Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
Lujgi
tag
Szeretnék kérni egy dangerzone kollégának!Ezt az E8400 CPU-t vásároltam tőle meg!
Azt kell mondjam,hogy egyik legkorrektebb üzleti partner azok közül akikkel eddig üzleteltem.
Bátran ajánlom őt mások figyelmébe is
Köszönet neki[ Szerkesztve ]
Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
válasz HoReSz1975 #2133 üzenetére
Horesz1975 kollégának,nagyon korrekt és pontos eladó!ezt a hűtőt vásároltam tőle!
Ajánlom őt mások figyelmébe isHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
válasz peetmaster #2713 üzenetére
peermaster kollégának kérnék egy hatalmas piros pontot ezt az alaplapot vásároltam meg előreutalással!Azt kell mondjam,hogy az egyik legkorrektebb üzleti felem volt itt a fórumon!Ajánlom őt mások figyelmébe is.köszönet neki
Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
válasz hastalavista #2746 üzenetére
hastalavista kollégának kérnék egy ot!!!
Ezt a kittet vásároltam meg előreutalással,az üzlet során minden a lehető legnagyobb rendben zajlott le!Megbízható és gyors partner volt,ajánlom mások figyelmébe is őt[ Szerkesztve ]
-
Lujgi
tag
Szeretnék kérni peetmaster kollégának egy ot!!!
Vásároltam tőle egy Gigabyte EP45-DS3P alaplapot.Azt kell mondjam,hogy az egyik legkorrektebb üzleti felem volt itt a fórumon!Ajánlom őt mások figyelmébe is.köszönet nekiHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
válasz Lacimacika #3624 üzenetére
Lacimacika kolléga megérdemel egy ot!!!
Ezt a terméket vásárolta tőlem meg előreutalással,azt kell mondjam,hogy az egyik legkorrektebb és legmegbízhatóbb üzleti partnereim közé sorolandó! Bátran ajánlom őt mindenki figyelmébe,örülhetsz ha összefutsz vele valaha itt a fórumon
Köszönet nekiHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
-
Lujgi
tag
Szeretnék kérni mijos kollégának egy -ot,mert megvásárolta tőlem Ezt a remek hűtőt
Köszönet neki,nagyon megbízható és gyors kolléga volt.[ Szerkesztve ]
-
Lujgi
tag
Szeretnék kérni Cobrusz kollégának egy hatalmas ot,mert segített nekem legaranciáztatni a hastalavista kollégától vásárolt HIBÁS memóriákat!!!
Iszonyat segítőkész,ajánlom őt mindenki figyelmébe.
Még egyszer köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Lujgi
tag
válasz glspeter1 #6692 üzenetére
Én is szeretnék kérni glspeter1 kolléga számára egy -ot!!!
Vásároltam tőle 2db ventilátort.
Nagyon elégedett vagyok,mert a kolléga gyors,megbízható és pontos üzletember.Ajánlom mások figyelmébe is őt!!!Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
Szeretnék kérni plaszy kollégának egy nagy PIROS PONTOT!!!!Ezeket vásárolta meg előreutalással.
Annyit mondanék a kollégáról,hogy az egyik legkorrektebb üzleti felem volt.Nem alkudozott,és nem variált.Ajánlom mindenki figyelmébeHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
Szeretnék kérni Kucsek kolléga számára egy Hatalmas Piros pontot.
Az üzlet tárgya Ezek a memóriák,melyek már az én masinámban teljesítenek szolgálatot. A kollégáról annyit,hogy szerintem a legkorrektebb üzlettárs a fórumon.
Nem húzta az időt,az üzlet gyorsan létrejött.
Ilyen embereket a fórumra.Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
válasz s7evcsenko #8311 üzenetére
s7evcsenko kolléga is megérdemel egy piros pontot W995 telefont vásároltam tőle meg
Korrekt eladó és mind amellett nagyon rugalmas.
Köszönet neki.Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
Szeretnék kérni egy -ot SimonYana kollégának.
6db ventilátort vásároltam tőle.
Annyit mondok az üzletről,hogy minden a megszokott módon és minőségben zajlott le.
Nagyon korrekt üzleti partner.Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
válasz Thomeee #9257 üzenetére
Szeretnék kérni egy jó nagy pirosat Thomee kolléga részére.
Nagyon korrekt becsületes szavatartó ember! Ajánlom őt mások figyelmébe.
Cooler Master 20 cm ventilátort adott el nekemHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
Sziasztok!
Kérnék szépen lucky07 fórumtársunknak,egy jól megérdemelt Nagy Piros Pontot.Az üzlet tárgya Ez volt.Előreutalással fizetett (Elég gyorsan ) minden rendben ment az üzlet során.
Köszönet neki,ajánlom mások figyelmébe is,korrekt,megbízható üzleti partner.Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
Óriási Piros pontot kérek damdadam kolléga részére,a sikeres üzletért .
melynek tárgya eme remek LCD monitor.A kolléga iszonyú rendes és mindamellett nagyon becsületes,korrekt.ember. Bátran üzleteljen vele,aki csak teheti,nem fog csalódni az 100%
Köszönet nekiHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
-
Lujgi
tag
válasz plaszy #10985 üzenetére
Szeretnék egy nagy piros pontot kérni plaszy kollégának.Másodszor üzleteltünk és most sem volt semmi probléma!
Az eladó nagyon megbízható,nyugodtan üzleteljetek vele Ezt a terméket adta el nekem.Meg vagyok elégedve 100%-ig minden téren!Ha valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Lujgi
tag
válasz Simon02 #17714 üzenetére
Nagy piros pont jár Simon02 kollégának eme remek VGA-ért.Az üzlet során semmilyen jellegű probléma nem történt.Tehát a kolléga nagyon megbízható,bátran üzleteljen vele mindenki.
-
Lujgi
tag
válasz plaszy #18250 üzenetére
plaszy kollégának én is kérek bevésni egy óriási piros pontot.A köztünk lezajló üzlet,ami nem az első volt,teljesen simán ment.Gyors,pontos és nagyon korrekt az eladó.Ajánlom őt mindenki figyelmébe
Az üzlet tárgya egy fullos gigabyte alaplap voltHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)