- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
JeromeL
csendes tag
harry3 nak piros pont az ipodért,villámgyors,megbízható.
Azt kaptam pontosan,amit leírt. -
Troy89
csendes tag
Kérnék egy pirospontot[Vinibali] fórumtársnak ezért az üzletért :[Táp] és [Don Dante]-nek ezért az üzletért [Ház].
Mind kettő nagyon korrekt és gyors eladó/vásárló.
Köszönöm -
jumbo71
tag
Kérnék egy pirosat sziada5925 kollégának a korrekt P5K-s üzletért.
-
Atika_No1
csendes tag
Kérnék egy hatalmas Pirosat Petike1007 számára ezért az üzletért!
Gyors megbízható, mindenkinek csak ajánlani tudom! -
Dan-szan
senior tag
Kérek egy pirosat Pecze kollegának ezért az üzletért [link]Minden rendben ment.
-
bmarko
tag
Klikodesh kollégának nagy pirospont az itt lévő GTX580-ért. Tökéletesen működik és hála neki nem kellett beutaznom érte fél Budapestet.
-
dvdbackuper
őstag
3RROR kollégának szeretnék egy pirosat, egy ventiszabályzót cseréltünk egy DVD íróra.
-
drótos
csendes tag
Szeretnék felvésetni korion kollegának egy piros pontot ezért az üzletért. Gyors-megbizható-korrekt partner.[link]
-
DBAtti
aktív tag
hsmobil fórumtársnak kérnék egy pirospontot az elvégzett TFT javításért. Gyors, közvetlen, rugalmas, garanciát vállal a javításért.
-
zeroo93
tag
Snake1977 kolléga piros pontot érdemel a Gigabyte P43-DS3L alaplap végett. Gyors lebeszélés, gyors vétel.
-
zarayg
aktív tag
Szépestét
25zsozso kollégának egy hihetetlen nagy pirospontot kérnék. Régebben üzleteltünk, május környékén egy számítógépet, de valahogy egy ezer forinttal többet mondott, és annyit fizettem ki. Később elnézést kért, és mondta, hogy majd valahogy máshogy lebonyolítjuk az összeget. Nos, és május óta nem felejtkezett el rólam, szükségem volt egy processzor hűtőre, és egy milka csoki + a fentmaradt összeg áráért kaptam egy vadonat új hűtőt
Nagyon szavatartó, megbízható kolléga! Mostantól becsukott szemmel is rábíznék bármit
A legkorrektebb eladó, akivel eddigi pályafutásom alatt találkoztam!
Csak ajánlani tudom!
-
snake1977
őstag
Kérnék egy pirosat, Zeroo93 -nak, ezért a Gigabyte lapért, szerintem korrekt, gyors, és megbízható.
-
Male
nagyúr
Küldenék egy pirospontot robie751 -nek! Egy pár MicroSD-SD átalakítót vett tőlem.
Korrekt vevő, üzleteljetek vele nyugodtan!
-
mary007
csendes tag
válasz
Pluessm Aci #7366 üzenetére
http://hardverapro.hu/tag/hunpsp.html
Neki jár egy pirospont!
http://hardverapro.hu/apro/iphone_4_16gb_feher_elado_2/hsz_1-50.html
Pontos, megbízható, ott volt ahol megbeszéltük!!! Köszönöm!!! -
Pluessm Aci
csendes tag
pitruka - pirospont
Az üzlet tárgya egy Mosel Vitelic 256MB / 266MHz memóriamodul volt. -
3RROR
aktív tag
dvdbackuper kollégának kérnék egy pirosat.Cseréltem vele egy LG DVD írót erre.Ajánlom mindenkinek!
-
Moobile
csendes tag
Tisztelt Prohardver!
Piros pontot szeretnék kérni Puma K-nak és SUNIHungary-nak
Puma K: [link]
SUNIHungary: [link] (ebből több darab van ezért él még a hirdetés míg el nem fogy.)
Köszönöm!
Üdvözlettel Moobile
-
sziada5925
aktív tag
Jár a piros jumbo71 fórumtársnak, akitől egy Asus P5K alaplapot vásároltam. Minden rendben zajlott.
-
BMWFan
senior tag
válasz
AMD The Best #7356 üzenetére
-
AMD The Best
tag
Sziasztok!
Ezt a piros pont rendszert hol lehet megnézni? Hogy kinek hány pozitiv illetve negatív véleménye van????!!!!
-
mohikan1988
csendes tag
-
Speed
addikt
Kérnék egy nagy FEKETE pontot ezért az üzletért szaba19 kollégának egy abszolút megbízhatatlan hiteltelen ember.
Írta a hirdetésembe, hogy keressem meg van egy ajánlata, amikor már csak az lett volna, hogy a helyet és az időt megbeszéljük, többet onnantól kezdve nem írt, jól beetetett pedig számítottam rá, egy másik jó üzlettől estem el miatta -
tolts.hu
őstag
Üdv!
Mehet a piros ezért: [link]
Neki: --HARDCORE-- ! -
Bobrooney
senior tag
Piros pontot kérnék sagesz93 kollégának, ezért az üzletért.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott!
-
Eksis pepe
csendes tag
J.J. András-nak ezért a billentyűzetért egy hatalmas piros!
-
Black Dragon
addikt
válasz
TazLeacher #7332 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
Egy pirosat kérnék Black Dragon-nak, akitől egy G35-öt vásároltam.
-
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is -
ScrapUnit
aktív tag
farmat kollégának szintén pirosat kérek matricákkal kapcsolatban! Előreutalás, posta rendben lezajlott, megbízható vevő!
-
ScrapUnit
aktív tag
enginev3.0 kollégának kérek egy nagy pirosat microSD kártyával kapcsolatban. Teljes mértékben megbízható a kolléga, sürgősen kellett neki a kártya, tegnap küldtem el neki, ma kapta meg és szintén a mai napon utalta el az árát. Ajánlom bárki figyelmébe!
-
kozlo
tag
Piros pont [Mars Polaris]-nak,[ezért] az üzletért,korrekt,megbízható vevő,köszönöm a gyors ügyintézést
.
-
sleepmore
csendes tag
Nagy piros pont alfa156-nak ezért az üzletért.
Maximálisan korrekt, segítőkész eladó, remek áruval. Csak ajánlani tudom!
-
hengertamas
csendes tag
Szeretnék egy pirosat adni Cut felhasználónak. megvettem az egyik videókártyáját és minden rendben ment.
-
Szeretnék piros pontot kérni Tibe hardveraprós kollegának.
Már másodjára vásárolt tőlem előreutalással (én mindig állom a szavam és ezt nagyon komolyan veszem!!) egy HP Pavilion dv6-3104eg, Intel Core i5-460M, 1×4GB DDR3, 500GB 7200rpm, ATI Mobility Radeon HD 5650 notebook-ot.Köszönöm szépen a vásárlást!! Tiszteletbeli hardveraprós!
-
Kérnék egy pirosat Micuir_M tagunknak a gyors korrekt postán kötött üzletünkért.Ajánlom mindenkinek.
-
HordaBaziJoe
újonc
Powerp4 -nek nagy piros pontok. Minden rendben zajlott. Gyors, pontos, megbízható!!!
-
udvaria
csendes tag
Sziasztok!
Én sajnos egy fekete pontot szeretnék kérni DJ FLY kollégának ezért az üzletért.
Felajánlottam, hogy beszerzek neki egy érintő felületet, amit el is fogadott.
Mikor megjött a termék, kerestem többször is, de nem válaszol az üzenetekre, pedig már a hirdetést is érvénytelenítette.
Mondjuk nem ez volt neki az első esete...Üdv:
Attila -
Hörömpő
csendes tag
Helló!
Kérnék egy piros pontot zsoldi80 barátunknak egy IC7 lapért
-
Gyulaszu kollégának kérek egy piros pontot ezért az üzletért: HP Compaq dx2000 MT (Microtower) használt PC eladó.
-
-szőke-
tag
Sperafico kollégának kérnék 1 piros pontot Ezért az üzletért. [link]
-
-Deluxe-
csendes tag
zoli1982 is megérdemli a pirosat a VGA-ért. Korrekt eladó.
-
Andy1210
csendes tag
Az előző hozzászólásban a kolléga neve miatt összekutyulódott a kód. Elnézést érte.
-
Andy1210
csendes tag
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel