Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
V1 zolee kollégának írjunk be egy pirosat, azon kevesek egyike aki képes jelezni tali előtt, hogy akkor itt meg itt ebben meg ebben leszek itt meg itt találsz meg stb. Pontos (mint én), nekem ezért a mai biznisz 10 pontos. üzletünk tárgya
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Henker2-nek kérek pirosat beírni. Türelmes ember, én nem egyezkedtem volna magammal ennyi vacilálás után. Üzletünk tárgya
-
félisten
Kérek beírni egy pirosat Manus01-nek, Sandrew-nak, h1n1_900-nak, ennyi sztem elég lesz a beazonosításhoz mert mind ő az. Ez a gazember aki több mint 100 üzlet után csak piros, most ismét, jééééééé, de meglepő. Innen már tiltott üldözött értelmes ember!!!! Üzletünk tárgya + itt nem szerepelő ram + 2db Swif2 1200 (tőle vettem ezt a kettőt)
Ha probléma van pübe!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Pirosat kérek beírni zsiguli1.6-nak! Az elvileg rossz alaplapomat vette meg tőlem. Nem volt probléma, utalt, postáztam. Kapcsolattartó, mert aki év végén reggel 9 kor hív az bizony vásárolni akar. hirdetés
-
félisten
Pirosat kérek beírni sephi kollégának. Semmi sallang, határozott, ajánlom! Üzletünk tárgya Nokia 6300
-
félisten
Piros atos19881101 kollégának ezért! Korrekt!
-
félisten
Prios BL@CK kollégának! Pontos korrekt meg minden. Tud csomagolni! Ez fontos! Üzletünk tárgya
-
félisten
Hátha lesz értelme még!
Pirosat kérek TESCO-Zsömle-nek. Egy Thermoszenzort vettem tőle. Korrekt PH-s!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Piros pont jár DigitXT kollégának. Nem csak olvasatra, de élőben is rendes fazon.
Üzletünk tárgya: Vízhűtéshez tartály2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Aktív témák
Hirdetés
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Hisense LCD és LED TV-k
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest