Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
alias_bobo
tag
Elenor88 részére szeretnék egy pirosat kérni, előre elküldte a processzort, mindenkinek ajánlom.
-
04ahgy
nagyúr
Én pedig viszonoznám VaZso fórumtárs pirospontját. Korrekt vevő, kérdez. Sokat kérdez. Abszolút jó értelemben véve: mindent megkérdez, ami buktató lehet, és ami érdekli. Alaposság, és ez azért jó, mert az utólagos kellemetlenségeket így a legkönnyebb elkerülni. ST9500420ASG típusú merevlemezt vett tőlem. Csak ajánlani tudom.
HGyu
-
Blinded
csendes tag
1 piros pontot szeretnék [tahin87] részére.
-
geni069
csendes tag
válasz
osztraksajt #26294 üzenetére
krlz kollégának jár a piros pont a sikeres üzletért. Korrekt, megbízható, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
osztraksajt
őstag
Enderson fórumtársnak igénylenék egy pirospontot ezért a Samsung wifi adapterért, korrekt partner, minden rendben a mebeszéltek szerint zajlott.
-
zszsozso
csendes tag
Piros pontot adok "Aryan" kollégának [ezért] az üzletért .
Köszönettel : zszsozso
-
Tizedes1
aktív tag
Kérnék egy piros pontot ^Clown fórumtársunknak az IBM pöcökegér sapkákért.
-
sumermen88
tag
Piros pontot érdemel balu72 ezért a tökéletes [link] monitorért! Korrekt ár szép állapot!
-
VaZso
senior tag
04ahgy-től vásároltam egy ST9500420ASG típusú merevlemezt.
Korrekt, gyors, megbízható - piros pontot szeretnék kérni neki.
-
ecsedizoltan
csendes tag
Még egyszer szeretnék egy nagyon nagy PIROSAT kaszas19 kollégának ezért a lapért amit ma tudtam kipróbálni először és nem semmi lap.
Köszönöm
-
Szeretnék piros pontot kérni dell fórum társnak ezért az uzletert korrekt megbízható!
-
-
zedok
őstag
Jár a piros pont dwid kollégának ezért az üzletért! Korrekt, megbízható, segítőkész!
-
balu72
tag
sumermen88 részére kérnék egy pirosat ezért az üzletért.
Korrekt és szimpatikus srác ajánlom mindenkinek! -
fodbal
csendes tag
Kérnék egy pirosat békabrekinek a Vitesta RAM-okért Bátran ajánlom mindenkinek!
-
Szeretnék piros pontot kérni frozenthrone fórum társnakezért az üzletért! Korrekt megbízható,ajánlom
-
ordinator
csendes tag
Szeretnék piros pontot kérni halomabahany
A tökéletes processzorértés a gyors lebonyolításért. -
Szeretnék piros pontot kérni tecsa Fórum társnak ezért az üzletért Korrekt megbízható!
-
Szeretnék egy piros pöttyöt kérni mcrae81 fórum társnak ezt vásárolta! korrekt megbízható!
Köszönöm!
-
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!Ami kell:-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (OFF)(Ha van archívumba, akkor onnan is)(/OFF)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
(OFF)-Egy köszönöm(/OFF)- Nem tudom miért lett dupla -
-
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy köszönöm -
-
andras87
tag
Egy óriásinagy pirospontot kérnék jannika007 kollégának aki rendkívül korrekt és megbízható üzleti partner, mint ahogy ezt jelen üzletünk 2 x E7200 során is maximálisan bizonyította!
Köszönöm szépen!
-
diZib
csendes tag
Meg egy nagy piros freelanced kollégának ezért az üzletért. Teljes mértékben megbízható. Előre utaltam, és már aznap meg is érkezett a játék! Üzleteljetek vele bátran!
-
feco985
csendes tag
Piros pontot ecsedizoltan kollégának megbízható.
-
ecsedizoltan
csendes tag
Piros pontot feco985 kollégának ezért az üzletért korrekt megbízható.
Köszönöm.
-
Lacza
senior tag
Nagy piros pont [olbaidhun] az itt vásárolt csodálatos cuccért[PS3]
-
viktorhmv
senior tag
Jár egy piros pont olbaidhuntagnak is ezért a cseréért. Korrekt arc.
-
Zsorzs1981
csendes tag
zuhi_ -nak kérnék egy piros pontot a korrekt üzletért!
-
egaborka
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni MC Pitenek a korrekt hozzáállásáért, gyors utalásért, a fennakadó hibát megegyezéssel könnyen orvosoltuk a lejátszóval kapcsolatban, csak ajánlani tudom!
-
hoho34
tag
Kérnék pirosat gabeez kollégának ezért az adás-vételért. Megbízható, mindenkinek ajánlom.
-
hoho34
tag
Kérnék pirosat PeetR1 kollégának ezért az adás-vételért.Megbízható, mindenkinek ajánlom.
-
Prios BL@CK kollégának! Pontos korrekt meg minden. Tud csomagolni!
Ez fontos! Üzletünk tárgya
-
MC Pite
veterán
Kérnék egy pirosat egaborkanak a lejátszóért.
Nem ment 'csont nélkül', de gyorsan reagált és javította a hibáját, korrekt eladó.
-
vittuka
aktív tag
Pirospontot szeretnék kérni Divi27 fórumtársnak az alábbi üzletért, gyors és pontos mint mindig, bátran ajánlom mindenkinek!
-
polki4
csendes tag
Piros pont jár Sandro73-nak, nagyon korrekt, kedves, türelmes vevő volt! Csak ajánlani tudom.
-
mishubi
tag
Humunculusnak szeretnék kérni egy pirosat.Telefonokat vettem tőle.Korrekt ,pontos és jófej eladó.
Köszönöm. -
kaf001
tag
Kérnék egy pirosat schwartz-nak a GTX 480-ért
-
Csabixxx
tag
Piros pontot kapjon DiamondDog fórumtárs ,még házhoz is jött a termékkel korrekt üzlet volt.
-
-XadAnuX+
őstag
Kérnék egy Piros pontot Tibor_560sec kollegának ezért az üzletért!
Egy VGA karit vettem tőle, nagyon megbízható, korrekt, segítőkész eladó!
Üdv!
-
Jim-Y
veterán
válasz
leikomessi #23321 üzenetére
Viszont pirosat kérnék leikomessi kollégának, ezt vette meg tőlem. Köszönöm
-
Alexa1001
csendes tag
-
Nite
őstag
Kérnék szépen egy pirospontot zsoldi80 kollégának ezért a remek üzletért és a gyors lebonyolításért!
-
Crenshinibon
újonc
.bruszli.-nak szeretnék egy piros pontot kérni, a hiánytalanul megérkezett memóriakártya miatt. (4gb micro sd)
http://prohardver.hu/tag/bruszli_2.html
http://hardverapro.hu/apro/memoriakartyak_m2_es_microsdhc/hsz_1-50.html -
Zotya732
csendes tag
Kérnék szépen egy piros pontot pojnak, a q9550 processzorért, amit tőle vettem.Minden rendben zajlott, köszönöm szépen az üzletet.
-
spartan1
aktív tag
válasz
God Vazzeg #26110 üzenetére
Viszont kérnék egy pöttyöst
God Vazzeg kolegának.Ezt vette tőlem.Megbízható üzletfélnek ismertem meg és ajánlom másoknak is. -
GNKING
tag
Steve(AMD)-nek kérnék egy pirosat, XSPC tartályt vettem meg tőle.
Korrekt megbízható eladó, minden a megbeszéltek szerint történt. -
.bruszli.
senior tag
iceman1988 érdemel piros pontot, ebből a hirdetésemből vásárolt. Minden a megbeszéltek szerint zajlott; nagyon korrekt üzletfél !
-
Winner_hun fórumtársunknak mehet egy nagy piros pont. Roppant segítőkész volt egy EBAY-es vásárlás kapcsán!
-
Szeretnek egy piros pontot kérni thegyula fórum társnak korrekt megbízható ezt vásárolta)
Köszönet érte!
-
.bruszli.
senior tag
Crenshinibon érdemel piros pontot, ebből a hirdetésemből vásárolt. Minden a megbeszéltek szerint zajlott; korrekt üzletfél ! Külön köszönet a bizalmáért !
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy gigantikus nagy PIROSPONT-ot olbadihun kollegának a kiemelkedően korrekt hozzáállásért egy Xbox360 Slim --> PS3 csere ügyében!!!
-
Ti Bo
aktív tag
Kérnék egy pirosat RVR400 kollégánam a a ramok megvásárlásáért. Minden maximálisan rendben ment!
-
csaba12242
tag
Pirospont kovesli kollégának a precíz gyors pontos vásárlásért, előreutalt, és én postáztam neki egy xbox360 AV kábelt.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Autós topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- iPhone topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest