- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
wwhy
veterán
Ichthyophagy-nak a korrekt, gyors ügyintézésért, és nem utolsó sorban a termékért egy kövér pirosat kérek.
-
csizs
aktív tag
modern-nek kérek egy piros pontot egy MSI alaplap eladásáért.
-
sz.istván
tag
Kérnék tisztelettel piros pontot, 85Slaci265DC részére, ezért a prociért!! Korrekt, megbízható üzletfél! Köszönöm!!
-
Goose02
tag
Szereték kérni egy nagy pirosat wlk kollégának ezért az üzletért.
Mindenkinek csak ajánánlani tudom pontos, gyors, kommunikatív eladó.
-
TXT
őstag
Egy piros illeti Gaboo007 forumtarsunkat, a pontos es gyors fizetesert, aki uj tulajdonosa lett ennek a hutonek. Minden a megbeszeltek szerint zajlott. Ajanlom figyelmetekbe.
-
LadyLorien
tag
Szeretnék egy piros pontot Angmar -nak ezért az SDHC kártyáért. Korrekt és gyors eladó! Köszönöm.
-
The Borg
csendes tag
Nagy pirospont cleveland részére a remek tápegységért.
-
Pityesz666
csendes tag
Bocs,tàblagépen probàltam értékelést adni,de nem megy a be linkelés ezen a kacaton,majd holnap gépről. Bocs.
-
törölt tag
zolee5016 kolléga vízhűtését vettem meg, de nem hirdette itt PÜben beszéltük le.
martin112usa a frankó Ninja 2-met vette meg.
Rookye egy 6870-et adott a két 4770CF karimért cserébe, ezt is PÜben bizniszeltük.
Bruckibacsi a ramjaimat vette meg.
Tody56 kolléga nagyon patent vízcuccokat küldött, maximális reszpekt, szintén PÜbe tárgyaltunk.
-
GeryPc
senior tag
válasz
colos890721 #4031 üzenetére
Ugyan ezért colos890721 -nak mehet a piros a korrekt és gyors üzletért.
-
Whaazzup
senior tag
Az elmaradt pirosaim pótlása,had növelje a több száz elégedett tag által adot értékelést az enyém is.
Köszönet és nagy pirosat kérek ezekért az üzletért.Lec úrnak,minden tökéletes csak ajánlani tudom mindenkinek.Vttem tőle Core I5-ből 3470/2400/G2020-és más hardver is mind jó.
apróhirdetés_[link] nem utóljára vásárolok nála. -
törölt tag
Zenwalk is megérdemel egy pirospöttyöt egy Defy üzletért (amit már nem tudok linkelni, nincs meg) - gyorsan és nagyszerűen ment minden.
-
RemusJR
csendes tag
Szeretnék kérni 1 pirosat Süni 1985 F -nek ezért.
-
cinkoxid
senior tag
Apone33 kollégának jár egy hatalmas piros pont ezért az üzletért. Mielőtt utaltam volna, már elküldte a terméket. Nagyon rendes és megbízható.
-
krupitomi
tag
Nagy piros pontot kérek:
- Tiger Ricknek ezért Gyors és megbízható eladó csak ajánlani tudom!
-
Donnie
őstag
Szeretnék kérni egy pirosat fatal1ty1984 fórumtársnak ezért az üzletért. Megbízható, korrekt, csak ajánlani tudom.
-
Erwolf
csendes tag
Kérnék egy piros pontot [sony1972] fórumtársnak gond nélküli üzlet miatt :[levente sapka]
-
dr.simi
csendes tag
Egy piros pontot kérnék perfegor17 kollégának ezért a hátlap-ért. Megbeszéltek szerint küldte a hátlapot.
-
YAKUZbp
csendes tag
Kérnék egy pirosat blo fórum társnak ezért az üzletért megbízható kolléga
-
CarloBook
csendes tag
Kérek egy pirosat Csákk fórumtársnak ennek a telefonnak a korrekt eladásáért.
-
Fruzsii
csendes tag
Piros pontot kérnék dewil666 az üzletért. Súlyzórudat vettem meg. Gyors, korrekt, ajánlom
-
csuzso72
tag
Kérek egy piros pontot d@minator fórumtársnak ezért a sikeres üzletért! Köszönöm!
-
Üdv
Egy piros pontot kérnék Attis086 PH társnak ezért az üzletért -
gulupeti
senior tag
Egy pirosat kérnék embe fórumtársnak. Ezt vásárolta tőlem.Minden a legnagyobb rendben zajlott.
Köszönöm! -
dewil666
őstag
Piros pontot kérek Fruzsii-nak, mert pontos, megbízható vevő! Ajánlom mindenkinek! Innen vette meg a súlyzórudat.
-
Heskey E.
tag
Egy NAGY piros pontot kérek dzudzu-nak, a hibás AOC moncsi bizniszért!
-
forbi1970
csendes tag
Kérek egy piros pontot Weaver fórum társamnak ezért az üzletért ASRock P4VM800 korekt üzlettárs.
-
danika0670
tag
Vissza is jár az üzletért piros pont pontosan ezért kollega nagy segítséget vitt véghez
köszönöm mégegyszer!
-
iHave
csendes tag
Piros pont jár danika0670 kollégának ezért az üzletért: iPhone 2G Köszi!
-
eXoGopher
csendes tag
Piros pontot kérnék lámpa fórumtársnak ezért a gépért.
Korrekt, gyors, rendes fél.
-
Atipapa
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Gyuri27 számára , ezért az üzletért [link]
-
Z4
tag
Piros pont jár ggg666 fórum tagnak ezért Cooler Master STB-3T4-E3-GP
Nagyon korrekt és pontos,a termék Budapesti átvétellel történt másodkézből
Így nagyon rugalmas tag
Csak ajánlani tudom
Köszönöm -
kickboxko
tag
Szeretnék piros pontot kérni miklosss2012 kollégának.
Nagyon korrekt ,gyors,és megbízható eladó. Egy Corsair 2x4 Gb-os kitet vettem tőle. -
Piros pontot kérnék jacis [link] kollégának egy optimus G-t vettem tőle minden szuper, nagyon korrekt eladó.
-
Nazara
őstag
Kérnék egy hatalmas pirosat Jamesb2 kollégának, nagyon korrekt, segitőkész üzletfél, előreutalással vett tőlem egy Samsung Galaxy Note-ot, minden rendben lezajlott.
-
Apone33
őstag
Nagy pirospont jár cinkoxid kollégának ezért az üzletrét, amit rendkívül gyorsan bonyolítottunk le. Korrekt, megbízható és ajánlott fórumtárs.
-
nelo
csendes tag
Jár a pirospont hobbiletolto kollégának ezért az üzletért.
Rendkívül megbízható, segítőkész, gyors volt az ügylet során. Köszönöm, egyazon évben született honfitársam! -
atleticofan
csendes tag
Pirospont tothzolinak a korrekt üzlet miatt! Gyors,rugalmas,pontos.
-
tothzoli
tag
Piros pont atleticovan kollégának ezért az üzletért -->
[link] -
gyugyu01
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/elado_4gb_ocz_ddr2_1066mhz_kit_gold_series_pc2_850/hsz_1-50.html Ezért az üzletért nagy piros pont hobbiletolto kollégának!!!
-
tothzoli
tag
Kérnék egy pirosat supreme7 kollégának a korrekt üzletért
-
gyuri152
csendes tag
Szeretnék kérni kettő piros pontot joergie fórumtársnak. Első üzletünk és a második üzletünk. Megbízható és korrekt.
-
maross
nagyúr
Ezert az uzletert kernek tabi.tamas forumtarsnak egy pirosat, koszonom!
-
2 db pirosat szeretnék rendezni 1 db vinorosso gtx650 ti vett tőlem
zollr-nak 1db piros jár fsp300 ezt vette tőlem
mind a két ember korekt megbízható jó üzletfelek ajánlom mindenkinek
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3000 Micro!
- Eladó GAMER Konfig I9-12900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080 10GB!
- Eladó GAMER konfig! I5-13400F 512B SSD 16GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W