- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
lastflight
csendes tag
Egy pirosat kérnék KamuMazsola kollégának, ezért az üzletért!
Korrekt, megbízható és rugalmas üzletfél!
lastflight
-
baani59
aktív tag
Piros pontot adok Killer01-nek az egyik SSD-ért amit a mellet, hogy jó áron adta, gyorsan és ingyen eljuttatta Budapestről Szombathelyre.
-
pickcell
csendes tag
Piros pont jár: miklosss2012
Rugalmas, korrekt, barátságos üzletfél. Vettem tőle egy Corsair RAM-ot. -
dompi.jozsi
újonc
Pirosat szeretnék kérni [hellboy4] -nek [ezért]
-
frankoo
csendes tag
Egy nagy pirosat kérnék Permet Elek nagyon szimpatikus, becsületes vevőnek ezért a Sony Xperia L készülék megvásárlásáért! Mindenkinek ajánlom!
-
DSPx
tag
Szintén ezért a tápért kérnék egy pirosat Töpi korrekt eladónak!
-
cvn69
tag
Egy pirospontot küldenék emerico2004 részére, a WayteQ xTAB-50 GPS adás-vételéért.
-
qwerty30
csendes tag
Kérnék egy nagy piros pontot zoltan7611 részére ezért a PC-ért. Korrekt és megbízható üzletfél!
-
RAMyMamy
tag
Kérnék szépen egy piros pontot Źşë'-nek a Garry's Modért. Korrekt eladó, bátran ajánlom!
-
knight1987
csendes tag
Kérnék egy PIROS-at FaKir1 fórumtársnak a gyors üzletért, egy ASUS EEE PC 900 -as kis gépet vett tőlem! Megbízható, korrekt partner, AJÁNLOM! +++++
-
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy nagy pirosat Ratchent kollégának ezért a tápért. Új fent korrekt,megbízható és gyors.Ajánlom mindenki számára.
-
audi100td
nagyúr
neon-ka-nak kérnék piros pontot a fejegységért.
-
czollnerg
aktív tag
Erre az üzletre piros pont jár Ádibádi-nak
-
latino22
csendes tag
hobbiletoltonek szeretnék egy nagy pirosat a a HD 7850 VGA kariért
-
Csabi1984
addikt
kérnék egy pirosat Tmark27 ezért az üzletért [link]
-
hencoooo
csendes tag
-
Angry Birds
csendes tag
válasz
Angry Birds #4063 üzenetére
ide is küldök egy piros pontot [adwin] tag[merevlemezt]nak, vásárolt sikeres üzlet volt.
-
Samtya
senior tag
Sziasztok!
Pirospont jár btchr kollegának a vinyókért.
Nagyon gyors és megbízható üzletfél. Kifejezetten ajánlom. -
Stifler85
csendes tag
az előbb lemaradt a nicknévből az o betű ezért javítom és elnézést [hobbiletolto]
-
Stifler85
csendes tag
Szeretnék egy pirosat [lhobbiletolt] kollégának a sikeres [üzlet] miatt korrekt vásárló up neki köszönöm
-
Stifler85
csendes tag
Szeretnék pirosat kérni [hobbiletolto] kollégának ezért az [üzletért] korrekt eladó köszönöm
-
adi mester
aktív tag
2 db piros pontot kérnék MasterHUn kollégának, ezekért az üzletekért: Foxconn S775 alaplap + EKL AG processzorhűtő
Az alaplap amit hirdetett, hibátlanul működik, ezzel megmentett pár kellemetlen pillanattól
A processzorhűtő pedig már a gépében duruzsol. Mind a két üzlet rendben zajlott, így ha a moderátorok is úgy gondolják, mehet a két piros nyugodtan
-
Mayall
tag
Kérnék egy pirosat Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
glocker
tag
sziasztok!
Aldyr7-nek (erőssen megkésve) kérek egy nagy piros pontot!
Egy DELL D630-ast vettem tőle korábban és minden a megbeszéltek szerint zajlott!
Korrekt partner, tudom ajánlani.
-
glocker
tag
Sziasztok!
powergoku felhasználó piros pontot érdemel!
A megbeszéltek szerint utalt és visszajelzett amikor megkapta a gépet.Korrekt partner, tudom ajánlani!
-
törölt tag
Sziasztok!
Acer_ kollégának kérnék egy pirosat. Igazán korrekt üzlettárs. Előreutalás után postázott részemre egy általam keresett töltőt!
Köszönöm!
-
toyee09
csendes tag
Pepucs-nak egy piros pontot az ARMA 2: OA cd kulcs üzletért!
-
colos890721
tag
Kérek egy pirosat dárenbézer-nek a HDD-ért!
-
shrd
tag
Kérnék egy pirosat Seedbacsi kollégának, aki egy Assassin’s Creed® III steam giftet vásárolt tőlem! Gyors, megbízható!
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Egy piros pontot érdemel lastflight kolléga ezért az üzletért! Precíz, pontos és jófej! -
brd
nagyúr
SzaboZE fórumtársnak piros, korrekt, segítőkész. Hirdetést nem tudok linkelni, de egy T9600-at vásároltam tőle.
-
L!NK->Q3
senior tag
salgocompnak pirosat a 3db mini 1 forintosért
-
South Velen
addikt
noby-nak pirospont az Asus Xonar D1-ért
Korrekt, gyors, megbízható.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
opeter87 nagyon korrekt,pirospont!
ezért a bizniszért. -
jackdaniel88
csendes tag
hobbiletolto -nek jár a piros, ezt a lapot vettem tőle.
-
jackdaniel88
csendes tag
Pirospont jár eladandocucc kollégának egy i5-t vettem tőle.
-
jackdaniel88
csendes tag
Pirospontot kérnék feltamadas -nak egy alaplapot és egy procit vett tőlem.
-
o_tom
aktív tag
Piros pontot kérek AshaNoR felhasználónak. Rugalmas, korrekt
-
kaktusz2
tag
nagy pirosat kérekjaja1981 kollégának!ezért az üzletért!!Megbizható gyors korrekt eladó!!ajánlani tudom csak!
UI: A megbeszéltek alapján mentem a bankba,hogy fizetek a számlájára !!De sajnos nem tudtam mert nem volt működő képes a bank rendszere!Mi elött kezdődött a suli 3x mentem vissza sikertelenül!Ennek ellenére a fent említett kolléga elküldte számomra az üzlet tárgyát!!Kár hogy kevés az ilyen tag !!Tehát nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek!garantálom nem csalódtok benne!!Köszönöm Üdv Zsolt
-
po1son
addikt
válasz
Expendable #3996 üzenetére
Kérek egy pirosat Expendable tagnak, amiért vett tőlem egy Battlefield 3: Premium Service kulcsot innen. Mindenkinek csak ajánlom!
Aktív témák
Hirdetés
- RAZER Viper V2 PRO Fekete Vezeték Nélküli Gamer egér
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest