Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
-
GeryFlash
veterán
tothbe kollégának jár a piros [ezért az üzletért
]
Korrekt, rendes, pontos tag, mindenkinek csak ajánlani tudom -
akaido
addikt
AMD Athlon proccos korrekt biznyisszért szeretnék "savazni" Phoszphorosz kartársnak egy nagy pirosat!
Köszönöm neki a postán keresztüli üzletmenetet (beszkennelte a feldóvevényt is!) és persze a procit! -
Jannn
aktív tag
Egy pirospont megy jackbacsi87 -nek, a folia szupergyorsan megerkezett
-
janihunk
senior tag
Szeretnék egy pirosat kérni Pacos kollégának. Ezt vette tőlem 1GB 800MHz Kingmax ram, a gyors üzletért.
-
RightNoW
csendes tag
válasz
csakstddfor. #8304 üzenetére
Piros pont vissza is csakstddfor. fórumtársnak, aki készségesen elutalta a vételárat és megbízott bennem, hogy meg is fogja kapni a megvásárolt terméket!
-
enix23
csendes tag
(jan)-nal üzleteltem ezt a memkártyát, minden rendben volt, piros pont neki!
-
Deadzone41
őstag
piros pont dudikának az rca-kábelért!
-
aero.
veterán
fordmaster-nek jár a piros a vásárlásért. Előre utalt, minden flottul ment.
-
fordmaster
tag
Kérnék egy Nagy Pirosat aero. kollégának, a stylus toll-ért.
Megbízható, gyors, és pontos.
-
Jocek_85
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Brav3T fórumtársnak, AMD Phenom II X4 processzor üzletért!
-
johniee
senior tag
Limefunnak is jár egy piros az érintőpanelért, hozta is a postás, ahogy meg volt beszélve, és kifogástalanul működik is
-
SirRasor
addikt
Piros pont kéretik Winner_hun felhasználónak egy 5_0 m_w-os z_ld l_zer vásárlása miatt.
-
1989rigo
tag
Pirosat kérnék Nypeenek a Chieftec 340wattos tápért és a korrekt üzletért!
Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
EXtra nagy Pirosat kérnek zako@zakonak a kíváló gamer gépnek a türelméért és megbízhatóságáért meg persze a korrekt üzletért! Ajánlani tudom mindenkinek!
Üdv Szabolcs
-
cashzoli
aktív tag
Kérnék egy pirosat XTibikének ezért az üzletért. Gyors vétel, korrekt hozzáállás.
-
marsu
veterán
válasz
Christians #8227 üzenetére
Christians részére kérek egy pirosat, a gyors és korrekt üzletért. Minden az előre megbeszélteknek megfelelően alakult.
Ajánlom mindenkinek!
-
93.Szabi
aktív tag
Kérnék egy piros pontot
AndrewTdi kollégának ezért az [üzletért.]. -
Hiperwolf
tag
Pirospont viega1 kollégának a Mac miniért. Megbízható, korrekt eladó.
-
murphy27
tag
Piros pont hocico kollégának ezért a HP táskáért
-
Minigun
csendes tag
Piros pont gyugyu01 kollégának a Gigabyte SuperB 460W táp megvásárlása miatt. Ajánlott vásárló!
-
7600 GS
addikt
Szeretnék kérni egy hatalmas pirospontot IceRockSKA fórumtársnak, egy NFS Hot Pursuit-et vettem tőle utánvéttel, minden rendben ment.
-
Z$ee
csendes tag
alfa156 fórumtársnak szeretnék kérni egy piros pontot az alábbi üzletért: Lenovo R52 Sép állapotban jó aksival, 6 Hónap garanciával Eladó!.
Nagyon korrekt, türelmes és gyors eladó! Csak ajánlani tudom mindenkinek! -
henter
tag
Piros pontot kérnék ScrapUnit kollégának a korrekt üzletért, SD-kártyát vettem tőle, minden rendben volt.
-
John Rose
aktív tag
Kérném szépen happy_harry kollégának is jár egy szép nagy piros pont ezért az üzletért.
-
bookmaniac
csendes tag
-
LeC
addikt
Christians kollegának küldenék egy pirosat a sikeres üzletért
-
asderr
aktív tag
Küldenék gyilok85-nek egy hatalmas pirospontot a notiért.
Korrekt.Ajánlom++++ -
ShadowQ3
csendes tag
jos3ph-nek adnék egy NAGY piros pontot, a korrekt és gyors eladásért. És egy pirosat a ?Magyar Postának, amiért tegnap délután feladta és ma délben már a kezemben volt a cucc.
-
jégcsákány
csendes tag
Kérek egy piros pontot [polgi803] üzlettársnak, ezért az üzletért [212].
-
Jozskov
csendes tag
Jár a piros pont dubplate89-nak, ezért, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Nyugodtan üzleteljetek vele...
Üdv.
Jozskov -
ntomka
nagyúr
Samsung Galaxy 3-at vett tőlem ló úr. Szeretnék neki egy pirosat adni. Utánvétel postáztam neki a terméket (pedig nem szerettem volna). Korrekt kommunikáció, semmi probléma.
-
doktor úr
aktív tag
válasz
Kozma Janos #8382 üzenetére
Ugyanezért az üzletért Kozma Janos kollégának is jár a piros.
-
Poo
senior tag
Pirosat kérnék Pantok kollégának a tv és video komboért!rugalmas korrekt partner!!!Csak ajánlani tudom!!!Köszönöm.
-
szapeti
tag
Piros pont janati kollégának.
A miskolci topikban hirdetett DVD íróm megvásárlása kapcsán, pontos korrekt vevő! -
Jár a piros pont BASEm tagunknak az újabb bizniszért. Ajánlom mindenkinek.
-
greyslay
aktív tag
Pepepapa92 -nek kérnék egy pirospontot a korrekt üzletér, megbízható és minőségi termékeket eladó. üzlet
-
Penyus
senior tag
moex1-nek szeretnek igenyelni egy pirospontot mert sikeresen megboltoltunk egy hangkartyat! Thx!
-
pcminden
csendes tag
PIROSAT kérnék [dadanc-nak] a [töltő vásárlásért],
-
Komcsi
tag
Piros pontot érdemel NeoNeander kolléga. Korrekt üzletpartner. Erősen ajánlott PH felhasználó!
A Logitech G19-et vásárolta tőlem!
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok
piros pontot adnék "konyok"-nak "[link]" vásároltam tőle 2x1GB Corsair Dominator ramokat!
Megbízható, korrekt ajánlom mindenkinek!
Köszönöm -
polgi803
őstag
Piros pontot szeretnék kérni jégcsákány kollégának egy tökéletes állapotú Cooler Master Hyper 212+ ventiért!Megbízható és korrekt eladó! Ajánlom! Respect!
-
clyde94
csendes tag
samsino48 számára szeretnék kérni egy piros pontot, rugalmas, gyors! mindenkinek ajánlom
-
sagit fórumozót
segítségéért piros ponttal jutalmazom! -
clyde94
csendes tag
samsino48-nak adnék egy nagy PIROS Pontot!!! Rugalmas, gyors, először miattam nemjött létre az üzlet, de elnéző volt! Remek eladó!!! Mindenkinek ajánlom!
-
woodbear
addikt
Nagy pirosat kérnék medi úrnak a finom HTC töltőért
-
b05styp
tag
egy nagy pirosat kérnék tothm kollégának a shuffle-ért
-
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest