Hirdetés
- Notepad++
- b650 gaming x ax CPU led
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Digitális Állampolgárság Program
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Karácsonyi pofára esés
Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, szeretnék egy hatalmas pirospontot kérni old_artist -nak és Hexaa -nak ezért az üzletért, egy DELL U2311H-t vettem tőlük/tőle, én több mint maximálisan meg voltam elégedve old_artist hozzáállásával, összetartó, készséges, és korrekt. Mindenkinek ajánlom mint eladót
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok!
MontyCrew -nak kérnék egy pirosat, egy ASUS M5A88-M -et vettem tőle, és rendben lezajlott az utánvét, sértetlenül kaptam meg a lapot.
-
Jim-Y
veterán
nandi08-nak kérnék egy pirosat, jelentkezett a hírdetésemre, és "megajándékozott" egy tökéletes állapotú termékkel. Köszönöm, Jim-Y
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, iamunchien-nek szeretném ha adnátok egy piros pontot, ezt a terméket vette meg tőlem, és minden rendben zajlott. Köszönöm Jim-Y
-
Jim-Y
veterán
gonzo18 -nak jár egy piros, időben megjelent, sőt el is jött az általam kínált termékekért. Minden rendben ment. Köszönöm Jim-Y
-
Jim-Y
veterán
Kérek egy pirosat neki (TitiRii), innen vettem egy merevlemezt. Korrekt üzletember Köszönöm, üdv Jim-Y
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, egy nagy Pirosat kéretik bevésni Sareth mesternek a minőségi szolgáltatásért. Egy 1GB -os pendriveot vettem tőle. Külön említést érdemel az atombiztos csomagolás ( ) és még mikulási "ajándékot" is kaptam a csomagban^^ Szóval nagyon korrekt, becsületes üzletfél. Köszönöm, Jim-Y
-
Jim-Y
veterán
Szép estét, kérnék még egy pirosat Sareth -nek, akitől az első pendriveon felbuzdulva, vettem még egy 2GB-os KINGSTON pendrive-ot ezek közül. Mint az előbb, most is hibátlan volt a tranzakció, gyors, minőségi, azt kaptam amit vártam, hibátlan fizikai állapotban. Én csak ajánlani tudom mindenkinek az eladót, köszi neki itt is
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, kérnék egy Fekete pontot noxwill fórumtársnak, aki nem jelent meg a megbeszélt időben/helyen. Tegnap vettem meg tőle egy Logitech K300 -as billentyűzetet, amit ma (Vasárnap) 11:00 -kor vettem volna át a megbeszélt helyen (Deák tér, 47-es villamosmegálló), én 10:45-re értem oda, és 11:25-ig vártam rá, de nem jött el. Elkerülni sem tudtuk egymást ugyanis többnyire teljesen üres volt a megálló. Ezen felül tegnap megadtam neki a számom, hogy ha van valami akkor azon keresztül el tud érni, sms-t nem küldött, hívásom nem volt tőle
Anyagi kár nem ért, személyesen fizettem volna, de a saját maga által megszabott helyre, és időben nem megjelenni nem szép dolog. Üdv, Jim-Y
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Üdv, szeretném visszavonni eme hozzászólásomban kért feketét noxwill-nek, sikerült elérnie és tisztázni a helyzetet. Elnézést kérek a kellemetlenségekért. üdv Jim
-
Jim-Y
veterán
1:
Kérek egy pirosat LLD -nek, ezt a ramot vette meg tőlem.2:
Kérnék egy pirosat fezlergabor kollégának, aki a tápomat vette meg tőlem, minden a megbeszéltek szerint történt, ajánlott vevőKöszi, Jim-Y, Boldog Karácsonyt
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz leikomessi #23321 üzenetére
Viszont pirosat kérnék leikomessi kollégának, ezt vette meg tőlem. Köszönöm
-
Jim-Y
veterán
Kérnék egy pirosat gardener83 kollégának, ezt a házat vettem meg tőle. köszönöm Jim-Y
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest