- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
manowarkill
tag
sEKTOr-nak szeretnék egy pirosat kérni, ezt a telót vettem tőle.
-
pimuci
csendes tag
Pirosat szeretnék kérni mijos kollégának a korrekt üzlet miatt!
itt a hirdetés linkje: sennheiserköszönöm!
-
pimuci
csendes tag
-
Eddie141
senior tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot Phoszphorosz kollégának akitől ezt a kártyát vásároltam.
Előre utaltam, ő postázott. Minden a megbeszéltek alapján ment. Nagyon korrekt eladó! Az elvártnál is többet/túl teljesítettCsak ajánlani tudom!
-
SetUfree
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni Code: 47 kollégának Guitar Hero World Tour játékért.
Pontos volt, azt adta, ami a hirdetésben szerepelt, kifogástalan állapotban volt a lemez.
-
sinkol
tag
válasz
szaki42 #9384 üzenetére
Kérnék egy viszont pirosat szaki42 kollégának ezen notebook adás-vételünkért.
Ez volt az első üzletünk, de kolléga maximális bizalommal volt irányomba. Előre utalta a vételárat és a posta költséget. Remélem a kapott áru megszolgálta a bizalmat. Ezúton is köszönöm a vásárlást -
LeC
addikt
válasz
George0424 #9330 üzenetére
George0424 kollegának küldenék egy pirosat a sikeres üzletért
-
buca84
őstag
Piros pont jár SpeedR kollégának egy IBM X60s magyar billentyűzet beszerzéséért.
-
PainKiller13
őstag
Kérnék egy pirosat Rakman-nak az ingyen hálókártyáért. THX
-
Ferling7
tag
válasz
Bobrooney #9385 üzenetére
Jár a nagy piros pötty Ronaldo_23nak.
Korrekt, gyors, segítőkész üzletember. Csak ajánlani tudom. -
szaki42
tag
Hatalmas PIROSPONT sinkol barátunknak egy nagyon szuper Lenovo Thinkpad T61 eladásáért!!!
Nagyon elégedett vagyok vele!
Előre utaltam és meg is kaptam a terméket jól becsomagolva, amiért külön piros jár! -
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy nagy pirosat Bobrooney kollégának ezért az üzletért,korrekt megbízható,csak ajánlani tudom
-
Dual CBR kollégának mehet a piros pötty. Üzletünk tárgya.
-
Tim82
félisten
válasz
Mulderpapa #9372 üzenetére
Mulderpapa részére kérnék pozitív visszajelzést, gyors és korrekt vevő. Egy Sapphire HD3650 videokártyát vett tőlem.
-
figito
csendes tag
Piros pont jár ati012 -nak,ezt a lapot vettem tőle.
-
gefffry
aktív tag
1+1 piros pontot kérnék NightBlade neve mellé bevésni ezért és ezért az üzletért.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ismét nagy piros pont illeti meg Isee fórumtársunkat a korrekt üzletért és a jó dumcsizásért.
Jó srác mindenkinek ajánlom.
Brutális légkavarót vettem tőle. -
daniele
aktív tag
Szeretnék egy óriási nagy piros pontot kérni KennyONE-nak ezért a telóért. Egyből jegelte a részemre, el is vitte magával suliba a telót pedig kétes volt, hogy megszerzem az napra a pénz.
Nagyszerű és korrekt üzletember, mindenkinek ajánlom!
-
Mulderpapa
aktív tag
Pirosat kérnék Tim82-nek. Ezt a videókártyát vettem tőle.
-
nrbi001
senior tag
zsolti093 felhasználót jutalmaznám két darab Bazinagy pirospöttyössel
ezért a tokért valamint ezeért a fülesért
az ismeretségre való tekintettel jöttem láttam vittem
-
zsolti093
tag
Két db pirospontot kérnék pn199 nevű kollégának ezekért: iPhone 4 gumitok, Headset
-
tolts.hu
őstag
faresz5nek is jár a piros, vettem tőle egy 16 gigás memóriakártyát.
-
sshr3kk
tag
Nagy piros pontot kérek sxerox kollégának, sokadszorra bizonyult korrekt üzlet-partnernek. Most ezt a fülest vette tőlem.
-
válasz
Speedy8310 #9360 üzenetére
-
varjujanos
csendes tag
Piros pont jár Sziszifeca kollégának az alábbi üzletért.
-
Körte34
csendes tag
Nagy
DaveJr kollégának megbízható eladó csak ajánlani tudom
Y-elosztót vettem tőle előre utalással pontosan megérkezett az árú! -
macko20
őstag
Kérnék pirosat bogabor89 részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
-
mijos
senior tag
Pirosat szeretnék kérni pimuci kollégának a korrekt üzlet miatt! Sajnos a füles hirdetése már lejárt és nem találom.
-
dome29
aktív tag
Egy nagyonnagy pirospontot kérnék kalmancsaba kollégának, mindenkinek tudom ajánlani, már nem egy üzletem volt vele..
Ilyen sim kártyát vettem tőle, hibátlan
Bátran üzletelhettek vele -
kalmancsaba
tag
szeretnék kérni egy pirosat dome29 kollégának akivel most egy t-s simet bizniszeltünk és korrekt pontos eladó
-
wharfedale
csendes tag
Egy nagy piros pontot szeretnék ognib fórumtársnak eme szoftverért.
-
Zolesz007
őstag
Kérnék egy pirosat lizRRR -nek a jó üzletért.
-
asfgh
tag
kérnék egy nagy pirosat Lasy kolegának.
2 telefont vett 8210 t29.[ Módosította: 7 ]
-
zamar
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat Ben-Csab-nak. Ugyan némileg hibás volt a HDD, de megértő volt és korrektül járt el.
-
johnyyy
csendes tag
Kérnék szépen egy piros pontot szazotya úrnak!
-
Roliiii
aktív tag
Egy pirosat szeretnék adni sziki71 -nek ezért a szuper kis laptopért. Pontos megbízható, bátran ajánlom a vele való üzletelést bárkinek!
-
asztali
csendes tag
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni P-SZ-S fórumtársnak, a kiváló gépházért.
-
bugsy
csendes tag
mr.kocka-nak jár egy piros ezért a fejhallgatóért
-
misssska
csendes tag
válasz
vikingsanyi #9313 üzenetére
pirospont vikingsanyinak a hihetetlen gyorsasagaert, a csomagolas is rendben volt
A+
-
fednick
csendes tag
Nagy pirospont jár Bazsa$ kollégának szupergyors laptop szervizelésért. Köszi!
-
brady28
tag
Kérnék egy piros pontot Zimi1991 [link] kollegának a ramokért ill. az alaplapért! Link már törölve van sajna de előre utalás után a kért árut megkaptam hiánytalanul! Mindenkinek ajánlom megbízható !
-
Piros pont jár Iceakos kollégának a megkötött üzletért!
Gyors, korrekt és teljes mértékben megbízható! Ajánlom mindenkinek! -
George0424
csendes tag
Szia!
Szeretnék kérni LeC fórumtársnak kérni egy piros pontot ezért a két velociraptorérrt!
Előreutaltam neki Minden a megbeszéltek szerint ment!Köszönöm!
Üdv:
-
bigpapa
csendes tag
KismartoniA kolleganak egy nagy piros a kovetkezo termek eladasaert
http://hardverapro.hu/apro/ipod_touch_2_generacios_8gb_dobozaban_karcmentesen/hsz_1-200.html
-
tibigym
tag
Szeretnék egy pirosat heady91 kollégának, egy kapacitív ceruzát vásárolt tőllem előre utalással. Nagyon korrekt üzletfél
-
flexxx
tag
Kérnék egy pirospontot TIT nevű eladónak!
-
tbartelx
csendes tag
válasz
zsolesz010 #9317 üzenetére
Én is kérnék egy NAGY pöttyöt [zsolesz010]-nek!
Korrekt és nagyon rugalmas eladó. Még egyszer köszi a [vinyót] -
Adam1995
csendes tag
Nagy pirosat kérek kymera kollégának az alaplopokért
korrekt megbízható eladó
-
GBotond
tag
laci1128 fórumtársnak egy piros pont és maximális tisztelet a korrekt vásárlásért és a kiváló kommunikációért. Köszönöm!
-
ben-csab
tag
zamar fórumosnak kérnék egy piros pontot a korrekt üzletelésért. volt egy kis bibi a hardverrel, amiről nem tudott, de szó nélkül visszacserélte másnap.
-
Lasy
veterán
Egy piros pontot kérnék valenc fórumtársunknak. Korrekt eladó.
Kerestem t700 telót priviben jelentkezett. Megbeszéltünk mindent. Korrekt volt pontos volt. Csak ajánlani tudom.
Köszi az üzletet. -
Seprioth
csendes tag
Sziasztok!
Profdoc-nak egy gigantikus nagy PIROS pont jár
! Ezért [link]
-
vanye
senior tag
Adnék egy szép nagy piros pontot nightmare13-nak eme bizniszért. Figyelem! Ajánlott tag.
Aktív témák
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari