- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
essox
csendes tag
zota77 - nek jár egy nagy piros,a korrekt eljárásért az üzlet során.
-
Angel112
csendes tag
Kérnék egy irosat kisslaci1908-nak dvd vásárlás miatt.minden a megbeszéltek szerint.
-
essox
csendes tag
ezért az üzletért szeretnék egy pirosat attila206 kollegának.
-
rekop
senior tag
Piros jár SpeedR kollégának, egy billentyűzetet vásároltam tőle, minden a megbeszéltek szerint történt. Megbízható eladó, ajánlott.
-
ZNorbiZ
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni draco6 fórum társnak. Ramot vett tőlem, nagyon megbízható korrekt vevő.
-
Slownz
senior tag
jaffa 2843 kollégának jár a piros, ezért az üzletért.
Üdv,
Tamás -
-
draco6
csendes tag
Kérnék szépen egy piros pontot ZnorbiZ eladónak, ezért az Kingston 2x512DDR 400Mhz KIT (1GB) memória üzletért. Csak ajánlani tudom.
-
draco6
csendes tag
Jár a piros pont Syron kollégának ezért az HIS Ati Radeon 9600XT üzletért.
Csak ajánlani tudom. -
Hoorus
őstag
vézé kollégának hatalmas pirosat kérnék. Led szalagot vásároltam Tőle, melyet Ő szerelt össze. Profi munkát végzett, kiválóan szuperál a cucc.
Előre utaltam, és 2 nappal később már itt is volt a csomag. Megbízható, 100 %-ig korrekt fórumtárs. Üzleteljetek Vele bátran.
Köszönöm
-
v-paci
aktív tag
Piros pontot kérek zozomester -nek ezért az üzletért.
-
dwill
csendes tag
Piros pontot kérnék Hellboy2387 kollégának a gyors, korrekt üzletértezt vette tőlem.
-
-
SoldierJohn
csendes tag
bersekh -nek szeretnék kérni egy pirospontot.
Egy csatlakozót készítettem neki,minden rendben ment.
Korrekt,megbízható fórumtárs
Köszönöm -
CSOKI08
csendes tag
Egy pirosat kérnék ezért az üzletért teebee1981 - nek
-
monti0222w
addikt
Egy nagy pirospont csiribácsinak Chuwi V88 mini tablet/ 7,9 IPS kijelző / RK3188 Qaud Core 1.8GHz / 2GB RAM / WiFi / /GARANCIÁS
Új Chuwi V88 mini tablet eladó, 1 év garanciás p.ü.-ben nyugodtan kérdezhetsz vagy 06305268813.
a termékinfóban bővebben írok róla
-CPU: RK3188 Qaud Core 1.8GHz
-GPU: Quad CoreMali-400 MP4 533MHz (jobb mint a Galaxy SIII )
-RAM DDR3 2GB
-16GB belső memória
-7,9" IPS kapacitiv kijelző, 16:9-es felbontás, 1024x768 , MultiTouch (10 pontos)
-Play áruház
-elülső kamera (2 Megapixel)
-hátlapi kamera (5 Megapixel, autófókusz)
-G-sensor
-Bluetooth 4.0
-WiFi IEEE 802.11b/g/n
-5000mAh akkumlátor
Csatlakozók:
1 x HDMI
1 x 3,5mm Jack
1 x micro USB
1 x tápellátás
1 x micro SD (32 GB)
Csomag tartalma:
1 x Chuwi V88 mini
1 x töltő
1 x USB kábel
1 x OTG
1 x használati utasítás
A tableten alapból van kijelzővédő fólia.
posta 1.000Ft.
A garanciáról itt és p.ü.-ben még kérdezhetsz.
város: Szekszárd
elérhetőségek: csiribacsiár: 57 000 Ft
termékinfó: kattints ide!
kérdezd az eladót! - új hozzászólásfeladva: 2013-05-20
utolsó up: ezért az ületért. -
feketeibiza
tag
Piros pont illeti Tiferet kollegát a gyors pontos üzletért!
-
alufelni
tag
Sziasztok,egy nagy piros pontot kérnék marharepa1 kollégának,egy Nokia 6600-át vettem tőle,az üzlet korrekt volt,megbízható,korrekt,csak ajánlani tudom.
-
Winner_hun
félisten
Imperator999-nek jár a piros, töltőket vett tőlem.
-
Zsoller87
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot adni [drstupid] -nak [ezért] az üzletért !
-
shrd
tag
Kérnék egy pirosat Hebehebe kollégának, aki egy Hitman Collection steam giftet vásárolt tőlem! Gyors, megbízható!
-
válasz
F e Z o #5078 üzenetére
Vissza is jár a piros pont sephi kollégának. Megbízható és gyors vásárlónak bizonyult.
-
shrd
tag
Kérnék egy pirosat tomo05 kollégának, aki egy L.A. Noire: The Complete Edition steam giftet vásárolt tőlem! Gyors, megbízható!
-
Joey03
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Sareth-nek. A Gears of War 3 Epic Edition-t vásárolta meg tőlem. Minden simán ment, ahogy eddig is, korrekt, gyors, megbízható partner. Köszi.
-
Xantor
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot MALEV kollégának ezért a remek tápegységért! Korrekt üzletfél, csak ajánlani tudom!
-
webdeejay
aktív tag
Repülne innen is a piros tottiboynak a telefon megvételéért. Korrekt, megbízható ember.
-
Macei
tag
Pirosat kérnék N-vidi-A-nak a Gigabyte M8000X egérért
Köszönöm
-
tottiboy
tag
Hatalmas pirospontot kérnék webdeejay kollégának a nagyon korrekt üzletért, hozzáállásért és lebonyolításért!
-
Lasy
veterán
sing1ep1ayer fórumtársunknak egy
-ot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (wifi router )
-
BeerBier
senior tag
Üdv!
Nagy phirospontot szeretnék kérni gador úrnak ezekért az egerekért,kettőt vettem hibátlanok
-
törölt tag
Pirosat kérnék vistyan-nak játékvásárlás miatt.
Nagyon készséges, naprakész, megbízható. Az első üzenetváltásunk után mindenről tájékoztatott, becsületes eladó. Csak ajánlani tudom! -
launda
csendes tag
Kérnék két
konastinky felhasználónak Ezekért a sony moncsikért Minden rendben gyorsan zajlott
-
Proci85
senior tag
Nagy piros pontot szeretnék adni destroyerpap fórumtársunknak ezekért a termékekért. Igazából 2 jár neki, mert már a második vásárlást bonyolítjuk, de csak most értékelem.
Maximálisan korrekt és előzékeny eladó. A felmerülő problémákat gálánsan kezeli.
A termékei pedig nagyon patent cuccok -
HeZzZ
senior tag
richard0135 érdemel pirosat amiét megvette a gépem! ajánlom bátran!
-
kormi0312
senior tag
Piros pontot kérek Fancy-boy fórumtársnak a hangfalszettért , gyors és korrekt partner! mindenkinek ajánlom!
-
gpek
tag
Egy piros pont [kocka10] kollégának a jó árakon szerzett cuccokért amit, nem is hirdetett.
-
droving
aktív tag
Egy pirosat kérnék norbee2244 ezért az üzletért.
-
pcminden
csendes tag
válasz
Lukitomi #5092 üzenetére
Vissza is mehet a piros pont [lukitomi]-nak az ssd- vásárlásért. korrekt megbízható partner.
-
geftaR
csendes tag
Egy pirosat kérek konradl [link]-nek a szuper processzorért
Köszönom!!
-
Gyok2
senior tag
Kérek pirosat szirteskft tagnak, ezért a kitért. Hibátlan RAM-ok és jó áron adta.
-
Nachtflug
csendes tag
válasz
TaylorXIII #4968 üzenetére
TaylorXIII fórumtárssal pirospontos öröm volt üzletelni: a megkeresése utáni üzletkötésre elfoglaltságaim miatt csak később tudtunk sort keríteni és eszébe sem jutott mástól vásárolni! Remélem, fogunk még üzletelni!
-
knight1987
csendes tag
Kérnék egy PIROS-at FanTomasz21 fórumtársnak, ezt vettem tőle: AMD Athlon X2-es gép Korrekt konfig, korrekt áron, normálisan csomagolva! Megbízható eladó, ajánlom!
-
molvany
aktív tag
Piros pont csabám - Fórumtársnak a gyors és Korrekt Fóliavásárlásáért
-
Szuperboci
senior tag
Piros pont jár *Tata* kollégának ezért az üzletért .
Minden rendben ment -
hdpeti-nek szeretnék kérni egy nagy piros pontotjátékot vettem tőle! Minden rendben zajlott,megbízható,bátran ajánlom!
-
Atke
senior tag
Tibusz00 kollégának kérnék egy pirosat, a kábelharisnya bizniszért.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged