halálról egy érdekes dolog.
    Egykoron mikor nagyon hiányzott a WoW és mindenféle MMO-t kipróbáltam játszottam az EVE online-al.Egész jól ment,imádtam bányászkodni,napi 6-8 órát elbányászkodtam. :B
    Aztán mikor már egész jól ment megvettem az álmaim bányászhajóját,ráment a vagyonom.
    Iszonyúan örültem neki,úgy ki akartam próbálni hogy el felejtettem biztosítást venni rá.Lényeg a lényeg,rá fáztam megöltek a kalózok,EVE online-ban ha meghalsz bukod azt ami nálad volt,kapsz egy üres zsebű klónt akinek nincs semmije.Így lett vége az EVE pályafutásomnak.Egy hüyleség miatt elvesztettem mindent. :K
    Hát ezt nem szeretném Sw ToR-ban.

Új hozzászólás Aktív témák