- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
pepegarage
tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
Kérnék egy pirosat sandokansan kollégának ezért az üzletünkért ! Korrekt partner csak ajánlani tudom!
-
tgyurcy
csendes tag
simonzsoli-nak kérnék egy piros pontot ezért az üzletért. Korrekt, megbízható eladó, rendben ment minden!
-
Novver
senior tag
Pirosat kérnék Peti_ kollégának, Company Of Heroes 2 Kulcsot szereztünk be tőle, gyorsan, problémamentesen ment minden.
Bátran ajánlom mindenkinek
-
Rebirth
tag
Piros pont kambino -nak, egy jófajta PS3 120GB slim biznisz miatt.
-
Dataim
csendes tag
Pirosat kérnék ForRedGlory kollégának a Borderlands 2-ért
Gyors,megbízható,rendes +++ -
freebazsi
csendes tag
Szeretnék pirospontot kérni N!tRo kollegának ezért az üzletért
Személyes átvétellel vette meg a kártyámat, minden tökéletesen ment -
Barniby85
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni robimusicmak-nak.
Egy csomó cuccot vettem tőle.Segítőkész, megbízható eladó.
Köszönöm.
-
Bobolit
aktív tag
Mehet egy piros pont Almafejnek az almás kábelért.
-
ch003067
addikt
robimusicmak-nek jár egy piros pont, 2db mikrofont vettem tőle. Köszönöm
-
Dyrg kollégának kérnék egy piros pontot ezért az üzletért. Korrekt, rugalmas vevő, köszönöm...
-
peter889
őstag
Kérek egy piros pontot mikej95 fórumtársnak. Megbízható, korrekt partnernek bizonyult, ajánlom mindenkinek! Videokártyát vásároltam Tőle, ami azóta is kifogástalanul működik.
-
hattrickuser
aktív tag
Kérnék egy piros pontot blmhungary fórumtársnak. Ilyet rendeltem Tőle. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, megbízható üzletfél! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
-
=WiNTeR=
senior tag
Kérnék egy hatalmas pirosat miklosss2012 kollégának ezért az üzletért. Gyors, korrekt, megbízható eladó.
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Kérnék egy pirosat mindanee fórumtársnak. Ezt a monitort vette tőlem. Minden rendben és gyorsan ment. Ajánlott partner.
-
mekelek
csendes tag
[Slownz] - nak pirosat egy sandisk sansa zipért! előre utaltam és rendben megérkezett már másnap, köszönöm neki
-
Mayall
tag
Kérnék egy pirosat Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
zsoca875
csendes tag
Sziasztok, MachoJani80 kollégának szeretnék pirosat kérni,ezért az üzletért, korrekt, megbízható ember, állja a szavát.
-
lowzor
veterán
Piros pontot kérnék Chapel-nek. Egy Dell U2312HM-et vettem tőle. Ismét korrekt, gyors, megbízható volt
-
sixx:am
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék 1 pirosat Stoney21 kollégának az xbox 360-n játékért, korrekt megbízható eladó!
-
launda
csendes tag
Kérnék három
chsajt felhasználó számára
Ezért a HP kis cuccért
A Második piros ezért a subnotebokkért
És a T43 lapop a harmadik piros
Korrekt gyors segítőkész Minden okés -
-
Lasy
veterán
válasz
vikingsanyi #7937 üzenetére
vikingsanyi fórumtársunknak egy
-ot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (Xperia mini pro ház! )
-
simihun
aktív tag
Tothgera30kollégának kérnék egy pirosat, ezért az üzletért.
-
pozsoka
senior tag
Piros pontot interstate76 fórumtársnak, a segítőkészségéért, pontosságért, gyorsaságért!
Köszi. -
Lizardman
tag
Piros pont jár simihun felhasználónak!
Köszönöm!
-
Kutasz
csendes tag
Kérnék egy nagy pirosat Thermaltakenek az utolsó három játék és megvásárlásáért és a megelőlegezett bizalomért (előreutalás).
-
geotigris9
tag
Egy fekete pontot kérnék Lain felhasználónak. Vetem tőle egy innovatek flowmeter pro áramlásmérőt. Ami szépen kéken világít csak éppen nem mér semmit. Írtam neki több privát üzentet, hogy vissza venné e vagy valami. De egyik üzenetemre sem reagált. Eladni sem tudom mert ki venne meg egy funkcionálisan nem működő áramlásmérőt. Nem ajánlom senkinek vele az üzletelést!
-
polgi803
őstag
Asdxv kollégának kérnék egy nagy pirosat ezért az üzletért! Megbízható és pontos vevő! Csak ajánlani tudom!
-
pirosat kérek marcus1- fórumtársamnak ezt vettem tőle
-
válasz
Bluesummers #3475 üzenetére
A korrekt eladónak is jár a piros pont, tehát kérnék Bluesummers kollégának is bevésni egyet ezért az akkuért.
-
Ga
tag
Piros pont jár freestL kollégának a vásárlásért. Priviben, majd telefonon 1-2 napon belül egyeztetett időpontban pontosan megjelent, minden rendben zajlott.
(5870 Toxic kártyát vásárolta meg)Köszi,
Ga -
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is -
V1CE
csendes tag
válasz
PandaMonium #7885 üzenetére
Pirosat PandaMonium kollégának, ezért az üzletért. Megbízható vásárló!
-
stranger28
addikt
válasz
PrinceHerceg #7881 üzenetére
PrinceHerceg kollegának is jár vissza a piros, hisz korrekt, minden a megbeszéltek szerint alakult.
-
B-L-A-C-K
titán
Ursache kollégának, megy a piros, ezért az üzletért. A megbeszélt dolgok korrektül történtek, csak ajánlani tudom.
-
KoVee84
senior tag
Egy pirosat kérnék switowskinak, egy V300-as SSD-t vettem tőle. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt srác. köszi
-
storm4
aktív tag
Üdv!
Ezért az üzletért kérek egy piros pontot jedis kollégának.Gyors,pontos partner!
Köszönöm! -
XtremLor
őstag
Kernek egy pirosat 15115 kolleganak egy tapegyseget vett tolem, megbizhato rendes uzletfel volt vegig
-
korcsi
veterán
válasz
cooldance84 #7798 üzenetére
Egy szép fényes pirosat kérnék cooldance84 kollégának ezért az üzletért!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!