Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
Bathorypeti
tag
Szeretnék egy piros pontot adni [mukka] forumtársnak ezért a termékért:[HTC TOUCH CRUISE]
Bátran üzleteljetek vele,korrekt srác.[ Szerkesztve ]
-
Bathorypeti
tag
Szeretnék egy pirospontot adni ezért a termékért [samsung galaxy spica] [gz1980] fórumtársnak.Köszönöm a telefont,nagyon jól szuperál.
-
Bathorypeti
tag
Szeretnék egy pirosat adni [bud_spencer] forumtársnak,ezért a termékért [samsung galaxy spica],na meg a gyors lebonyolitásért,és a korrektségért.Mindent köszönök.
-
Bathorypeti
tag
Szeretnék egy piros pontot adni[dinhminh] forumtársnak ezért a termékért [2gb m2-es kártya],mindenkinek ajánlom,bátran üzleteljetek vele,nagyon korrekt srác.
-
Bathorypeti
tag
Szretnék egy pirosat adni [bossi],forumtársnak ezért a termékért:[PC eladó].
Kitünő termék,gyors lebonyolitás,és nagyon korrekt ember.Örülök hogy üzletelhettem vele.Nagyon szépen köszönök mindent. -
Bathorypeti
tag
Szeretnék egy piros pontot adni [scaryy] forumtársnak,ezért az üzletért [lg arena].Mindenkinek ajánlom,és köszönöm a terméket,szuperül üzemel.
-
Bathorypeti
tag
egy pirosat szeretnék adni [denee] forumtársamnak ezért a termékért:[LG KP500]
Köszönök mindent -
Bathorypeti
tag
Szeretnék egy pirosat adni [lacazr93] forumtársnak,ezért a termékért [samsung sztereó headszett],a gyors lebonyolitásért,a kiváló árúért.Ajánlom mindenkinek!!!
-
Bathorypeti
tag
Szeretnék egy pozitiv minősitést adni [marky 09] forumtársnak,amiért bizalom alapján előre utalta nekem a pénzt ezért a termékért [lg headszett],mindenkinek csak ajánlani tudom,és remélem lessz még közös üzletünk.
-
Bathorypeti
tag
Nagy köszönet ezért a termékért [nokia 6555],ezért jár a piros pont [Dr.skype] kollégának,gyors,megbizható,segitőkész,mindenkinek csak ajánlani tudom,nyugodtan üzleteljetek vele.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- GTA V
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest