Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
garincsa96
csendes tag
piros jár pocak78-nak [link]
[ Szerkesztve ]
-
H@mu
tag
Kérnék egy pirosat laccc85 kollégának ezért az üzletért
-
bklv
csendes tag
szeretnék küldeni egy pirospontot Doddy fórumtársnak . Korrekt eladó , ajánlom mindenkinek.http://hardverapro.hu/apro/elado_bf_bad_company_2_dobozos_2/hsz_1-50.html Köszönöm a Bad Company t
-
oXyg3n
tag
Szeretnék adni egy hatalmas piros pontot zazahoho társunknak! Nyugodtan üzleteljetek vele, korrekt eladó udvarias és még a munkahelyemre is behozta a termékeket! Nem az első üzletem volt vele, de nem is az utolsó!
[ Módosította: z0d1AK ]
-
Gabir
aktív tag
Üdvözletem!
Kérnék egy szép kerek PIROS PONTOT kely1988 kedves vásárlómnak, mert megvette a két nagyovál hangszórót ebből a pakkból.
Köszönöm a vásárlást! -
Kenvelo7
tag
Piros pontokat szeretnék kérni, adni először rocco021 kollégának Ezt vettem meg tőle.Gyors volt korrekt és pontos.Ajánlom bárkinek.
Másod sorban Tompi54 kollégának(a nevét lehet rosszul írtam erre emlékszem sajnos az üzeneteket kitöröltem) tőle egy merevlemez hűtőt vettem.Előre utaltam és minden rendben volt.Ő is nagyon korrekt volt, pontos és megbízható őt is csak ajánlani tudom.Jár a piros.
+36/706020979
-
WongFeiHong
senior tag
bundatanak kérnék egy pirosat a 2x1gb Kingston ramokért és a korrekt üzletért! Sry az előző hozzászólásomért vmit elrontottam
[ Szerkesztve ]
-
WongFeiHong
senior tag
bundata
[ Szerkesztve ]
-
laccc85
csendes tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pöttyöt H@mu kollégának!!!
Eladtam neki ezt a memóriát!
Előre elküldtem neki a ramokat, és amint megérkezett ő elutalta nekem a pénzt, ahogy megigérte!!
Nagyon korrekt, és megbizható vevő, én bátran ajánlom mindenkinek!!!
Már régebb óta ismerem, és segítőkész, megbizható!! -
lalajos
csendes tag
piros pont -secret- tagtársnak a korrekt és gyors lebonyolításért.
[ Szerkesztve ]
-
WongFeiHong
senior tag
http://prohardver.hu/privat/bundata/listaz.php
-
N-vidi-A
őstag
Nagy pirosat érdemel sfeco79 kolléga, egy kiváló félkonfigot üzleteltünk.
[ Szerkesztve ]
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Vilnius
csendes tag
Egy nagy PIROS pontot kérnék [citrom904] kollégának [C2D E4400] szuper prockóüzletért, gyors volt, rugalmas és pontos, előreutalással rendeztem felé a saram.
Köszönöm neki mégegyszer
Csak ajánlom mindenkinek!
XFX 680i LT | E8400@3,6Ghz Scythe Mini Ninja | 2x2GB CSX + 2x1GB CSX (4-4-4-12) | 320GB Samu + 1000GB Hitachi 3,5" | GTX285 Zotac AMP Edition | Corsair GS600
-
miles.co
csendes tag
Nagy piros pontot szeretnék kérni Alejandri kollegának a bizniszért.
Kedves, korrekt, türelmes eladó, félkész gépet vettem tőle.
Bátran merem ajánlani, jó üzletember!A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
miles.co
csendes tag
Piros pontot kérnék Imperator999 -nek, ramokat vásárolt tőlem, fizetett rendesen, nem alkudozott.
(zárójeles mellékes megjegyzés [bocs Tőled ] az időt nem árt lefixálni rendesen, mert mi egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett, és -más okból is- de vártam rá nem keveset, és mindez azért volt kellemetlen, mert egy másik PH!-s kollegánkal találkoztam, így neki is kellett rám várnia.. Hozzátenném egyébként minden rendben volt. )
Egy szó, mint száz: tessék vele üzletelni nyugodtan!A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
Bigiboy77
tag
Piros pontott kérek DuDieHUN kollégának a sikeres üzletért.
-
DVD Diszont
csendes tag
megbizható vevő...
[ Szerkesztve ]
-
mhif
senior tag
juhaszjani-nak és Estan fórumosoknak 1-1 pirospont a zökkenőmentes üzletekért
-
senior tag
Piros pont nandon fórumtársnak ezért az üzletért
essexboy
-
christprhrdv
tag
Pirospont Gabának ezért a gyönyörű ASUS procihűtőért! Nagy bélelt csomagban, szinte a bolti állapotában érkezett!
üdv!
-
setherian
tag
Ybron kollégának kérek egy pirosat, nagyon jó proci bizniszünk volt, korrektül félretette, gondosan csomagolta és küldte, megbízható partnernek bizonyult
-
pintyesz
senior tag
Piros pontot kérek bolcsodal kollegának,a linket már nem találom,de egy Comador 5.1-es hangkártyát vettem tőle
Megbízható,korrekt üzlettárs,ajánlom mindenkinekFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
wody21
tag
Piros pont trachus-nak Antimatrix-nak és Chesterfield-nek mind 3-an korrektek, megbízhatóak, ajánlom!
Üdv! -
Killerking
csendes tag
Hatalmas piros pont zsoca929-nek, korrekt , megbízható, segítőkész. Mindenkinek ajánlom.
Drink and the Devil had killed off the rest .....
-
zez-zez
tag
cyberland250 kollégának is jár a piros pont. Azé' mer' egy hullámhosszon tudtuk intézni üzleti ügyeinket
-
dFactor
tag
Pirospont kaller1 úrnak a Nokia 5800 cerkákért. Gyorsan és olcsón segített rajtam.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
cyberland250
csendes tag
zez-zez nek jár a piros pont ezért az üzletért
http://hardverapro.hu/apro/sapphire_hd_4650_low_profile/hsz_1-50.html -
Tóbias
csendes tag
Kérnék egy pirosat SimonYana forumtársnak a korrekt üzletért!
[ Szerkesztve ]
Asus Sabertooth P67, i7-2600K, 24 Gb RAM, EVGA 8800 GTS 512 Lenovo T500 Intel T9500 8GB Ram
-
-
geogabcsi
tag
Szeretnék küldeni Geffry kollégának egy nagy piros pontot a gyors és megbízható és precíz üzletért, a hétvégén egy Scythe S-Flex 12cm 1200rpm-es ventit sikerült tőle vennem hihetetlen jó áron. Ja és külön köszönet a jó tippekért.
-
politomi
tag
Piros pont jár Pete87 fórumtársnak a gyors ügyintézésért és a pontosságáért. Tápot vett tőlem, minden rendben ment.
-
tkesy
őstag
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
djsmilee
csendes tag
BIGIBOY77-nek Piros pont, a korrekt üzlet miatt!
-
zsolesz010
senior tag
válasz szab.tam #344 üzenetére
Megérdemelten jár a piros szab.tam fórumtársnak is. Gyors egyeztetés privátban és telefonon, meglepetések nélküli találkozó, egyszóval minden rendben ment.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
sanyi150
tag
Óriás piros pont jár TannerHUN fórumtársnak, ezért az üzletért (MS Wireless Racing Wheel).
Az árut kifogástalan állapotban, hiánytalanul szállította a megbeszélt helyszínre, időt és fáradtságot nem kímélve Ebédiőben küldtem az első privát üzenetet, este kilenckor már nálam volt az áru a köztünk lévő 100 kilométeres távolság ellenére
Nagyon korrekt, lelkiismeretes és rendkívül együttműködő eladó - nyugodt szívvel ajánlom mindeki figyelmébe.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
hbitusz
csendes tag
válasz setherian #335 üzenetére
Üdv
Kérnék egy piros pontot [setherian] kollégának a sikeres üzletért. Egyeztetés után tökéletesen le tudtuk bonyolítani a nem mindennapi üzletet.
Szép napot!
Hbitusz
[ Szerkesztve ]
-
klaczi
aktív tag
Nagy piros pontot kérnék [pisztoly] kolégának ezért :[link]
Utalás után villámgyorsan eljuttatta hozzám a cuccot, ami remekül működik.[ Szerkesztve ]
-
madmaxxx
senior tag
Szeretnék kérni hegeanabol kollégának,ASUS 9800GX2 vga-t vásároltam Tőle.
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
setherian
tag
Piros pontot kérek hbitusz kollégának a boltunkért. Kalandosra sikeredett a máv-nak köszönhetően, de ők sem gátoltak meg abban, hogy enyém legyen a remek lap és ram, amit azóta is elégedetten használok
-
pulykas
csendes tag
Kiváló ajánlás:
KrenAtesz: piros pont, mert "Apacer 256 PC3200 ócsón' vihető" címen hírdetett RAM-ot pontosan hozta, és jól működik. A linket már találom.
szrxx: piros pont, mert "Maxtor 40GB HDD ata" címen hírdetett vinyót pontosan hozta, és jól működik. A linket már találom.
w.daywalker: piros pont, mert "kingston 16GB-os pendrive eladó,bontatlan új!!!" címen hírdetett pendrive-ot pontosan hozta, és jól működik. A linket már találom.
Octi: piros pont, mert hírdetés nélkül, csak privátban egyeztetve már a 3.-adik 1TB-os vinyót vettem meg tőle az elmúlt egy évben. Mind tökéletesen működik, és pontos az eladó.
üdv.: Berti
-
luiaxe
csendes tag
Piros pont HANDO88 forumtársnak. egy samu 400 hdd vásárolt tölem,minden a megbeszéltek szerint történt.
-
5@$
aktív tag
-
zsoca929
aktív tag
Jár a piros pont [Killerking]kollégának is, mxm 8600gt vga üzlet miatt.
-
Terminator17
senior tag
hello kérnék pirosat xxxpongina nak a gyors üzlet végett íme
[ Szerkesztve ]
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
csabi1989
újonc
Egy hatalamas pirospontot [_ocsisajtnak] [ezért] az üzletért! Érdemes vele üzletelni!
[ Szerkesztve ]
-
hfs
csendes tag
Tgd -nek egy nagy piros pont így utólag is a telefon bizniszért.
-
gooool
őstag
Szeretnék egy nagy pirosat küldeni bobalazs kollégának a korrekt RAM üzletért.
Üdv, Balázs
-
Hebehebe
tag
Pirosat kérnék gllacy kollégának. Megtisztelt a bizalmával, előre utalt a videókártyára!
-
gllacy
csendes tag
Nagy pirost a megbízható és korrekt, gyors Hebehebe fórumtársnak és a kiváló kariért még egyszer kösz
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Nagy Piros pont jár DVD diszkont kollégának a gyorsan és pontosan bonyolított üzletért ( részemről ) és részéről.
És ha lehet még egy a csomagolásért.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
asdddsa
tag
Piros pöttyöt LordDarkness -nak. Korrekt vevő volt.
[ Szerkesztve ]
-
sanyi77
csendes tag
osztraksajt fórumozónak jár egy nagy pirospont a gyors üzletért !!!!
Köszönöm neki. -
sanchy
aktív tag
Piros pötty [knapci] -nak. Korrekt vevő volt.
[ Szerkesztve ]
Mi oda megyünk be, ahonnan más csak menekül!
-
deathtania
senior tag
egy hatalmas piros pontot kérek 5@$ fórumtársnak, mert segített a bajban! bárcsak mindenki ilyen lenne!
[ Szerkesztve ]
-
E1even
senior tag
Piros pötty jár adorjant kollégánk ezért a hyper gyors üzletért.
Maximálisan korrekt, megbízható vásárlóm volt. Minden úgy történt, ahogy megbeszéltük. Csak ajánlani tudom!"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
addikt
Kérnékszépen beregisztrálni akoska07 kollégának 1 jó nagy füstölős pirospontot, azért mert gyors, rugalmas, és korrekt, és, mert vettem tőle 1 jóképességű E4300-as procit.
Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest