Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
fenergie84
addikt
Gazsi00-nak szeretnék kérni egy piros pontot, vettem tőle egy FM Transmitter-t, korrekt eladó ajánlom mindenkinek.
-
George0424
csendes tag
válasz romero28 #1483 üzenetére
Köszönöm romero28nak a dícsérő szavakat és hasonlóan csak ajánlani tudom mint vevő- és mint eladóként egyaránt, ezért kérnék neki is egy piros pontot!
Üdv:
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=George0424 Tel: 06703858903
-
rayoliviero
veterán
Egy piros pontot kérek fenergie84-nek, nagyon megbízható vevő. Ezt az FM transmittert adtam el neki.
[ Szerkesztve ]
-
Balller
tag
[Pityeszka] fórumtársnak egy PIROSat [ezért] a cseréért!
Köszönöm!
Balage
-
pitruka
csendes tag
x
[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
borsi kollégát egy nagy PHiros pont illet!
xfx4870 23ért? nanááá[ Szerkesztve ]
-
őstag
Gazdagodjon PIROSPONTtal TopaMo fóruntárs ennek az alaplapnak a megvásárlásáért. Az üzlet zökkenőmentesen zajlott.
-
Ryhmerain
csendes tag
Egy nagy Piros pont e-zolinak ezért a hirdetésért http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_gv-r455d3-512i_hd4550_512mb_ddr3_pciexpre/friss.html
Előre utalással vettem és tényleg nagyon korrekt volt -
szilchi
őstag
Doddy-nak egy piros pont ezért az üzletért GameKeySale Shop ismét gyors és korrekt üzlet volt.Köszönöm az üzletet.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
romero28
senior tag
George0424 fórumtársnak kérnék egy piros pontot ezért az üzletért . minden a megbeszéltek szerint zajlott . korrekt eladó bátran üzleteljetek vele
-
mrbig25
őstag
HERR Z érdemel egy nagy piros pontot. Korrekt, megbízható és segítőkész eladó. Bátran ajánlom mindenkinek
Üzlet tárgya: Phenom II X4 B55...
-
dangerzone
addikt
Rapid kollégának kérnék egy nagy pirospontot.
Egy q9400-at vettem tőle.
Pontos, barátságos, korrekt.
Ajánlott vele az üzletkötés. -
jegenye77
addikt
válasz Kristyon #1479 üzenetére
Vissza is kérnék pirosat Kristyon -nak az említett biznisz -ért.Előre elküldte a cuccot és csak utána kellett fizetnem.
[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
rollerphreak
csendes tag
[benewfy] kollegénak piros potty a rendkívül korrekt és segítőkész [üzletért].
Nagyon megbízható ember, ajánlom mindenkinek!!![ Szerkesztve ]
where am I?
-
gyurczy
őstag
Piros pontot adnék Schlecker kollégának, egy proci blokkot vett tőlem.
-
glspeter1
őstag
Jár a pirospont hegeanabol kollégának, egy ilyen párt vitt el.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
senior tag
Merlinclub nevű fórumtárs egy korrekt üzletfél, privátban kerestem meg egy dologgal kapcsolatban és gyorsan, pontosan kiszolgált; apróhirdetései. Ájánlom mindenkinek, és a piros is jár Neki, szerintem.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Attila71
csendes tag
Howkeddlee kollégának kérnék egy nagy piros pontot, ezért[link] nagyon korrekt üzlettárs , mindenkinek ajánlom.
Üdv.
Attila71 -
San398
őstag
Egy piros pontot kérnék Findzs-nek Megbízható, pontos üzleti partner, ebből vásárolt.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
sixon
csendes tag
Piros pontot adnék Soundbird kollégának!
Korrekt pontos eladó!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=sixon
-
conqver
aktív tag
Sz.Mikinek egy nagy piros a 4800+ s939 ért amit villámgsorsan küldött el nekem és nem utolsósorban a korrektségért ahogy eljárt az egész üzlet során!!!!
Shadow&Dust.....
-
sampaio
csendes tag
Piros pont jár j97-nek a korrekt üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Hatalmas köszönet Attila71 kollégának a korrektségért,a kedvességért,és a segítőkészségért. Vettem tőle egy Logitech Z-5500 hangfalszettet! A termék hibátlan,és nagyon jól működik!
Mégegyszer köszönöm neki az üzletet! Bátran vásároljatok tőle!Üdv.
-
tthomasso
tag
Nagy pirospontot kérnék mno kollégának ezért: [link] Gyors szállitás, fizetni csak átvétel után, jó termék. Köszönöm.
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
-
SMITHVADŐR
tag
Egy + értékelést ezért Krestonnak
Ajánlom mindenkinek, minden a megbeszéltek szerint történt
Köszönöm -
tusik
tag
Kérnék egy pirosat Dick81 kollégának. Korekt vásárló.
-
havast
aktív tag
yolan kollegának piros pont a jó kis netezős vga-ért
[ Szerkesztve ]
-
hpetix
csendes tag
Óriási pirospontot érdemel gt0618. Nagyon korrekt, nagyon segítőkész! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Brekkk
senior tag
Varga911 kollegának ezért az üzletért piros pont.
Korrekt vevő. Csak ajánlani tudom.http://hardverapro.hu/apro/elado_intel_gyari_hutes_e5300/hsz_1-50.html
Üdv
Brekkk -
J97
tag
Egy piros pont jár [sampaio] fórumtársnak a korrekt üzlet lebonyolításért, türelméért és rugalmasságáért!
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
törölt tag
Egy piros bogyót kérnék /SZE kollégának, a nagyon segítőkész vásárláshoz. Köszönöm neki.
-
PC-Style
tag
weresgyufa fórumtársnak adok egy pirosat ezért az üzletért: Processor T7400 Pontosan érkezett a megbeszélt időben és teszt után vitte is a kiszemelt holmit. Ajánlom mindenkinek. Köszönöm a vásárlást!
-
bundata
tag
Szeretnék kérni piros pontot kicsirezor
kollégának a korrekt utalásért!
Megbízható korrekt versenyző! -
toshiba300
tag
toga007 kollégának jár a piros pont, a gyors üzletkötés lebonyolításáért!
-
Ray01
csendes tag
Pirospont jár DarthRevan-nak.
Ezért az üzletért.
Kiváló állapotú játékot kaptam tőle. -
nagyzsolt69
csendes tag
Hatalmas piros pont jár speter33 kollégának a korrekt üzletért! Egy 7300gt agp kártyát vettem Tőle. Ahogy ígérte, abban az állapotban volt a kártya (gyári doboz, garipapír, driver lemez), nem beszélve arról, hogy az üzletkötés helyén is a megbeszélt időben jelent meg. A kártya tökéletesen működik!
Az igazi optimista nem fékez a zsákutcában!
-
successful
csendes tag
Piros pont illeti;
jimbond nevü usertől vettem eme terméket, önhibáján kívül gond volt a cuccal, postafordultával cserélte!
-
z0d1AK
nagyúr
Menalcas vitt ma tőlem 2 matricát, mehet neki a pirospont.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
szeva000
addikt
FoBCRaistlin fórumtársnak egy nagy pirospont a korrekt üzletért
-
toga007
tag
toshiba300 kollégának jár a piros pont ezért a ramokért.betettem a gépbe.hibátlanul megy.
Korrekt eladó, ajánlom mindenkinek.+36 7O 532 II47
-
messias2
tag
Tucsok. fórumtársnak pirosat a korrekt üzletért
Ez öreg de legalább ki van fizetve!
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
őstag
Gazdagodjon PIROSPONTtal engine19 ennek a PDA-nak az eladásáért. Előre utaltam neki és Ő nem késlekedett a csomagolással és a postára adással.
-
03061981
tag
válasz lsebestyen #1414 üzenetére
Viszonzásképp lsebestyen fórumtársunknak is jár a piros pont! Szeretett telefonom vette meg. Biztos jó helyen lesz!
Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/
-
tucsok.
senior tag
-
André
tag
ricsi833-nak kérek piros pontot a sikeres hátlap biznic-ért.
Köszönöm és szép napot/estét! -
kertsa
senior tag
Köszönet w.daywalker-nek egy E6500-as prociért! Gyors és megbízható! Piros pontot érdemel
-
törölt tag
Piros pont jár Ezért
RICHIE[72] fórumtársnak. Minden a megbeszéltek szerint zajlot! -
varga911
senior tag
Szóval Brekkk -nek a piros EZÉRT, a linket sikerült megtalálni.
-
slett27
addikt
Piros pontot adok pokol ura fórumtársnak ASUS P7P55D alaplapért, teljesen jól működik, megbeszéltek alapján köttetett meg az üzlet.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
Nagy pirospontot adok atissk fórumtársnak, vásárol tőlem ASUS M4A79XTD Evo alaplapot valamint AMD Phenom II 965BE procit.
Minden rendben zajlott.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
cer
tag
Nagy köszönet és óriási pirospont tokman6 -nak ezért az üzletért: Hipro 700W-os tápegység.
Mindenkinek csakis ajánlhatom! -
varga911
senior tag
Brekkk
kolléga számára pirosat kéretik elkönyvelni egy intel gyári hűtőért. Én már nem találom a hirdetést, remélhetőleg ő majd linkeli.
Arty
kollégának pedig szintén egy pirosat, ezért az alaplapért.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
zuhi_
senior tag
tucsok. kollégának jár a pirospont, mert gyors és korrekt!
-
törölt tag
Ceaser kollégának, ezért az üzletért, egy hatalmas piros pontot!
Korrekt, gyors partner, ajánlom mindenki figyelmébe![ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
Duracellm kollégának hatalmas piros pont jár! Korrekt, megbízható vásárló, csak ajánlani tudom! Ezt a processzort vette tőlem! Ezúton is köszönöm szépen, használd egészséggel!
Bogyorisz
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Stellar Blade
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest