Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
Aktív témák
-
ghostmat
tag
Nagy PIROSPONT PH-User kollégának a pontos fizetésért és a korrekt üzlet bonyolításért, olletve hozzáállásért.
Ezért az üzletért, vagyis ennek az előzményéért, még AC-val.
-
GRomeo
tag
Szintén NAGY-NAGY PIROS pont
Csonger kollégának a sikeres üzletért[ Szerkesztve ]
Az élet attól szép,hogy bármi megtörténhet,de attól sz.r,hogy meg is történik!
-
csil9876
újonc
Jár a pirospont em_lacinak a kávéfőzőért! köszönöm!
-
pschio
őstag
boba6-nek újból jár akár 2 nagy piros is a lenovo és toshiba laptopokért. gyors szállítás. problémamentes cucc. így ezúton is köszi
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
joe442
csendes tag
Szeretnék kérni egy nagy-nagy piros pontot Tyler8 -nak
mert nagyon korrekt rendes srác.
Köszönöm. -
Darklyn
csendes tag
Egy pirospontot kérnék carloss kollegának, egy Dell Studio XPS 1640-et vettem tőle illetőleg darkbatka kollegának, akitől szintén vettem egy Dell Studio XPS 1640-et, külön köszönet érte hogy bár kapott jobb ajánlatot is rá, az egyeztetést követően nem vonta vissza az ajánlatot.
bRIOS: cukros || Intel Vuvuzela Inside
-
sz0k3e_
aktív tag
pentium4 -nek egy hatalmas piros pont, USA-ból hozott nekem alaplapot a notimba, minden rendben zajlott vele !
szerk: ja igen, privátban beszéltük meg a dolgokat
[ Szerkesztve ]
"What next in the parade of constant obstacles?"
-
trullie
csendes tag
PIROS PONT to No One
(cisco router 1841 + NM-8A/S - korrekt eladó, minden rendben zajlott) -
sbela
csendes tag
Piros pont bala90-nek.
A jól működő laptopért.Hmm...
-
Enclave
aktív tag
Egy régebbi üzlethez magyarázat, ami privátban zajlott,egy HD4870-et adtam el, innen indult az üzletelés ami privátban és telefonon zajlott tovább.
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
kisgeee
tag
Pirospontot kérnék tapsika18 részére, az alábbi telefont vásárolta meg tőlem!
Minden rendben zajlott, ajánlom mindenkinek!"kisgeee felhasználónak 305 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!"
-
Calogero
addikt
ati012-nek jár egy PHiros pont.
Egy 80 Gigas HDD-t vettem tőle, az üzlet privátban és telefonon keresztül zajlott.[ Szerkesztve ]
-
***Zé****
csendes tag
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat BauJr -nak azért a laptopért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Frost Ashes
csendes tag
amerigo-nak jár a pirospont a mai üzlet után.
Gyors, megbízható, + helybe hozta a megvásárolt cuccot. -
veoneo
csendes tag
Kérnék egy pirosat [lastflight] kollégának, mert gyors és korrekt eladó.
A termék tökéletesen [IBM optika] passzol és jól üzemel.Ha privit küldesz írd oda miről van szó!!!!!
-
addikt
esox2 fórumtársnak kérek egy pirospontot. Ezt a hűtőt vette meg tőlem. Pontos, korrekt üzletfél volt.
Köszönöm.nofene
-
lastflight
csendes tag
Kérnék egy pirosat veoneo kollégának, mert gyors és korrekt vevő, és nem utolsó sorban szakértő kezekbe került a biznisz tárgy!
-
bakerman89
tag
Én kérnék egy pirosat rento kollegának szintén!
-
rento
őstag
Eltelt egy hónap, jöjjenek az újabb pirospontok:
oncsi - vevő (WD 1,5TB-s vinyó)
agentmonkey - vevő (2x1gb Hynix notiram)
zooly - vevő (1gb A-data notiram)
timarsandor - vevő (2x2gb 1333mhz-s Elpida ram)
boytee - vevő (Seagate 750gb)
bakerman89 - vevő (WD 1TB-s vinyó)
Roxy27 - vevő (1gb Samsung notiram)
kooc - vevő (4x1gb 800-as Kingmax)
Dani05 - vevő (2x1Gb 667e-s Kingmax)Mindannyiuk korrektek, és megbízhatóak, szóval bátran ajánlom a velük történő üzletelést!
-
Krethx
aktív tag
Piros pont illeti flensburg-ot! Minden ugy zajlott le ahogy megbeszéltük.
Köszönöm!Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
flensburg
tag
Piros pont illeti pegasos -t az alábbi üzlet sikeres lebonyolítása miatt.
Köszönöm a hibátlan terméket amit nagyon jó áron vettem meg!Helyes irásom gyatra,Külföldön nötem fel,,ezért is nem írok helyesen ,,Bocsi mindenkitől akinek ez bánttya a szemét.flensburg felhasználónak 44 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Óriási piros illeti meg Kymera fórumtársunkat az önzetlen és kitartó segítségért.
Valamint azért a félkonfigért amit vettem, cseréltem tőle, vele.
Őszintén és bátran ajánlom mindenkinek. Nem fogtok csalódni.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
SuPeSoft
tag
Egy szép piros pontot kérnék ezért az üzletért
foxmulder89 kollégának,a tápegység kiváló ,köszönöm.Minden rendben zajlott. -
Delta-Laca
aktív tag
Szeretnék egy piros pöttyöt kérni DaveJr kollégának ezért az üzletért, a tripla radit vitte el, pontos és korrekt
Üdv.: Delta-Laca
-
valentinho
senior tag
Nagy piros zsolt19900-nak, gyors, korrekt üzlet volt. Hirdetés.
http://soundcloud.com/tinnyo
-
bzs73
őstag
Nagy pirosat kérnék [jucye ] fórumtársnak ezért az üzletért.Korrekt pontos vevő volt.Minden a megbeszéltek szerint történt.
If a second or you are the first to lose.
-
Locutus
veterán
Lujgi-nak fekete pont.
Megegyeztünk pár használt ventiben, és és a "holnap utalok" óta már 2 hét telt el úgy, hogy még csak PÜ-re sem válaszol, pedig minden nap bejelentkezik...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
fachmann
csendes tag
Kérnék egy piros pontot SPQR kollegának,a gyors és korrekt üzletért.
http://hardverapro.hu/apro/2x2gb_samsung/hsz_1-50.html[ Szerkesztve ]
-
Tanczi01
tag
Lacos(te) nagyon korrekt vásárló. Jó volt vele üzletelni. Előre utalással fizetett nekem 2 meóriakártyáért. Kár hogy nem tudok vele minden nap üzletelni
-
szamó
tag
Egy nagyon nagy piros pontot [pcdealer]-nek ezért az üzletért : [Xbox360]
[ Szerkesztve ]
Ikres apuka
-
Bathorypeti
tag
Szeretnék egy piros pontot adni[dinhminh] forumtársnak ezért a termékért [2gb m2-es kártya],mindenkinek ajánlom,bátran üzleteljetek vele,nagyon korrekt srác.
-
lorcsi4
tag
Attis 80 http://hardverapro.hu/tag/attis_80.html kollégának egy nagy piros pont ezért:
http://hardverapro.hu/apro/asus_eah_5970_2gb_elado_beszamitas_van/friss.html#msg35
Nagyon korrekt segítő kész volt és rugalmas. -
O.G
csendes tag
yericho Kollégának jár egy nagy piros pont, rendkívül rugalmas volt a találkozót illetően és alkudozni is lehetett vele!
Ryzen 7 2700x+2080TI+MSI Carbon lap+16GB ram/ Fanatec ClubSportWheel & F1 kormány
-
Milka 78
nagyúr
Egy NAGY PIROS PÖTTYÖT szeretnék adni sagem kollégának aki egy X3 720 BE procit vett tőlem.Minden simán,olajozottan,probléma mentesen ment.Nagyon korrekt vásárló csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
-
ptoma
tag
Szeretnék piros pontot adni molochtomika-nak ezért az üzletért
:D
-
ddanger
aktív tag
-
jjjjGabesz
csendes tag
válasz jjjjGabesz #7818 üzenetére
A 7818-as hozzászólásomat javítva (bocsi a fórum-analfabétizmusomért... )
Egy piros pontot és egy nagy pacsit kérnék pocokxx pajtásomnak e remekvideókártya megvásárlásáért.
Gyors, segítőkész, megbízható kolléga, ajánlom mindenkinek! -
kertsa
senior tag
Köszönöm ezt a remek hűtőt! Merlinclub-nak jár a piros
thx
-
8
senior tag
pirospont megy themebuilder kollégának ezért az üzletért
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat A_netuddgi -nak kábelt vitt ,pontos ,határozott.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Rakman
tag
És még egy pirosat kérnék szintén tamasb kollégának egy korábbi üzletünkért, szintén korrekt, megbízható partnernek bizonyult!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=rakman
-
Rakman
tag
válasz Kavinton75 #7831 üzenetére
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=rakman
-
-
szeksziboj
tag
Piros pontot kérek [gabor151010] kollégának [ezért] az üzletért.
-
Ivan Iljics
csendes tag
Kérek a korrekt üzletért Ramzy fórumtársnak egy NAGY PIROSAT.
[ Szerkesztve ]
-
sanyi77
csendes tag
Hatalmas PIROSPONTOT smithi19 a gyors üzletért azért külön mégegyet amiért pontos volt!
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy piros pontot Zal fórumtársnak a sikeres ventilátor bizniszért.Köszönöm.
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
skopy
tag
Piros pontot kérek spongyabob kollégának ezért az üzletért.
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
jjjjGabesz
csendes tag
Piros pontot kérnék pocokxx-nek, videókártyát vettem tőle. Gyors, megbízható, és mivel kezdő vásárló vagyok itt, sokat segített, mit hogyan..
Köszi!! -
azsem
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérnék mediaguru1-nek.
Az üzlet tárgya: [link]
Gyors, korrekt, megbízható eladó! -
pulse117
csendes tag
Kérnék egy piros pontot becoka28-nak a gyors és megbízható üzletért! (intel x-25 SSD)!
-
kisgeee
tag
Piros pontot kérnék blackvinyl részére, az alábbi üzletért! Gyors és korrekt üzletfél!
"kisgeee felhasználónak 305 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!"
-
almale.cK
csendes tag
goldenkikiri kolleganak kernek egy PIROSPONTOT a mai uzletunkert : 2 db RAM-ot es egy ODD-t vasarolt tolem ebbol a listabol.
by almale.cK
-
flensburg
tag
Kérnék egy Pirosat adnoctum18 kollegának a villám vétel-ért...
Helyes irásom gyatra,Külföldön nötem fel,,ezért is nem írok helyesen ,,Bocsi mindenkitől akinek ez bánttya a szemét.flensburg felhasználónak 44 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
sagem
addikt
Akkor..osztogatok, mind friss termés
pirosat szeretnék adni Krisinto-nak, Ezért a tápért. Előre utaltam,s mivel sürgős volt a dolog, elfogadta, hogy nem várja meg míg tényleg a számláján lesz a pénz, ha küldök egy igazolást az utalásról, postáz. Így is lett, ő megkapta a pénzt, én a cumót, ami megfelel a hirdetésben foglaltaknak, korrekt, gyors, ajánlott ph-s!
Szintén pirosat érdemel Milka78 is, ezért a prociért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekten megmutatott mindent, minden rendben a portékával, csak ajánlani tudom Milka-t!
mpierre-nek is jár a piros, az alaplap tőle érkezett, az eladó korrekt és gyors, a termék pedig kifogástalan állapotnak örvend, egyszóval mpierre-t is nyugodt szívvel ajánlom
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Pete87
tag
BlackPriest-nek szeretnék egy pirosat kérni. Gyors és pontos srác. Ezt vette tőlem.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest