Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
Aktív témák
-
ptoma
tag
Jár a piros pont Gyuszka24 fórum társnak a jó üzletért (RAM 2GB/800)
:D
-
kaktusz2
tag
sziasztok
a minap vásároltam €uro forumtárstól
samsung vinyot az üzlet rendben lezajlottkorrekt eladó ajánlani tudom mindenkinek
-
Vinchi
tag
Kérnék a következő két fórumtársnak egy-egy pirosat:
SZ4B fórumtársnak ezért az üzletért
valamint
narpi83 fórumtársnak a Bad Company 2-értköszönöm
-
--HARDCORE--
senior tag
Bundata ismét segített egy hardver beszerzésében. Ezúttal DDR1 ramot vettem tőle, amit sajnos vissza kellett vinnem, mert hibás volt, de kicserélte és ez már hibátlan! Ráadásként mindezt nagyon gyosran elintézte, szóval szintén csak ajánlani tudom, mert elég korrekt, megbízható és gyors!
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Br1aN
csendes tag
Hi!
Kérnék egy óriási piros pontot Prof01 számára, Nagyon korrekt, megbízható, nagyon örülök hogy megismertem, bátran ajánlom bárkinek.
Kivételesen jó üzlet volt ez, egy Iphone 3g hátlapot vettem tőle, és felfoghatatlanul korrekt, volt velem szemben. Ő egy nagyon jó ember.
Üdv: Br1aN[ Módosította: Sareth ]
-
Richard555
csendes tag
[Dedix] megbízható vásárló, csak ajánlani tudom. Köszönöm.
[A termék] -
Sz.Miki
őstag
Nagy PIROS PONT bzs73-nak az alábbi üzletért, korrekt vevő, pontosan utalt, minden rendben ment!
-
madmaxxx
senior tag
Szeretnék kérni 1 OT az Sempron 2800-as AM2 processzor üzletért safi74 kollégának,aki korrekt és megbízható eladó!!!
[ Szerkesztve ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
Devid_81
félisten
moha bácsinak kérnék egy jól megérdemelt pirosat a remek tápegységért.
THX!...
-
Geo-tin
csendes tag
Pirospontot adnék a következő embereknek
[overlocker] -nak az [5670] -ért[***Zé****] -nek az [asus] lapért.
[boxer200] -nak az [c2d e8200] -ért
És végül [body2008] -nak a [ramokért]
Csak PÜ-ben érdeklődj! (Nyíregyháza-Debrecen)
-
Lujgi
tag
Szeretnék kérni plaszy kollégának egy nagy PIROS PONTOT!!!!Ezeket vásárolta meg előreutalással.
Annyit mondanék a kollégáról,hogy az egyik legkorrektebb üzleti felem volt.Nem alkudozott,és nem variált.Ajánlom mindenki figyelmébeHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
mindkilla
tag
drinker-nek tolnék egy Jäger-t. : D
Meg egy pirosat is! -
plaszy
őstag
Lujgi kollégának piros pontot adok, mert korrektül lebonyolítottuk ezt az adás-vételt: 23cm-es ventik.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
apollo12
veterán
szeretnék egy piros pontot küldeni hegeanabol
előreküldtem neki egy GALAXY 9800gt videokártyát + pénzt cserébe az ő ASUS 9800gtx+ ért, semmi gond nem volt, gyors és megbízható
-
hegeanabol
aktív tag
Szeretnék egy piros pontot küldeni apollo12
Cseréltem vele egy 9800gt az én 9800GTX+-ért .
Nem mellékes hogy előre küldte nekem és nem csalódott
Megbízható partner .Ajánlom mindenkinek .
[ Szerkesztve ]
Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
fluidpwn
tag
Fekete pont http://hardverapro.hu/tag/csufi.html usernek. Terméke hibájáról nem értesít, eladás előtt nem javítja meg. Szánalmas.
-
choonty
csendes tag
Hatttalmas pirospont neki a komplett vízhűtésemért!
Megjött időben, jó árban volt sok kedvezménnyel és minőségi munka!
rendeljen tőle mindenki bátran. -
Stirbi
addikt
sajtoskuszobnek egy piros pont ezért nagyon rendes vevő, lejött Győrböl és személyes átvétel volt Komáromban.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Szeretnék adni egy piros pontot ezért az üzletért MaTpr0F úrnak, mert előreutalt, megbízott bennem és természetesen nem kellett csalódnia :-)
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
olbaidhun
őstag
Jár egy pirospont dextro a következő üzletért [ps3] gépet vett tőlem.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
michelin
csendes tag
Nagy piros pöttyöst kérnék[primera]kollegának
korrekt eladó.
Sajnos a "külső ház" hirdetést törölte,nem tudtam belinkelni -
schlecker
tag
Piros pont jár Szmolcsi-nak.
Nagyon megbízható,és korrekt fórumtárs. -
Diezel
csendes tag
Pirospont jár [sísakának][ezért]
[ Szerkesztve ]
"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."
-
MaTpr0F
senior tag
Piros pontot kérnék Ezért az üzletért Crus kollégának!
-
Chandrasonic
csendes tag
Nagy pirospont Calibos-nak teljesen korrekt volt, pk felét állta, a kártya pedig hibátlan állapotban érkezett meg.THX
-
primera1
aktív tag
Piros pont jár Michelin kollégának,mert pontos és megbízható!
Isten hozott! Mikor visz???
-
steve1977
tag
pirospont Lucifer6280 http://hardverapro.hu/tag/lucifer6280.html részére
-
zalman90
őstag
apóka kollégának kérnék 1 piros pontot , minden rendben zajltot , gyorsan megvolt a biznisz , megbízható partner , előre utaltam , amint a számlán volt a pénz fel is adta postán az árut , gépházat vettem tőle
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
lived
csendes tag
G@besz22-nek, SOK-SOK piros pont a lezárult 6400BE proci uzletért!
SŐT! inkább Csillag!Ajánlom Mindenkinek figyelmébe!
Nagyon korrekt, MEGBÍZHATÓ partner!!!
Remélem lesz még szerencsém vele üzletelni!
G@besz22 -
nyful
csendes tag
válasz kicsirezor #455 üzenetére
Kár hogy csak most láttam ezt, engem mobil üzlettel vágott át k0cka. Hogy tudtad utolérni? Én feljelentést tervezek, címe, neve, bankszámlaszáma megvan.
-
SZ4B
tag
egy piros [neki][ezért az üzletért]. pontos, megbízható!
szigNÓ
-
toxee
tag
[link] Egy nagy piros számára a gyors és korrekt üzletért
[ Szerkesztve ]
-
Lpetya
csendes tag
Piros pont jár Sybill fórumtársnak a gyors, egyszerű lebonyolításért.
-
johniee
senior tag
kaller1 kollégának kérnék egy nagy pirosat a szupergyors postáért és a TurboSIMért
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Kutasz
csendes tag
Piros pont Vhunor kollégának ezért az üzletért:
[link]
Korrekt gyors megbízható![ Szerkesztve ]
-
Bernardo20
őstag
Piros pont [God MOnnXter fórumtársnak. Megbízható, érdemes vele üzletelni.
-
mrooli
csendes tag
Piros pont jár hencoooo koléganak az AMD 1600+ os prociért
-
CaptainChaos
tag
Pirospont jár Mofli-nak ezért a boltért, és cumóért. Korrekt, gyors, pontos, és hibátlan az áru.
(a Hűtőventin még a gyári fólia is rajta volt, és az egész Hűtőborítás karcmentes!!!)Aki bizniszel vele, az csak jól járhat!
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék
-
PedroPascal
senior tag
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Zozoka73
tag
Egy nagy piros pontot kérek .:Vision:. kollégának a T9550es procival bíró T500as notiért!
Korrekt, házhoz jött!Z.
-
Tauka
csendes tag
Repülhet Pirospont fishmonger kollégának, akitől egy remek laptop-ot ([link]) sikerült beszereznem remek áron, ajándék táskával. Megbízható, szimpatikus eladó
Köszi! -
Hebry
senior tag
válasz PedroPascal #6978 üzenetére
-
laci848
csendes tag
Piros pont szaszabee forumtársnak, mert kiválóan nyújtott eladási teljesítmény ezen a hirdetésben:http://hardverapro.hu/apro/sapphire_hd_4870x2_elado_2/hsz_1-50.html
Ajánlom mindenkinek, korrekt, megbízható. -
unown
csendes tag
válasz petisan #6942 üzenetére
Piros pont jár http://prohardver.hu/tag/petisan.html -nak is, aki szintén korrekt módon intézte az adás-vételt. Konkrétan ezt: http://hardverapro.hu/apro/samsung_971p_4/hsz_1-50.html.
Remélem nem csesztem el semmit, és az fog látszani a hozzászólásban, amit szeretnék.
K.I.
-
1hijjanhusz
senior tag
Szeretnék kérni egy hatalmas pirost Daffni2 kollégának. A hirdetés már sajnos nincs meg.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
b0rZ
aktív tag
Sorry, dupe!
[ Szerkesztve ]
-
Flex Wheeler
tag
Mehet a piros balu72-nek egy E8400at vettem tőle. Minden rendben volt, köszönöm a procit itt is.
-
b0rZ
aktív tag
Pirospontot kerek toto2700reg kolleganak az SD RAM es a huto bizniszert!
Gyors, pontos, korrekt uzletfel. -
HatakeKakasi
tag
Pirospont jár eszer számára a következő üzletért: [link]
Megbízható!Nem fogsz belehalni, hogyha válaszolsz az üzenetemre...
-
pisti0315
tag
válasz Wind-Storm #7007 üzenetére
Kérek egy pirosat Wind-Storm tagunknak aki előreutalással fizetett ki egy WIFI kártyát, én pedig még még aznap elküldtem neki. 2 nap alatt le is zajlott a dolog. Köszönöm!
100% pozitív visszajelzés
-
balu72
tag
Flex Wheeler-nek kérnék egy pirosat ezért az üzletért.Korrekt srác!
"balu72 felhasználónak 263 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi "ph megbízhatóság" fórumon!"
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérek _kgnak korrekt pontos és megbízható ph-s társunk
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
SpZ
senior tag
Piros pont illeti
God MonXter -t egyszerű de nagyszerű üzletet bonyolítottunk. -
Wind-Storm
őstag
Adnék egy nagy piros pöttyöt pisti0315 kollégának, a wifikártyáért , megbízható és gyors eladó
-
God MonXter
tag
Piros pont jár nekik,mind nagyon korrektek voltak
[Steve-0] [P35-DS3]
[Bernardo20] [Sapphire 4830] (Bernardo kollegát külön kiemelném,mivel a tápcsatit elfelejtette a csomagba rakni és a SAJÁT pénzén elküldte nekem postán )
[Gom] [Kingmax 2x1gb 800Mhz]
[Spz] [Kingmax 2x1gb 1066Mhz]
Végül,de nem utolsó sorban:
[Tzoli986] [E6320]Köszönöm mindannyiuknak az üzletet,további sok sikeres bizniszt Nekik
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Viszont pirospont jár _kg-nek is. Ő hasonlóképp rugalmas, no persze senki nem ellensége saját idejének. Pontos, korrekt, minden a mesebeli forgatókönyv szerint zajlott. Egy ASUS U3S6 kártyát vett tőlem.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
őstag
Nagy Pirospont illeti Shteer kollegát ezért az üzletért. Gyors korrekt vásárló. Ajánlom mindenkinek.
-
_kg
csendes tag
Nagy PIROS PONT zazahoho fórum társnak, a tegnapi üzletért. Nagyon segítőkész és pontos volt, ráadásul mondhatni házhoz hozta a portékát és folyamatosan tájékoztatott a lebonyolítás fázisáról. Nem utolsó sorban egy nagyon kellemes személyiség, akivel ragyogóan el lehet beszélgetni, ha van időd - csak ajánlani tudom!
Köszönöm még1szer, üdv: _kg
[ Szerkesztve ]
_kg
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest