- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
molvany
aktív tag
Piros pont 03061981 - Fórumtársnak a Gyors és Korrekt Fóliavásárlásáért
-
Francia91
veterán
Piros pontot kérek T.Peter kollégának az Intel Socket 775-ös hűtőért! Korrekt, megbízható és gyors eladó!
-
törölt tag
Kérnék szépen Mirmur29 kollegának egy HATALMAS PIROSPONTOT ezekért: [link]
-
fematthew89
tag
Kérni szeretnék egy piros pontot Black Dragon fórumtársnak!
A Zagg honlapjáról lehetett hivatalosan pár napig 50%-al olcsóbban venni mindent, ebben segített nekem, két telefonra is vettünk fóliákat! Nagy köszönet érte! -
ScrapUnit
aktív tag
tabi.tamas kollégának kérek egy pirosat, innen vitt el egy digitális hőmérőt.
-
RobZilla
csendes tag
Piros pont[RootRulez]-nak [emiatt] a hirdetés miatt.
-
KicsiMarcell
csendes tag
Szeretnék WOLF1stein felhasználónak a http://hardverapro.hu/apro/crucial_ballistix_2x2_gb_ddr2_800mhz_4-4-4-12/hsz_1-200.html
üzletért egy pirosat kérni. Köszönöm. -
zotyesz66
őstag
OverKiller kollegának egy pirosat kérnék szépen ezért a boltért!
-
Audifan
tag
Egy pirosat szeretnék kérni wagi-nak, a MOH Warfighterért. Maximálisan megbízható üzlettárs!
-
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy nagy pirosat Rómeó kollégának a Chili green odúért
korrekt,megbízható és gyors
-
Boss001
csendes tag
Piros smilecat kollégénak a korrekt rugalmas vásárlásért!
-
zeusx
csendes tag
alfa156 kérnék egy hatalmas pirosat ezért [link] lefoglalóztam a laptopot és egy héttel később tudtam tőle megvenni és még így is korrekt volt. csak ajánlani tudom mindenkinek
-
Akcok94
senior tag
üdv,
szeretnék a laing ddc pumpáért pirosat adni simonyana kollégának a gyors és nagyon korrekt üzletért. -
gaborb111
újonc
Pirosat kérnék geza118899-nek, az üzlet tárgya :ddr3 ritkaság Gigabyte p43t-es3g dobozos
Minden rendeben volt, korrekt eladó!
-
Rómeó
aktív tag
vlcsko82 kollégának kérnék egy piros pontot,rugalmas,korrekt üzletfél! Az üzlet egy:chili green ház volt.
-
csipesz2020
tag
Kérnék egy pirosat stilo18 kollegának egy Sony Xperia Sola telefon adás-vételéért! Minden rendben, a megbeszéltek szerint zajlott.
-
Amacs
aktív tag
lastflight: Piros, az itt meghirdetett 2 db vga kábelért! Ha kábelre van szükségetek, nyugodtan keressétek!
-
GumisPeter
senior tag
Piros Pötty [pepperochino] kollégának, ezért az üzletért.
Korrekt eladó, ajánlom másoknak is!
-
katsi
tag
Gyikfej kollégának szeretnék PIROS PONT-ot kérni ezért az üzletért: ASUS Xonar hangkártya.
Segítőkész, együttműködő, megbízható eladó, mindent meg lehet vele beszélni. Ajánlom!
-
yamaraja
csendes tag
Szép napot mindenkinek.
Kérnék pirossat Stephenson kartársnak ezért a businesért.
Köszönöm -
Taknyoscsiga
csendes tag
Mehet a piros geza118899 nak ezért.
-
nie123321
csendes tag
Sziasztok!
Egy pirospontot szeretnék motorolav6-nak, ezért: WD 500Gb Blue Desktop HDD. Kiválló, korrekt vevő.
-
Csoni19
csendes tag
Sziasztok!
Nagy pirosat kérnék freeman76 kollégának ezért az üzletért ! Korrekt volt,gyorsan és pontosan valósult meg az adásvétel. -
pepperochino
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék kérni Gumispéter-nek ezért az üzletért. Korrekt vásárló, csak ajánlani tudom. Köszönöm!
-
blackroy
csendes tag
Kérnék egy pirosat Murloc kollégának a sikeres üzletért.Egy Assassin Creed III kupont vettem Tőle előreutalással és korrekten,rendben ment minden! Ajánlom mindenkinek!
-
blackroy
csendes tag
Kérnék egy nagy pirosat CoolBoy323 részére ezért az üzletért...
Nagyon megbízható üzletfél, csak ajánlani tudom.
Köszönöm! -
saferike
csendes tag
Sziasztok !
Piros pontot szeretnék kérni a következő fórumtársak részére, a következő üzletért.
Korrekt, gyors, pontos mind a kettő ajánlom őket!
köszi Feri
-
ocg021
csendes tag
Ahoy!
Szeretnék beíratni hk' ellenőrzőjébe
egy piros pontot egy fényképezőgép eladásáért! -
Gaba
senior tag
Piros pontot kérek Lezli25 fórumtársnak,a sikeres üzletért .
Postán intéztük,minden a megbeszéltek szerint történt. -
csizs
aktív tag
geza118899 felhasználónak kérnék egy piros pontot egy Intel Celeron 440-esért. A 2 sört idd meg mindenki egészségére!
-
NeKRaD
csendes tag
Kérnék pirosat :
-note 2 tok-ért amonoliver-nek
-wow fejhallgató-ért Rajmi4-nek -
retfirg
tag
Osztogatnék:
goped rajtárs kicsit problematikus volt, de végül minden rendben ment, tehát jár a piros.
pofijanika maximálisan korrekt volt, mehettem személyesen egyből, beinvitált, csak sütit nem kaptam ... jár a nagy piros
M3aN bár csak közvetít, de minden rendben és gyorsan zajlott. (A hírdetést már nem találom: Xperia Mini-hez kaptam 6 db fóliát)
Végezetül themebuilder-nek kérnék szépen egy pirosat a Xears fülesért. (Bár ritkán válaszol arra, amit kérdeznek tőle, viszont az égadta világon minden másra van egy copypaste wall of textje - megbízható, minden jött ahogy kell, de ha ezt olvassa: Tessék kicsit gyúrni kommunikációra, töredék ennyiből megoldhattuk volna)
-
adam432
tag
Pirospont Jumbo úrnak ezért a vga üzletünkért. Megbízható, rugalmas, pontos. Ajánlott tag!!!!
-
sanyi150
tag
Nagy PIROS pontot kérek MrMajus kollégának a HDMI kábelért. Rendkívül megbízható, gyors, korrekt eladó - mindenkinek ajánlom!
-
Syron
tag
Pirosat kérek draco6 kollégának, egy ati videokártyát vett tőlem. Megbízható, csak ajánlani tudom!
-
Hege1234
addikt
kérnék egy pirosat sarasota123 kollégának
ezért az ssd-ért
előre utaltam, minden rendben zajlott bátran ajánlom mindenkinek! -
Tomkó
csendes tag
kérnék egy piros pontot $$Smokey$$ kollegának a tökéletes hibátlan üzletért. ajánlom bátran mindenkinek.
-
pythone
csendes tag
Kérnék egy piros pontot FRENK1988 felhasználónak ezért az üzletért!
-
pythone
csendes tag
FRENK1988 -nak kérnék egy piros pontot ezért az üzletért. -> http://hardverapro.hu/apro/western_digital_scorpio_black_wd3200bekt/hsz_1-50.html
-
Shodan
őstag
mrmarvel-nek jár a piros a fallout 3-ért [Eladó eredeti PC JÁTÉKOK! (Bontatlan, fóliás)]
-
Tamás9x
őstag
Egy piros pontot kérnék Czmorek kollégának, egy DELL XPS M1730-at vettem át tőle személyes találkozóval, csak ajánlani tudom mindenkinek megbízható rugalmas.
-
Krisz79
őstag
Szeretnék kérni 1 piros pontot zitya fórumtársnak, ezért az üzletért!
-
essox
csendes tag
Szeretnék egy nagy pirosat b-man072 kollegának.Korrekt,rugalmas üzletfél.Köszönöm még egyszer!
-
03061981
tag
rhino666 fórumtársunknak szeretnék kérni egy piros pontot a ["fülesbogyók"] miatt!
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fűnyíró topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W